Βοριεπιώτης εδώ.

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Αδερφέ, ήρθες σε μια διαδικτυακή κοινότητα βιβλιόφιλων, όχι στο τμήμα κατάταξης των SS. Βεβαίως και υπάρχει μέρος για εσένα εδώ μέσα, δεν καταλαβαίνω καν γιατί έκανες αυτή την ερώτηση εξαρχής. Όλοι οι καλοί χωράμε.

Αδερφέ, ήρθες σε μια διαδικτυακή κοινότητα βιβλιόφιλων, όχι στο τμήμα κατάταξης των SS. Βεβαίως και υπάρχει μέρος για εσένα εδώ μέσα, δεν καταλαβαίνω καν γιατί έκανες αυτή την ερώτηση εξαρχής. Όλοι οι καλοί χωράμε.
Ευχαριστώ πολύ. Είμαι δάσκαλος και συγγραϕέας. Κέρδισα δύο εθνικά βραβεία στη λογοτεχνία, αλλά στην Αλβανία κανείς δεν μου δίνει δουλειά και κανείς δεν δημοσιεύει τα γραπτά μου. Μου λένε "πήγαινε στην Ελλάδα".

Καλώς ήρθες @Θαυμαστής . Ελπίζω η ΛτΒ να ικανοποιήσει τις προσδοκίες σου. Είναι σίγουρα μια πολύ όμορφη παρέα.
Όσον αφορά στις διακρίσεις σου και στο θέμα δημοσίευσης της δουλειάς σου, το πιθανότερο είναι -χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω- ότι ούτε στην Ελλάδα θα βρεις δρόμους στρωμένους με ροδοπέταλα. Πιθανό είναι δε, να σου πούνε "πήγαινε στην Αλβανία". Αλλά μην πτοείσαι. Εάν αξίζεις και εάν πιστεύεις σε εσένα θα βρεις την άκρη σου κάποια στιγμή.

Last edited:
Καλώς ήρθες @Θαυμαστής . Ελπίζω η ΛτΒ να ικανοποιήσει τις προσδοκίες σου. Είσαι σίγουρα μια πολύ όμορφη παρέα.
Όσον αφορά στις διακρίσεις σου και στο θέμα δημοσίευσης της δουλειάς σου, το πιθανότερο είναι -χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω- ότι ούτε στην Ελλάδα θα βρεις δρόμους στρωμένους με ροδοπέταλα. Πιθανό είναι δε, να σου πούνε "πήγαινε στην Αλβανία". Αλλά μην πτοείσαι. Εάν αξίζεις και εάν πιστεύεις σε εσένα θα βρεις την άκρη σου κάποια στιγμή.
Τι μπορούμε να κάνουμε. Ετσι είναι η ζωή.

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.