Βάσω Χρήστου : "Η Τριλογία των Λαξευτών"Τίτλος:Οι Λαξευτές της Παλίρροιας
Συγγραφέας:Βάσω Χρήστου
Εκδόσεις:Ίαμβος
Έτος έκδοσης:2006
Διαστάσεις: 21x14
Αριθμός σελίδων:576
ISBN: 9789608915442Τίτλος:Λαξευμένο Δίχτυ
Συγγραφέας:Βάσω Χρήστου
Εκδόσεις:Ίαμβος
Έτος έκδοσης:2008
Διαστάσεις: 21x14
Αριθμός σελίδων:538
ISBN:9789608989627

Τίτλος:Ο Λαξευτής των Στοιχείων
Συγγραφέας:Βάσω Χρήστου
Εκδόσεις:Ίαμβος
Έτος έκδοσης:2009
Διαστάσεις: 21x14
Αριθμός σελίδων:600
ISBN:9789606814136Πριν μερικά χρόνια αν μου έλεγε κάποιος για ελληνική τριλογία φαντασίας θα κοίταγα αμέσως το ημερολόγιο μήπως είναι πρωταριλιά. Πόσο μάλλον να προσπαθούσε να με πείσει ότι έλληνας συγγραφέας θα έφτιαχνε κάτι τόσο εντυπωσιακό και πραγματικά ίσο η καλύτερο από πολλά μυθιοσστορήματα φαντασυ ξένων συγγραφέων τότε θα νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Η κ. Χρήστου έχει φτιάξει έναν δικό της κόσμο πάρα πολύ καλά δομημένο, έχει βαλει μαγεία απαγωγές και μερικά πολύ έξυπνα κόλπα. Οι μάγοι στη συγκεκριμένη σειρά έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν μέσω της πέτρας. Υπάρχουν διάφοροι πύργοι σε όλο της τον κόσμο όπου είναι τα σημεία που μπορεί να γίνει η τηλεμεταφορά ανοίγοντας φανταστικές στοέςστην πέτρα. Μεγάλο ρόλο σε όλη την ιστορία παίζει η ανοιξιάτικη παλίρροια η οποία συνδέει τη γη με ένα νησί... η απειλή λέγεται στερόπτερα... γεωπολιτική συνομωσίες έρωτες μάγοι μεσαιωνικό υπόβαθρο. αν σας αρέσει το φάντασυ δώστε μια ευκαιρία στους λαξευτές και σίγουρα δεν θα πιστεύεται στα μάτια σας.
 
Last edited:
Συμπαθέστατη η Βάσω και απ όσο έχω δει, πολύ αξιόλογο το έργο της. Ελπίζω να συνεχίσει την πορεία του το Ελληνικό Φάντασι που όντως πριν από χρόνια αποτελούσε...Επιστημονική Φαντασία.
 
Αλήθεια είναι ότι η Βασω είναι συμπαθέστατη και πολύ εντάξει.είχαμε μία συζήτηση σε άλλο φόρουμ όταν τα διάβαζα τα βιβλία.το σημαντικό είναι ότι έχει κάνει καταπληκτική δουλειά και αξίζει να ασχοληθούμε με το έργο τη
 
Ετυχε σημερα και ακουσα καλα λογια για το πρωτο της σειρας και μπηκα λοιπον εδω, εκανα μια αναζητηση και οδηγηθηκα σε αυτο το θεμα. Με βαση λοιπον αυτα που διαβαζω γενικα στο ιντερνετ, αλλα και σε αυτο το θεμα εδω, φαινεται αξιζει η τριλογια και μου εξαπτει την περιεργεια να διαβασω καποια στιγμη κατι απο ελληνικο φαντασι...
 
Ελληνίδα συγγραφέας... αξίζει να της δώσουμε όση περισσότερη προσοχή μπορούμε. Δώσε χώρο στη ντόπια διανόηση, όπως θα 'λεγε κι ένας άλλο αρχιπελαγίτης.
 
Top