Ανώνυμοι Βιβλιοφάγοι

Πόσο χάλια είναι η κατάστασή σου;

• βιβλιοαδιάφορος

Votes: 4 0,8%
  • βιβλιοφλέρτ

Votes: 49 9,4%
  • βιβλιόφιλος

Votes: 240 46,2%
  • βιβλιοφάγος

Votes: 174 33,5%
  • βιβλιοφρικιό

Votes: 46 8,9%
  • άλλο

Votes: 8 1,5%

• Total voters
    519
Κι εμένα μου φαίνονται τρελά αυτά τα νούμερα . :μαναι: Σε όσους (όχι βιβλιοφαγους) είπα πως πέρυσι διάβασα 23 βιβλία σοκαρίστηκαν , που να έβλεπαν αυτά που λέτε εσείς εδώ :χαχα:

Οι μη βιβλιοφάγοι λογικό είναι να σοκάρονται αφού σε όλη τους τη ζωή ζήτημα να έχουν διαβάσει και 27 βιβλία (και πολλά λέω δηλαδή) :)))

Λορένα

Πολεμίστρια του Φωτός
Οι μη βιβλιοφάγοι λογικό είναι να σοκάρονται αφού σε όλη τους τη ζωή ζήτημα να έχουν διαβάσει και 27 βιβλία (και πολλά λέω δηλαδή) :)))
και ομως εμενα.. 27 βιβλια σε μια ζωη, παλι αρκετα μου φαινονται. Εξαρταται φυσικα απο το ειδος των βιβλιων. Αν για πχ διαβασε τους αθλιους..

Γενικά θεωρώ πως πάνω από 12 βιβλία το χρόνο είναι πολλά.Πιστεύω 15-25 άντε 30 είναι αριθμός που σε κάνει και βιβλιοφάγο και...νορμάλ άνθρωπο ταυτόχρονα !Και όταν λέω νορμάλ εννοώ με τις βόλτες σου , τις σειρές , τα χόμπυ σου , τη δουλειά σου ( αν είσαι ένας από τους προνομιούχους που βγάζουν 500 ευρώ το μήνα :μαναι: ) κλπ κλπ ( αυτό δεν σημαίνει ότι εσείς που διαβάζετε παραπάνω δεν είστε νορμάλ απλά να είστε βιβλιοφρικάκια :)))) )

Last edited:
27 βιβλια σε μια ζωη, παλι αρκετα μου φαινονται.
Για κάποιον που γενικότερα δε διαβάζει μια χαρά αριθμός είναι όντως. Ξέρω πολλούς που ούτε 10 δεν έχουν διαβάσει.

Άσχετο, αλλά στην παραπάνω ανάρτηση 23 ήθελα να γράψω. Το 27 πώς μού βγήκε; :χαχα:

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Πω πω μιλαμε τι νουμερα ειναι αυτα????50 και 100 βιβλια μεσα σε μια χρονια??:ααργκ::ααργκ:Εγω ο κακομοιρης γυρω στα 25 βιβλιαρακια το χρονο διαβαζω:(Παντως νομιζω οτι και δουλεια να μην ειχα πανω απο 35 δυσκολα θα διαβαζα(μεχρι 3 το μηνα δηλαδη).
Μην ανησυχείς κάπου εκεί είμαι κι εγώ (βέβαια διαβάζω πολύ αργά και δεν χάνω λέξη)

αν και ο στόχος στο goodreads είναι κομματάκι αγχωτικός.
Αν είναι λέει?!?!?!!!! Και μόνο που το βλέπω νιώθω ότι βρίσκομαι σε κάποιου είδους πρωτάθλημα! Και όταν βλέπω να γράφει : με τον ρυθμό αυτό έχεις μείνει τόσα βιβλία πίσω...σφίγγεται το στομάχι μου!

Θαυμάζω αυτούς που διαβάζουν 100 και βάλε βιβλία το χρόνο αλλά για μένα 20 με 25 είναι καλά..το θέμα είναι να θυμάμαι και τι διαβάζω και να διαβάζω για διασκέδαση, να γεμίζω τον τυχόν ελεύθερό μου χρόνο όμορφα..!!! Ουφ...τα είπα και ξέσκασα! :σαςευχαριστώ:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
και ποιος διάολο ειναι ο βιβλιοαδιάφορος;! :γρμβ:

Πιστεύω ότι ανήκω στους βιβλιόφιλους.

Το να περπαταω με ενα βιβλιο στο χερι ειναι κατι συνηθισμενο για εμενα αλλα και για τους γυρω μου.Επισης δεν υπαρχει περιπτωση να φυγω απο το σπιτι χωρις να ριξω μεσα στην τσαντα μου ενα βιβλιο.Ακομα και στο ντουλαπακι του αυτοκινητου εχω βαλει μεσα ενα για περιπτωσεις που αναγκαζομαι να περιμενω καπου και δεν εχω τι να κανω.

Στο κομοδινο μου βρισκεται παντα ενα βιβλιο να με περιμενει.

Οταν δεν εχω τι να κανω και θελω λιγο να ξεφυγω πηγαινω μεσα σε ενα βιβλιοπωλειο και σκοτωνω εκει μεσα τις ωρες μου.

Τα βιβλια μου ειναι παντα σε αριστη κατασταση και δεν τα δανειζω πουθενα εκτος αν ειμαι απολυτως σιγουρη οτι θα επιστρεφει οπως το εδωσα.

Υπαρχουν φορες που χανομαι μεσα στις σελιδες.Ο κοσμος μπορει να καιγεται και εγω δεν παιρνω χαμπαρι.

Δεν μετραω ποσα θα βγαλω την χρονια,δεν με εχει απασχολησει καθολου.Μπορω να βγαλω βιβλιο μεσα σε μια μερα γιατι εχω παθιαστει πολυ και μπορει να βγαλω βιβλιο μεσα σε εναν μηνα γιατι απλα το διαβασμα κυλαει αργα.Το διαβασμα για εμενα ειναι ταξιδι.Θελω να με ηρεμει και να οχι να με στρεσαρει.Οποτε δεν μπαινω σε τετοια διαδικασια.

Επισης εχω μερικα βιβλια που μπορω να διαβασω και ξαναδιαβασω με την ιδια λαχταρα οπως την πρωτη φορα.

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Νομίζω πως το goodreads κακώς έχει αυτόν τον αριθμό βιβλίων σαν "σκοπό". Βάζει πολλά μέλη στο λάθος τριπάκι.. :όχισουλέω:

Φαροφύλακα πως το κάνεις αυτό να περπατάς και να διαβάζεις? έχω πετύχει έναν τύπο στην Τσιμισκή που περπατούσε και διάβαζε!!! Μήπως ήσουν εσύ?:ρ εγώ πάντως αν δεν έχει ησυχία δεν μπορώ να συγκεντρωθώ:)

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Το να περπατάω και να διαβάζω μου φαίνεται εύκολο. Περισσότερη δυσκολία έχω στο να κάνω διπλή πιρουέτα με τριπλό συσπειρωτικό στο τραμπολίνο χωρίς να χάσω την σειρά όπου βρίσκομαι. ( :ρ )

Είμαι βιβλιόφιλη:) αγαπώ όλα τα βιβλία του κόσμου, ακόμα και αυτά που έχω παρατήσει στη μέση. Μπορώ να κάνω βόλτα στα βιβλιοπωλεία ώρες ατέλειωτες. Μ' αρέσει να μυρίζω τις σελίδες των βιβλίων πριν ξεκινήσω το διάβασμα. Περιμένω το τέλος του μήνα για να μπορέσω να αγοράσω τα βιβλία της λίστας μου. Όταν πλησιάζουν γενέθλια, γιορτές, Χριστούγεννα κ.τ.λ. τρίβω τα χέρια μου από ευχαρίστηση γιατί ξέρω καλά τι θα ζητήσω:)))) ακόμα και αν δεν πάρω δώρο και μου δώσουν χρήματα κατευθείαν στο βιβλιοπωλείο:γιούπι: Μπορώ να κάτσω με τις ώρες στη βιβλιοθήκη και να ψάχνω βιβλία. Ναι το δηλώνω είμαι η Σοφία θα μπορούσα να γεμίσω όλο το σπίτι βιβλία και ας μην τα διαβάσω ποτέ.:))