Βιβλιονέα

Βρήκα μια πρόσφατη έκδοση που περιλαμβάνει τα σχέδια/σκίτσα του Καφκα από τις εκδόσεις οξύ. https://brainfood.gr/proion/franz-kafka-ta-schedia/

Έψαξα και στο διαδίκτυο για να πάρω μια ιδέα και βρήκα κάποια σχέδια όπως το παρακάτω.

1468

Στα σχέδια του βλέπω τους χαρακτήρες των έργων του, είναι πολύ χαρακτηριστικά, πράγμα που υπογραμμίζει την αυθεντική δημιουργικότητα του.

Κάπου πήρε το μάτι μου οτι επανακυκλοφόρησε το βιβλιο του Βακαλόπουλου και τώρα διαβάζω αυτό και γελάω.
Κάποια στιγμή στην λεσχη αναφέρθηκε το twilight zone είναι και μια έκφραση που χρησιμοποιούσε κάποιος στην δουλειά μου όταν συνέβαιναν διαφορα περίεργα στην δουλειά... Αυτήν την έκφραση σκέφτηκα όταν είδα το άρθρο.

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Έχω πάει και νομίζω ότι είναι "πολύ καφκικό για να είναι αληθινό"! :))))
Το επισκέφτηκα κι εγώ, πριν κάμποσα χρόνια, και παρότι δεν είχε (σχεδόν) τίποτα αυθεντικό, του ίδιου του Κάφκα, όλη η ατμόσφαιρα, τα κινούμενα σχέδια κτλ. ήταν απολύτως καφκικά. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Έλλη Μ

Συντονιστής
Η μετάφραση του Ματεσι ειναι υποδειγματική, ο,τι κι αν λετε εσεις. Το εχω διαβάσει δυο φορες, τις δικες σου που παρατησες 😇, και προκειται για την καλυτερη απο τα αλλα δυο. Αβεσσαλωμ και Καθως ψυχορραγω. Εννοω τις αρχικες εκδοσεις.

Έλλη Μ

Συντονιστής

Έλλη Μ

Συντονιστής
Με την άδειά σας, η Έρπενμπεκ είναι Θε - ά - ρα. (το ειπα κάπως λογοτεχνικα, ελπίζω να κατάλαβες)

Εν τω μεταξυ, δεν ειχα διαβασει υπόθεση, τώρα την ειδα. Καταλαβες τι ντουβαρι ειμαι και πώς αγοράζω τα βιβλία.

Last edited: