ετσι ακριβως ειμαι και εγω.θελω τα βιβλια να ειναι στη τριχα και τρελαινομαι αν γυρνανε εστω κ τσαλακωμενα.η μονη λυση ειναι να μη δανειζεις ,οσο και αν ακουγεται εγωιστικο.η να δανειζεις μονο σε προσωπα που γνωριζεις οτι τα περιποιουνται.Ποπο μιλάμε για μεγάλη κατάρα παιδιά, εγώ έχω και ένα θέμα δε θέλω να βλέπω τσαλακωμένη σελίδα στα βιβλία μου παθαίνω εγκεφαλικό και ενώ κάθε φορά που δανείζω βιβλίο τους δίνω και σελιδοδείκτη πάντα μου τα γυρνάνε σημαδεμένα , άμα θυμηθούν από μόνοι τους να τα επιστρέψουν.
Δια αν και το αντίθετο θα ήταν περισσότερο λογικό φαίνεται πραγματικά τι αγαπάς περισσότεροΒιβλία και PC games δεν δανείζονται επ' ουδενί λόγω. Από την άλλη το αυτοκίνητο μου το δίνω σε όποιον θέλει!!
Δρουγγαριε, αλλο να εχουν ενα μικρο σημαδακι -αυτο ουτε καν μεμπτο ειναι- και αλλο να ειναι τσαλακωμενα και σε ασχημη κατασταση,εμενα αυτο με εκνευριζει απιστευτα.εφοσον δεν ειναι δικο σου το βιβλιο πως μπορεις να το κακομεταχειριζεσαι?Με τον καιρό μαλάκωσα γιατί κατάλαβα πως τα βιβλία έχουν σημασία όσο μεταφέρουν τις εικόνες και τις ιδέες τους, ακόμα και αν ταλαιπωρηθούν λιγάκι. Ίσα ίσα που ένα σημαδάκι εδώ και κει τα κάνει πιο ανθρώπινα
Μανταλενα μακαρι ολοι να ηταν σαν εσενα!!!!χεχεΑτυχη στιγμη : ειχα κανει το λαθος κ κουβαλουσα στην παραλια δανεισμενο βιβλιο, συγκεκριμενα τον ''Κοσμο της σοφιας''. αραχτη, χωρις λαδια κλπ για να μην το λερωσω. βιαστικη πελαγωμενη σερβιτορα τρεχει με δισκο στην αμμο..
ναι ναι οπως το φανταζεστε.. εννοειται ομως οτι το αγορασα κ το παρεδωσα καινουριο στην κατοχο του. απωλεια; μια αφιερωση που ειχε γιατι της το ειχανε κανει δωρο ,την οποια εκοψα οσο μπορουσα γυρω γυρω κ την εβαλα συνοδεια σε φακελακι ... το σωσα καπως ε;