Βιβλιοπροτάσεις για halloween

@Φαροφύλακας έχω ένα κερί σε σχήμα κρανίου και με στεφάνι από τριαντάφυλλα, που έχω δίπλα μου όταν διαβάζω για το Halloween (δεν το ανάβω).
Και για να μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα, ήδη διαβάζω ξανά το Batman the Long Halloween, συνέχεια έχει μια συλλογή διηγημάτων για φαντάσματα στην Μάλτα και σκέφτομαι να αγοράσω το Αλίωτος και άλλες ιστορίες με βρυκόλακες.

Ντύνεστε με Halloween costumes όταν διαβάζετε βιβλία Halloween;
Δημητρη, σε φανταζομαι καθημενο σε καποιο εστιατοριο της Ανατολης να τρως με σχετική ευχαριστηση κάτι απροσδιοριστης υφής, ακαθόριστης προέλευσης και ακατανόητης γευσης και να αναρωτιέσαι για την αμφιεση των μελών της λέσχης, ενεκα το Χαλοουιν με γνήσια, αγνή, σχεδόν συγκινητικη απορία--->:χμ:.
:)))):))))
και φέγγει δίπλα η σκαλισμένη κολοκύθα;
Ειναι άτιμο πράγμα η σκαλιστη κολοκύθα. Αφενός, ειναι πάρα πολύ σκληρη και σκαλίζεται/κόβεται με δυσκολία.
Αφετέρου, θελει γάντια η δουλεια αυτή, γιατι το εσωτερικό της, τα σπόρια και οι ινες, προκαλούν ανεπιθυμητες ενέργεις κι αλλεργίες.
Οπότε, το νου σας.

Για αρχη, την παρορμηση να την φορεσεις καπελο στον διπλανό σου που κανει υποδειξεις πώς θα χαραξεις.
Μετα, κνησμο, ερυθροτητα, δυσφορια στην αναπνοη. Τετοια.

Παιδι μου, μεσα ειναι κουφια, μονο σπορια εχει.
Μπορεις να τα αφυδατωσεις, ξερεις εσυ απο αυτα. Τα ψηνουν, τ' αφηνουν στον ήλιο.. κατι τετοιο

Οι αλλοι. Εγώ τα πεταω

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Δεν ήρθα για το halloween, αλλά για την κολοκύθα. :ντροπή:

Αν το εσωτερικό της είναι "ψωμωμένο" και δεν έχει μόνο σπόρια, μπορείς την σάρκα της να την ψήσεις, με γλυκοπατάτα και καρότο που του ταιριάζουν.

Αν το εσωτερικό της είναι "ψωμωμένο" και δεν έχει μόνο σπόρια, μπορείς την σάρκα της να την ψήσεις, με γλυκοπατάτα και καρότο που του ταιριάζουν.
Nαι, προφανως μπορεις να κανεις πολλά με την κολοκύθα. αλλά για να σταθει ακεραιη καποια χαραγμένη, καλο ειναι να μην πειραξεις τα τοιχωματα. Γι' αυτό και ειναι πολύ δυσκολη να την χαραξεις, ματακια, δοντακια, στοματακι. Αν ειναι να κανω και αυτό, @Πεταλούδα μου, ασε, παιρνω μια βαλσαμωμένη. :))))
Ασε που νομιζω οτι κυκλοφορουν πια ετοιμες, κομμενες κλπ.

Πεταλούδα

Προσωπικό λέσχης
Προφανώς είναι έτσι όπως τα λες, δεν έχω χαράξει ποτέ κολοκύθα και ευτυχώς που δεν θα είμαι δίπλα σου όταν θα την χαράζεις.. :χαχα: ("κρίμα να πάει το εσωτερικό χαμένο Έλλη μου").

Πεταλούδα

Προσωπικό λέσχης
Βεβαια, χάνεις την καταπληκτική μου κολοκυθοσουπα. :θρρρ::αγκαλιά::αγκαλιά::αγκαλιά:
:χαχα:

Αν και πεταλούδα, έχω αδυναμία στις σούπες! Ρίξε καμιά συνταγή στο νήμα της θείας Έλλης, χειμώνας έρχεται, θα την αξιοποιήσω. :)))) :ματιά: