Βιβλία - Stephen King - Σπίτι απο Φύλλα

Μπορεί κάποιος να μου στείλει και εμένα το σπίτι από φύλλα;
Να δω επιτέλους περί τίνος πρόκειται...

Φίλε Άιφελ γεια.
Αν δεν σε πρήζω ,μου στέλνεις το λινκ , το αρχείο ή ότι είναι αυτό ,για το Σπίτι με φύλλα;😊
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα σε όλους όσοι ψάχνετε το εξαντλημένο βιβλίο "ιστορίες από την κολλιμά" ο πατέρας μου έχει έναν γνωστό στις εκδόσεις άγρα και του είπε ότι θα το επανεκδοσουν με καλύτερη μετάφραση την άνοιξη του 2023 αλλά είπε θα το βάλουν σε λίγα αντίτυπα οπότε φανταστείτε τι θα γίνει όταν θα κυκλοφορήσει

Και απο τον Ινδικτο, οταν ειχε κυκλοφορήσει, τα αντίτυπα λιγα ηταν. Ασε που αμφιβαλλω αν, οσοι το εχουν, εχουν διαβασει ολοκληρο το βιβλιο (εμου συμπεριλαμβανομένης) μια και θελει άντερα να το τελειωσεις

Χαχαχα, εχεις δικιο. Ειναι ιστοριες απο τα γκουλαγκ απο τα οποια περασε κι ο Σαλαμοφ και νομιζω οτι αποφυλακιστηκε μετα τον θανατο του Σταλιν. Καποιες ιστοριες ειναι ωμες, αν σκεφτεις οτι περιγράφει απανθρωπες συνθηκες και υπανθρωπα σαπιενς.

Καλησπέρα
Θα ήταν εύκολο, εφόσον δεν έχεις πρόβλημα, να στείλεις και σε εμένα το βιβλίο σπίτι από φύλλα; Δυστυχώς, το έχουν κλέψει και από τη δημοτική βιβλιοθήκη. Ευχαριστώ πάρα πολύ 🙂