@Ασάρα Το διάβασα και εγώ αλλά για κάποιο λόγο τους βρίζουν στο φβ... δεν κατάλαβα γιατί.
@Μοκαντάσα αλ Σάφερ Να υποθέσω αφού δεν είναι βαρετός θα τον διαβάσεις ε;
@Μοκαντάσα αλ Σάφερ Να υποθέσω αφού δεν είναι βαρετός θα τον διαβάσεις ε;
Για το φεστιβάλ λες?Εγώ αυτό που διάβασα είναι ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας το εγκαινίασε, δεν έχω ξαναπάει αλλά μου φαίνεται ενδιαφέρον. Τώρα γιατί τους βρίζουν δεν έχω ιδέα, από την άλλη αποφεύγω όσο μπορώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.@Ασάρα Το διάβασα και εγώ αλλά για κάποιο λόγο τους βρίζουν στο φβ... δεν κατάλαβα γιατί.
Μα φετος! Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, γιατι θυμάμαι (πράγματι) να το διαβαζω (το παραδέχομαι, ναι) το 2014.Το ευρωπαϊκό βραβείο μυθιστορήματος κέρδισε ο Χ. Χωμενίδης για το βιβλίο του, Νίκη.
Δεν είναι ο μόνος@Ιαβερης ξέρω οτι δεν σε ειχε πολυενθουσιασει, αλλα παίζει να εισαι ο μονος που τον εχει διαβάσει (απολογουμαι απο τους υπολοιπους, αν κάνω λάθος) κι είπα να μοιραστώ μαζί σου τον ενθουσιαΖμό μου για την κυκλοφορία του νέου βιβλιου του Gospodinov
![]()
Κομπλεξικο mode on: εχει αρχισει και με κουραζει καπως ο παροξυσμος με τον Φαλλαντα. Δηλαδη, τι αλλο να μεταφρασουν; Οδηγιες μανταρισματος;Να προσθέσω κι εγω οτι βγηκε και καινουριος Φαλαντα!