Βιβλία που εξαντλήθηκαν

Καλησπέρα! Ψάχνω το βιβλίο του μουρακαμι για τι πράγμα μιλάω όταν μιλάω για το τρέξιμο.. Έχει κανείς υπόψη του που μπορεί να βρεθεί ακόμα και μεταχειρισμένο ή αν κάποιος το πουλάει;;

Κάποτε έδινα μάχη για να βρω το εξαντλημένο βιβλίο που μου είχε μπει στο μάτι. Με τον καιρό, και αφού βρήκα αυτά που ηθελα, προσπαθούσα να είμαι ένα βήμα λίγο πιο μπροστά οπότε αφιέρωσα χρόνο (το έκανα με ευχαρίστηση φυσικά) και άρχισα να τσεκαρω εκατοντάδες βιβλία είτε στο Goodreads, είτε σε άλλες σελίδες με κριτικές, είτε σε ξένες ιστοσελίδες ( γιατί πολλά βιβλία έχουν τρομερή απήχηση στο εξωτερικό ενώ στην Ελλάδα περνάνε στην αφάνεια, είτε επειδή το όνομα του συγγραφέα δεν είναι μεγάλο , είτε επειδή δεν έχει διαφημιστει, είτε επειδή δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό). Αυτά που μου έκαναν κλικ και ήταν διαθέσιμα τα αγόραζα λίγα λίγα. Πλέον έχω ένα αρκετά καλό στοκ στη βιβλιοθήκη με τα αδιαβαστα και κάποια από αυτά έχουν ήδη εξαντληθεί π.χ. Σογκουν, Οι Σαμουράι, Ιστορίες από την Κολιμα, Το τσίρκο της Νύχτας, Ιστορίες της ζωής σου, ένα απλό σχέδιο, Αγριοκυκνοι κλπ
Απ' τη μια μου λείπει αυτή η ένταση στο να ψάχνω κάτι, απ'την άλλη μου αρέσει που δεν έχω κάποια "εκκρεμότητα".

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
Το τσιρκο της νυχτας ανηκει στο στοκ των αδιαβαστων, να υποθεσω; Οταν το διαβασεις , πες μας πώς σου φανηκε! Το ειχα διαβασει πριν 5-6 χρονια, αλλα δεν με κερδισε. Ισως επαιξε ρολο, πως δεν ειμαι φαν του ειδους. Αρκετα "φευγάτο" για τα γουστα μου.

Είπα να δημιουργήσω ένα νήμα με αφορμή ένα πρόσφατο παράδειγμα, ενδιαφερομουν για ένα βιβλίο το "Σπίτι απο φύλλα" του Mark Danielewski στο ψάξιμο όμως ανακάλυψα πως δυστυχώς έχει εξαντληθεί... Επίσης έπεσα σε ένα σαιτ που ανέβαζαν αγγελίες για βιβλία απο δεύτερο χέρι και οι τιμές στο συγκεκριμένο ήταν 400 ευρώ, 500ευρω κλπ. Διάβασα στα σχόλια πέρα απο το κράξιμο που έριχναν κάποιοι για αυτές τις τιμές πως θα υπάρξει επανέκδοση του βιβλίου...

Παρόμοια παραδείγματα ή απλά αναφορές βιβλίων που έχουν εξαντληθεί και δεν τα βρίσκετε και αν γνωρίζουμε κάτι για επανεκδόσεις ✌
Το θέλω κ εγώ. Ελπίζω να το επανεκδοσουν. Το ίδιο ισχύει και για την γραμμή του οριζοντος. 180 ευρώ στο metabook. Από ότι ξέρω σκοπεύουν να το επανεκδοσουν. Περιμένουν υπογραφές από τους κληρονόμους.

Το ίδιο ισχύει και για την γραμμή του οριζοντος.
Πολύ ωραιο κι αγαπημένο βιβλίο
Γενικά, νομίζω ο Βακαλόπουλος θα επανεκδοθει.
Μεχρι τότε, αν σε ενδιαφέρει, κάπου κυκλοφορεί σε ηλεκτρονική μορφη
Η πρωτοπορία το έχει μεταχειρισμένο.
Η διαθεσιμότητα στα μεταχειρισμένα σπανιώς ειναι up to date στο site της πρωτοποριας.[/USER][/QUOTE]

Last edited:
Κάποτε έδινα μάχη για να βρω το εξαντλημένο βιβλίο που μου είχε μπει στο μάτι. Με τον καιρό, και αφού βρήκα αυτά που ηθελα, προσπαθούσα να είμαι ένα βήμα λίγο πιο μπροστά οπότε αφιέρωσα χρόνο (το έκανα με ευχαρίστηση φυσικά) και άρχισα να τσεκαρω εκατοντάδες βιβλία είτε στο Goodreads, είτε σε άλλες σελίδες με κριτικές, είτε σε ξένες ιστοσελίδες ( γιατί πολλά βιβλία έχουν τρομερή απήχηση στο εξωτερικό ενώ στην Ελλάδα περνάνε στην αφάνεια, είτε επειδή το όνομα του συγγραφέα δεν είναι μεγάλο , είτε επειδή δεν έχει διαφημιστει, είτε επειδή δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό). Αυτά που μου έκαναν κλικ και ήταν διαθέσιμα τα αγόραζα λίγα λίγα. Πλέον έχω ένα αρκετά καλό στοκ στη βιβλιοθήκη με τα αδιαβαστα και κάποια από αυτά έχουν ήδη εξαντληθεί π.χ. Σογκουν, Οι Σαμουράι, Ιστορίες από την Κολιμα, Το τσίρκο της Νύχτας, Ιστορίες της ζωής σου, ένα απλό σχέδιο, Αγριοκυκνοι κλπ
Απ' τη μια μου λείπει αυτή η ένταση στο να ψάχνω κάτι, απ'την άλλη μου αρέσει που δεν έχω κάποια "εκκρεμότητα".
Σήμερα πήρα τηλέφωνο στις εκδόσεις Άγρα και μου είπαν ότι έχουν αγοράσει τα δικαιώματα του βιβλίου και το βιβλίο θα εκδοθεί στις αρχές του 2023

Το όνειρο του Μισσισιπή το είχα βρει σε βιβλιοθήκη, λογικά εαν ψάξεις θα το βρεις. Είναι κάπως ιδιαίτερο βιβλίο γιατί ισορροπεί μεταξύ αληθινών ιστορικών γεγονότων και φαντασίας. Η σειρά το τραγούδι της φωτιάς και του πάγου κινείται σε καθαρά φανταστικά πλαίσια, αν και ορισμένα γεγονότα βασίζονται σε ιστορικά συμβάντα, και κατά την γνώμη μου είναι πιο καλογραμμένο και πιο ενδεικτικό της γραφής του Μάρτιν.
Το βρήκα τελικά από κατάστημα που συνεργάζεται με το eshop στα 3 €

Αχ ας γράψω κι εγώ τον πόνο μου... εγώ αναζητώ αυτά εδώ κι ας είναι και φωτοτυπίες δεν με πειράζει καθόλου:

Το λάθος ποίημα Αντιγόνη βουτσινά εκδόσεις Μελάνι
Ο λαιμός του δήμιου Τσιάκος Ανδρέας εκδόσεις Straw Dogs

Παιδιά αναζητω το "Ο θεος δεν ειναι μεγαλος" του Χιτσενς. Αν καποιος το έχει και θελει να το πουλησει ας μου στειλει μηνυμα.
Να σημειωσω οτι στην Πρωτοπορια εμφανιζεται οτι υπαρχει μεταχειρισμενο αλλα δεν ειναι ενημερωμενο το σαιτ.

Αχ ας γράψω κι εγώ τον πόνο μου... εγώ αναζητώ αυτά εδώ κι ας είναι και φωτοτυπίες δεν με πειράζει καθόλου:

Το λάθος ποίημα Αντιγόνη βουτσινά εκδόσεις Μελάνι
Ο λαιμός του δήμιου Τσιάκος Ανδρέας εκδόσεις Straw Dogs
Αχα...ξέχασα να ενημερώσω πως εγώ τα βρήκα! Καλή τύχη στους υπόλοιπους!

Πολύ ωραιο κι αγαπημένο βιβλίο
Γενικά, νομίζω ο Βακαλόπουλος θα επανεκδοθει.
Μεχρι τότε, αν σε ενδιαφέρει, κάπου κυκλοφορεί σε ηλεκτρονική μορφη
Τελικά κοντεύουμε να βγούμε απο το '23 κι ακόμα τίποτα :( Οι τιμές είναι τραγικές στα μεταχειρισμένα και σε ηλεκτρονική μορφή δυστυχώς δεν μπορώ να το διαβάσω με δυσκολεύει αφάνταστα. Μακάρι να επανεκδοθεί σύντομα...

Να ενημερώσω οτι στάθηκα τυχερός και το βρηκα τελικά. Οχι σε τοσο καλή κατάσταση αλλά οκ διαβάζεται και μάλιστα το ξεκίνησα άμεσα.
Μεγάλη μορφή ο Χίτσινς, προτιμότερος για μένα από τον Ντωκινς.

Εγω θα ήθελα να διαβάσω « Η Οδύσσεια του Ινιας ΜακΝαλτυ» του Σεμπάστιαν Μπάρυ, γιατι ετσι μου αρέσει η ιστορια του συγκεκριμενου τοπου κ αυτο που περιγράφει αλλα δν υπάρχει εδω κ πάρα πολυ καιρό πουθενα :(