Αρθρογραφία για CBD και φαρμακευτική κάνναβη;

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Ανά καιρούς συνεργάζομαι με άτομα για αρθρογραφία. Σκέφτηκα τώρα να ρωτήσω μήπως ενδιαφέρεται κάποιος κι εδώ. Μιλάμε για άρθρα επί πληρωμή, βέβαια.

Αυτήν την στιγμή ψάχνω κάποιον που να μπορεί να γράψει άρθρα πάνω στο CBD και την φαρμακευτική κάνναβη. Θα πρέπει να έχει κάποιες γνώσεις πάνω στο θέμα για να κινηθεί άνετα. (Προσωπικά έχω και η ποιότητα των άρθρων θα ελεγχθεί από εμένα).

Θα δοθούν οδηγίες, βέβαια, καί για τα θέματα καί για τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Εάν κάποιος γνωρίζει το θέμα και ενδιαφέρεται, ας μου στείλει ένα π.μ. κι ας μου πει με ειλικρίνεια, τι εμπειρία έχει με αρθρογραφία και τι γνώσεις πάνω στην φαρμακευτική κάνναβη και το CBD.

infographics
Επίσης, με ενδιαφέρει αν κάποιος έχει εμπειρία με επαγγελματικά infographics. Έχω άνθρωπο γι' αυτό, αλλά με ενδιαφέρει να δω και άλλες επαγγελματικές δουλειές.

:)

Λογικά μιλάς για online έρευνα. Ψύλλους στα άχυρα ψάχνεις τώρα. Επίσης, ξεκαθάρισε λίγο το τοπίο για τη γλώσσα αρθρογραφίας. Αν θες Έλληνα ή ξένο.

(Έχω μια πρόταση -ιδέα- για να βρεις άτομα, αλλά θέλει προσωπική αναζήτηση και διάβασμα. Οι πιθανότητες φυσικά είναι ελάχιστες).

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Δεν μιλάω για έρευνα αλλά για αρθρογραφία. Στα Ελληνικά. Πολύς κόσμος ασχολείται σήμερα με το CBD και την φαρμακευτική κάνναβη. Έχω βρει στο παρελθόν και πιστεύω πως μπορώ να βρω και πάλι.

Όλες οι ιδέες ευπρόσδεκτες.