Βιογραφίες διασήμων στο Βήμα της Κυριακής: «Ζωή σαν μυθιστόρημα»

Του ωναση ειναι ακομα πιο ενδιαφερουσα η βιογραφια καθως ειναι ενας ανθρωπος που χασε τα παντα στις σταχτες της σμυρνης και κατεκτησε τα παντα ξεκινωντας απο το μηδεν μονος του παιδι 18 -19 ετων σε υπεραντλαντικα ταξιδια

Τον έφαγε η ματαιοδοξία του, να παντρευτεί τη γυναίκα του Κένεντι. Έτσι απ'ότι φαίνεται ο θάνατος του γιου του Αλέξανδρου, ήταν σκηνοθετημένο ατύχημα των αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών. Υπέκυψε σε υπέρτερες δυνάμεις τελικά, που ωστόσο επανειλημμένα είχε προκαλέσει μ'επιτυχία...

Κατά κάποιο τρόπο τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς συνδέονται μεταξύ τους και συνεχίζει το ένα το άλλο!!!

Οντως η ματαιοδοξια και οι δυο ηθελαν τα παντα ,ολα! Η μεριλιν να γινει πρωτη κυρια μα δεν της εφτανε τοση δημοσιοτητα πια και ο ωνασης ηθελε να φτασει πολυ ψηλα. Διαβαζω ομως πως αν συνετρεχε προβλημα θα βοηθουσε λογω πως εζησε την καταστροφη της σμυρνης ! Λεει το βιβλιο " δεν ειχε ηθικη μα ειχε ανθρωπια" αν ηξερε παιδι με καρκινο θα το θεραπευε με δικα του εξοδα εκανε πολλα καλα! Πολλα κρυφα καλα σε πολυ κοσμο ειχε κανει ο ωνασης που δεν τα εμαθε ποτε κανεις αν ησουν αδυναμος θα βοηθουσε αυτο τον εκανε αγαπητο αν παλι του εκανες κακο θα εκδικουνταν το μονο σιγουρο.

Last edited:
Κουιζ : Ποιος διασημος ελληνας ποιητης ηταν ο κουμπαρος στον γαμο του αριστοτελη ωναση και της αθηνας λιβανου;

Σήμερα έχει τη βιογραφία της Φρίντα Κάλο, Αριάδνη θα την πάρεις;

Άν δεν έχεις δει την ταινία με τη Σάλμα Χάγιεκ "Φρίντα", τώρα είναι ευκαιρία...

Δεν ξερω γιατι λεω να παρω καθημερινη σημερα με ντισνευ θα δω εσυ; βιρτζινια γουλφ θα παρω σιγουρα?

Last edited:
Μπορεί να το αγοράσω, πρόκειται για συναρπαστική ζωή!!! Η ταινία είναι πολύ καλή, να τη δεις οπωσδήποτε!!!

Πάρε το και θα με θυμηθείς...

Last edited:
Λες με βαζεις σε σκεψεις...βρε παιδια τι αλλο διαβασα πως ο ωνασης εκανε προξενιο στην μεριλιν και στον Ρενιε του Μονακο, δε θελησε ο Ρενιε ομως που μαγευτηκε απο την Κελυ! Να το παρω , αχ πανε οι εποχες που επαιρνες δυο εφημερ.μαζι

Η ταινία είναι πολύ καλή, να τη δεις οπωσδήποτε!!!
Αριάδνη, συμφωνώ κι εγώ με τον Μπου! Μου άρεσε πολύ η ταινία!
Θα ήθελα να διαβάσω και τη βιογραφία της Φρίντα Κάλο.
Το βιβλίο της Μουχίκα "Φρίντα" δεν το διάβασα... μήπως θα έπρεπε να του δώσω άλλη μια ευκαιρία? :χμχμ:

Εγω το αγορασα δε μπορω να πω κατι ακομα δεν ξερω πολλα για την φριντα καθως δεν εχω δει και την ταινια αλλα πισω στο βιβλιο υπαρχουν πολλες προσωπικοτητες μεγαλες οπως ο πικασσο που μιλανε για το εργο της

Μα ήταν διάσημη ζωγράφος, πολύ...ερωτιάρα επίσης αλλά κι ακτιβίστρια όπως θα διαπιστώσεις!!!

Στην ταινία παίζει κι ο Αντόνιο Μπαντέρας....έτσι για να σε δελεάσω περισσότερο!!!

[video=youtube;uOUzQYqba4Y]https://www.youtube.com/watch?v=uOUzQYqba4Y[/video]

Για το μεγαλη ζωγραφος το ξερω ολα τα αλλα ακουστα! Καποτε θελανε στην κινηματογραφικη λεσχη για παιδια του δημοτικου να βαλουνε εναν διασημο ζωγραφο στα πλαισια εκπαιδευτικου προγραμματος και ελεγαν για καλο αλλα απορριφθηκε η εν λογω ταινια λογω πως ηταν ερωτιαρα και για παιδι δημοτικου δεν πηγαινε να το δει! Ειχε σχεσεις και με γυναικες νομιζω δεν ειμαι σιγουρη και με τροτσκι που ηταν τοτε παντρεμενος! Τελικα βαλανε τον ελ γκρεκο του σμαραγδη.

Ευτυχώς γιατί σ'αντίθετη περίπτωση θα σας ακούγαμε στις ειδήσεις!!! Βίαιες σκηνές, κομμουνιστές, σεξ κλπ.:πανικός:

Αχα εχει και σεξ και αντονιο μπαντερας βλεπω, πρεπει να την δω! Επειδη ειμαι μελος της λεσχης τοτε που το κουβεντιαζαμε δεν δεκτηκανε τα μελη για παιδια του δημοτικου , μονο για ενηλικο. Πολυ καταθληπτικη η ζωη της , περασε πολλα ηταν πολυ δυνατη και αντεξε ως προσωπικοτητα!

Αυτήν την Κυριακή 7 Αυγούστου, δίνεται η αυτοβιογραφία του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν, του μεγάλου Σουηδού σκηνοθέτη!!!

Αριάδνη τι λες, θα το πάρεις; Πως σου φάνηκε η Κάλο τελικά; Ελπίζω να δικαιώθηκα που σου το πρότεινα...

http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=819286

Πολύ καλή η βιογραφία μπου! και θα κάνω και σχολιασμό καθοτι πολύ μα πολύ ξεχωριστη ζωη έξω από τα καθιερωμένα αλλά απλά δεν αντέχω άλλο ψυχοφάρμακο, δυστυχία και απόπειρες:μαναι: δηλ. όλες οι βιογραφίες στο ίδιο πνεύμα, διάβασα και μια βιογραφία της Μπαρντό και κει τα ιδια δεν ξερω για Μπέργκμαν , αν είναι πάλι έτσι αστο. όχι άλλο κάρβουνο:πανικός:..είναι; και έτσι σήμερα είπα να αγοράσω την βιβλιοθήκη ντίσνευ, να γελάσω λίγο:))

Last edited:
Όχι εγώ, έχω μία δική της από πέρυσι, την είχαμε πάρει στο φεστιβάλ βιβλίου στο Πασαλιμάνι μαζί με τη Μεταλλαγμένη. Πήραμε επίσης (νομίζω ακριβώς τα ίδια) Κάφκα και Τσβάιχ. Όλα από τις εκδόσεις "Καστάλια" που ειδικεύεται σ'αυτά. Πάντως είναι άλλος συγγραφέας, η Αλεξάνδρα Λεμασσόν.

Μου έδωσες όμως ιδέα να το πιάσω μετά τον Καμύ που διαβάζω τώρα...