και ομως εμενα.. 27 βιβλια σε μια ζωη, παλι αρκετα μου φαινονται. Εξαρταται φυσικα απο το ειδος των βιβλιων. Αν για πχ διαβασε τους αθλιους..Οι μη βιβλιοφάγοι λογικό είναι να σοκάρονται αφού σε όλη τους τη ζωή ζήτημα να έχουν διαβάσει και 27 βιβλία (και πολλά λέω δηλαδή)))
Για κάποιον που γενικότερα δε διαβάζει μια χαρά αριθμός είναι όντως. Ξέρω πολλούς που ούτε 10 δεν έχουν διαβάσει.27 βιβλια σε μια ζωη, παλι αρκετα μου φαινονται.
Μην ανησυχείς κάπου εκεί είμαι κι εγώ (βέβαια διαβάζω πολύ αργά και δεν χάνω λέξη)Πω πω μιλαμε τι νουμερα ειναι αυτα????50 και 100 βιβλια μεσα σε μια χρονια??Εγω ο κακομοιρης γυρω στα 25 βιβλιαρακια το χρονο διαβαζω
Παντως νομιζω οτι και δουλεια να μην ειχα πανω απο 35 δυσκολα θα διαβαζα(μεχρι 3 το μηνα δηλαδη).
Αν είναι λέει?!?!?!!!! Και μόνο που το βλέπω νιώθω ότι βρίσκομαι σε κάποιου είδους πρωτάθλημα! Και όταν βλέπω να γράφει : με τον ρυθμό αυτό έχεις μείνει τόσα βιβλία πίσω...σφίγγεται το στομάχι μου!αν και ο στόχος στο goodreads είναι κομματάκι αγχωτικός.
Το θέμα δεν είναι ποιος είναι αλλά τι δουλειά έχει σε μια λέσχη βιβλίου ????και ποιος διάολο ειναι ο βιβλιοαδιάφορος;!![]()
Έτσι λοιπόν κατατάσσω (γιατρέ μου) την περίπτωση μου, στην κατηγορία του βιβλιοεραστή, και ως εκ τούτου ψηφίζω : άλλο, εις την δημοσκόπηση σας.