Η αλλιώς ''Γελάστε γιατί χανόμαστε''
μας πήραν τα προβλήματα από κάτω σε αυτη την χώρα. Παιδιά προτείνετε βιβλία που να σκάσει το χειλάκι λίγο ή πολύ( γιατί όχι) γιατί η εποχή έχει θλίψη και κρίση οικονομική καθως και αδιέξοδα γι'αυτό ας δούμε συγγραφείς με ηρεμηστικές ιδιότητες, είναι πια μια έμφυτη ανάγκη, μην πω και σπουδή. Αν θέλετε πείτε βιβλία που σας έκαναν να σκάσετε στα γέλια, όχι σατυρικά οπωσδήποτε αλλά και μελοδραματικά με γέλιο όμως
)
))! Διάβασα την Μαντάμ Σουσού του Ψαθά και πέθανα στα γέλια

έπιασα τον εαυτό μου να γελά μόνος του
Τι γραφει ο άνθρωπος σε αυτό το βιβλίο, τοσο που έκανε μόδα τον σουσουδισμό και τις επεκτάσεις του.
Με ηρεμηστικές ιδιότητες είναι και τα άπαντα της Ωστεν και ο μαγευτικός κόσμος της που νιώθεις ασφάλεια και όλα είναι οργανωμένα( Ντικενς, Κρόνιν, Ουγκό δεν θα συμβούλευα)! Τι σας βοηθάει εσάς να χαλασώσετε η μαλλον ποιος συγγραφέας Ελληνας και ξένος σας βοηθάει να γελάσετε;
μας πήραν τα προβλήματα από κάτω σε αυτη την χώρα. Παιδιά προτείνετε βιβλία που να σκάσει το χειλάκι λίγο ή πολύ( γιατί όχι) γιατί η εποχή έχει θλίψη και κρίση οικονομική καθως και αδιέξοδα γι'αυτό ας δούμε συγγραφείς με ηρεμηστικές ιδιότητες, είναι πια μια έμφυτη ανάγκη, μην πω και σπουδή. Αν θέλετε πείτε βιβλία που σας έκαναν να σκάσετε στα γέλια, όχι σατυρικά οπωσδήποτε αλλά και μελοδραματικά με γέλιο όμως

έπιασα τον εαυτό μου να γελά μόνος του
Τι γραφει ο άνθρωπος σε αυτό το βιβλίο, τοσο που έκανε μόδα τον σουσουδισμό και τις επεκτάσεις του.Με ηρεμηστικές ιδιότητες είναι και τα άπαντα της Ωστεν και ο μαγευτικός κόσμος της που νιώθεις ασφάλεια και όλα είναι οργανωμένα( Ντικενς, Κρόνιν, Ουγκό δεν θα συμβούλευα)! Τι σας βοηθάει εσάς να χαλασώσετε η μαλλον ποιος συγγραφέας Ελληνας και ξένος σας βοηθάει να γελάσετε;
Και τελος ενα βιβλιο που με δισκεδασε πολυ ειναι '' Η Νοσος του Πορτνου'' του Φιλιπ Ροθ το οποιο ειχα διαβασει σε μια δυσκολη περιοδο και μου εφτιαξε την διαθεση.