Βίδεο κλιπ μιας άλφα αισθητικής

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Μου αρέσουν βίντεο κλιπ που, είτε ηθελημένα είτε όχι, έχουν το (κιτσάτο; φευγάτο; ) χιούμορ τους. :)))

Μάζεψα μερικά εδώ πέρα. Όποιος πιάσει το νόημα και θελήσει, ας μας ρίξει το κατιτίς του...

Look at my Horse, my Horse is Amazing
και για όποιον δεν το φχαριστιέται, υπάρχει και η 10ωρη λούπα

Γιώργος Χριστέλης — Τα Μπαλάκια του Τένις
( παρά τις εικόνες, δεν είναι του Φλωρινιώτη )

Ylvis - The Fox (What Does The Fox Say?)
( διάσημο, αλλά αξίζει να το συμπεριλάβουμε, νομίζω )

Bendaly Family Do you love me
( πολύ καλό, πέρα από πλάκα... )

Goli Maar (Kolai Karan)

Last edited:

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Χαχαχαχα!!! Από δω είχα μάθει το my horse is amazing; Δεν θυμάμαι... ίσως είχε μπει στο forum eurovision; Πάντως είχα κολλήσει τρελά μ' αυτό. Στο κλίμα ελπίζω, μ' αρέσουν οι έξυπνες βλακειούλες (οξύμωρο, I know) του Parry Grip.

όπως και κάτι τέτοια φρικτά :χαχαχα:

και η ανυπόφορη Nayan Cat (που κι αυτό θα το βρείτε σε δεκάωρη λούπα αν είστε πολύ μαζοχιστές)

και φυσικά θα έχετε ήδη απολαύσει το δικό μας, μοναδικά καμένο "κρασάκι του Τσου". (Την πρώτη φορά που το είδα πριν χρόνια, κινδύνεψε η ζωή μου απ' το γέλιο. Τώρα που το σκέφτομαι δεν πολυταιριάζει εδώ)

Last edited by a moderator:
Καλά γέλασα πολύ ρε παιδιά. Φάρε το Do you love me είναι ωραίο κομμάτι!!!:)))

Συγνώμη, το Look at my Horse υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να το ακούσει πάνω από 1 λεπτό;;;;;

Ξεχάσατε όμως τον βασιλιά με 2,476,234,841 views!!!:))))

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Ήταν πολύ καλή επίδοση.

Η σειρά "bad lip reading" έχει ένα ακόμη πολύ δυνατό, σε επίπεδο "Seagals (stop it now)". Είναι το:

Bushes of Love

Δηλ. πού αλλού θα συναντήσουμε τον θεϊκό στίχο:
But we all got a chicken-duck woman-thing waiting for us...

Απολαύστε:
:))))

Стекловата: Новый год
Όταν οι Ρώσοι έβγαζαν boys bands οι Backstreet Boys έτρωγαν βελανίδια. :))
Το τραγουδάκι δεν είναι κακό αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι από άλλον πλανήτη: φάτσες, κουνήματα, εφέ, σκηνοθεσία!

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Ιαβέρη, είσαι εκτός θέματος με αυτό το βιδεάκι, αλλά να είσαι καλά. Αμυγδαλιές και ουράνια τόξα ανθίσανε μέσα στα μάτια μου. :αγαπώ:

Στις τρεις καλλονές σου παίζω αυτήν την κάρτα, με άλλες τρεις:

Sandu Ciorba: Pe cimpoi

Last edited:

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Εντωμεταξύ στο βιντεάκι All About The Rain πιστεύω πως μέσα στο γενικότερο χιούμορ είναι και μια κριτική στην είδηση η οποία ήταν πως... έβρεχε. Ένα δραματικό ρεπορτάζ για το ότι... έπεφτε βροχή και καλύτερα να έμενες μακριά από "δόλιους δρόμους". Από αυτές τις τζούφιες παραγωγές Χόλιγουντ, που μας συνηθίζει η τηλεόραση όταν δεν υπάρχουν πραγματικές ειδήσεις. Τώρα με τον κορονοϊό δυστυχώς, τις χάσαμε αλλά θα επανέλθουν.

Μια πραγματική τραγουδάρα, από αυτές που δεν έχω βαρεθεί μέσα στα χρόνια:

Peter Nalitch: Gitar

Last edited:

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Σε μια συνέντευξη αυτός ο πιτσιρικάς είπε "they had us the first half, I'm not gonna lie" κι έγινε μεμέδιο.

Αργότερα κάποιος πήρε όλη την συνέντευξη και την έκανε τραγούδι (όπως έγιναν κι άλλα, που έβαλα εδώ πιο πάνω), βάζοντας νότες στις συλλαβές του, εκεί που μιλάει, και βέβαια μουσική και πολλή κοπηπάστη.

Ρε παιδί μου, δεν είναι μόνο ότι βγαίνει ένα γλυκό τραγούδι αλλά που έχει μια χαρούμενη αισιόδοξη διάθεση και "οι στίχοι" έχουν πολύ περισσότερο νόημα και χαρακτήρα από άλλους που γράφτηκαν για.. τραγούδια.

Την αγαπώ πολύ αυτήν την εποχή. :αγαπώ:

Scoreboard - Apollos Hester

Για όσους είναι στην γενιά Ζ θα καταλάβουν. Η δική μου η μάνα πάντως, ακόμα αναρωτιέται τι πήγε στραβά στο μαιευτήριο. (Χάρι Πότερ και Άρχοντας/Χόμπιτ)

Last edited: