Βιογραφίες διασήμων στο Βήμα της Κυριακής: «Ζωή σαν μυθιστόρημα»

Ναι Αριάδνη, αυτό είναι και το νόημα. Η παρουσίαση του από ένα πρόσωπο που τον γνώριζε άριστα. Πιστεύω να συμπληρώνει την εικόνα του μ'επιτυχία...

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Λίστα απο το Βήμα δεν βρήκα κάπου, όμως η σειρά "Ζωή σαν μυθιστόρημα" ξεκίνησε 17 Ιουλίου και οι τίτλοι που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής είναι:

Ευχαριστώ, Δημμμμμμμ, τους πρόσθεσα στην αρχική ανάρτηση. :)

H Αλεξίου μιλά για τον αυταρχικό πατέρα του Καζαντζάκη και πως αυτό τον επηρέασε μετέπειτα στην ζωή του! Αγοραστε το αξιζει, υπεροχη η γραφή της Αλεξίου , παραστατική, ρετρό , αυθεντική! Αξίζει!

Last edited:
Κωστα καλα εκανες μονο που εχει λιγο εννοιες δυσκολες και δεν ξερω αν θα τις καταλαβεις επαρκως! Ισως η βιβλιοθηκη ντισνευ να ταιριαζει περισσοτερο σε ενα παιδι της ηλικιας σου ή ο Ιουλιος Βερν! Αλλα μελοντικα σιγουρα θα επωφεληθεις!

Μέχρι τώρα νομιζω πως αυτά που διάβασα τα έχω καταλάβει, ίσως οι δύσκολες έννοιες για τις οποίες λες να είναι παρακατω, αλλά σίγουρα αν δεν μπορω να το καταλάβω τώρα είναι ενα βιβλιο που αξίζει να έχει θέση στη βιβλιοθήκη μου έστω κι αν το διαβάσω σε λιγα χρόνια :) Βιβλιοθήκη ντισνευ διάβαζα παλιότερα, πριν χρόνια αλλά γιατί όχι να ξεκίνησε παλι; Ιούλιο Βερν έχω στο μυαλό μου κάποια που θα ήθελα να διαβάσω, θα πάμε μαζί κάποια μέρα, αν βρούμε χρόνο ποτε, γιατί ξέρω οτι εχεις πιεσμένο χρονο όπως κι εγώ με τα σχολείο ο φροντιστήρια, κιθάρες, και δεν μένει χρονος ,τα σκ μένουν μονο αλλά η βιβλιοθήκη είναι κλειστή :(

Κωστη εχει συλλογη στην παιδικη βιβλιοθηκη ιουλιος βερν οτι τραβα η ψυχουλα σου, ενα που θα?σου αρεσει ειναι το ταξιδι στο κεντρο της γης η το 20.000 λευγες κατω απο την θαλασσα που να πω την αμαρτια μου ποτε δε καταλαβα το βαθος αυτο σε μετρα

Ωραία, τα δυο που ανέφερες τα έχω διαβάσει ,η αλήθεια είναι οτι ουτε εγώ ξέρω τι βάθος είναι σε μετρα, αλλά μάλλον πολύ βαθύ υποθέτω :)

Τωρα αν σου πως καταλαβα θα σε γελασω ?σε ντοκυμαντερ ειδα πως το μεγιστο βαθος ειναι τα 18 χιλιομετρα! Οκ κωστη θα βρουμε αλλα καλα του βερν οπως η σφιγγα των παγων !

Ουτε εγώ κατάλαβα, δεν πειράζει, είμαστε λίγο χαζοι, θα βρούμε, έχει πολλά ο Βερν :) ,αν πάμε μαζι θα μου διαλέξεις εσύ κάποιο καλό βιβλιο, αλλά λίγο δύσκολο να ξανασυναντηθουμε :(

Θα δουμε βρε κωστη! Κατσε να τελειωσεις πρωτα Μαρη! Μα εισαι πανεξυπνο παιδι! Εγω ποτε με τα μαθηματικα δεν τα πηγα καλα

Last edited:
Ω σε ευχαριστώ, κι εσύ είσαι εξυπνη, με τα μαθηματικά καλά τα πάω, αλλά δεν θα τα κατάφερνα να αποφοίτησω μαθηματικό Πάτρας, οποτε πάω θεωρητική που είναι πιο σίγουρο για καμια χαζοσχολη :) ,εντάξει, Μαρη μου έχει μείνει 1 ακόμα, θα το διαβάσω κ αυτό και πάμε για Βερν, το θέμα είναι το ποτε θα συναντήσουμε γιατί δεν υπάρχει χρονος :/

Last edited:
χμμμμ .... σκεφθείτε και τους ''πειρατές του Αιγαίου'', μιλώντας για Ιούλιο Βέρν ! δέν είναι κι άσχημο, και το θέμα είναι ελληνικό ! ο γαλλικός τίτλος είναι ''l' archipel e feu'' (''το αρχιπέλαγος φλέγεται'') - αναφέρεται στους ελληνοτουρκικούς αγώνες ανεξαρτησίας.

είναι ευχάριστο, ιδιαίτερα για παιδιά, αλλα και για μεγάλους !