Βιβλία - Stephen King - Σπίτι απο Φύλλα

Δεν τα αναζητώ, απλά επειδή βλέπω εξωφρενικές τιμές (ως μεταχειρισμένα), υπάρχει σελίδα στην οποία υπάρχουν αρκετά, αν όχι όλα, από τα εξαντλημένα βιβλία του Stephen King καθώς και το Σπίτι από φύλλα, σε ψηφιακή μορφή
μηπως μπορεις να μου στειλεις κ μενα το λινκ του σπιτι απο φυλλα στα ελληνικα... ευχαριστω

Last edited by a moderator:
Δεν τα αναζητώ, απλά επειδή βλέπω εξωφρενικές τιμές (ως μεταχειρισμένα), υπάρχει σελίδα στην οποία υπάρχουν αρκετά, αν όχι όλα, από τα εξαντλημένα βιβλία του Stephen King καθώς και το Σπίτι από φύλλα, σε ψηφιακή μορφή (pdf). Αν κάποιος θέλει να διαβάσει τα βιβλία και δεν τον ενδιαφέρει να τα αποκτήσει, ας μου στείλει ένα μήνυμα για να τον ενημερώσω.
Παρακαλώ και εγώ θέλω να μάθω που θα βρω το βιβλίο. Σας ευχαριστώ εκ των προτερων

Το βρήκα σε pdf στο Magico, εάν κάποιος δε μπορεί να το κατεβάσει ας μου στείλει

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
παιδια τωρα το πουλαει μια 2000ρικα... δεν παμε καλα
Για εσας που κραζατε, τωρα το εχει μονο με ενα χιλιαρικο.
Τωρα, που επεσε η τιμη στο 50%, όποιος προλάβει, πρόλαβε!
Σκεφτειτε, πως αντι να παρετε ενα διαμαντένιο μενταγιόν με ασορτί σκουλαρίκια, θα επενδύσετε σε ενα βιβλιο , που θα διευρύνει τους οριζοντές σας και θα σας προσφερει αξεχαστες στιγμές διανοητικού πάρτυ.

Last edited:
Καλησπέρα σε όλους! Αν υπάρχει ακόμα θα ήθελα και εγώ να το διαβάσω

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μετά από μια παρουσίαση που διάβασα για το βιβλίο σπίτι από φύλλα, θέλησα να το ψάξω για να το διαβάσω και διαπίστωσα σε τι τιμές κυκλοφορεί. Ο άλλος το δίνει 2000€.. Χωρίς σχόλιο.. Ούτε η βιβλιοθήκη της γειτονιάς μου το έχει, παρόλο που ότι σπάνιο βιβλίο δε βρίσκω πουθενά συνήθως το έχουν για δανεισμό. Αν κάποιος μπορούσε να μου το στείλει θα ήμουν ευγνώμων.

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
Επειδη ζηλεψα, που θα το διαβασουν ολοι, αν μπορεις @Ειφφελ στειλ'το και σε μενα!
Σε ευχαριστω εκ των προτερων! :))))

Έχετε mail. Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα στείλτε μου