Γεια!

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
8 χρόνια μετά την εγγραφή μου είπα να ξεπεράσω τις ντροπές μου και να σας πω ένα "Γεια!" .
Όχι, τίποτα άλλο φοβάμαι μην κλείσω δεκαετία εδώ μέσα και με θεωρήσετε αγενή που τόσα χρόνια δεν σας χαιρέτησα.

Επιτρέψτε μου να συστηθώ, είμαι ένας ιπποπόταμος που διαβάζει βιβλία. Αν και το τελευταίο χρόνο το "είμαι ένας ιπποπόταμος" είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα από το "διαβάζω βιβλία".
Μπορεί να φταίει αυτή η παροδική (ευτυχώς) φάση αυτοβελτίωσης που περνάμε όλοι οι ιπποπόταμοι στις αρχές της χρονιάς αλλά αποφάσισα να πάψω να κάνω τον μπάρμπα που την πέφτει στις βιβλιοντίσκο κάνοντας τον ψαγμένο αναγνώστη επειδή πριν 20 χρόνια διάβασα Δημουλίδου και όντως να ξανά αρχίσω το μασούλημα εεε το διάβασμα βιβλίων.

Αν τυχόν μου απαντήσετε ρίξτε και μια πρόταση μετά την χαιρετούρα για να φτιάξω την λίστα της χρονιάς.
Βέβαια, προτεραιότητα θα χει το βιβλίο που μου χε προτείνει το ταίρι μου στο προτελευταίο "Διάβασε ένα ακόμα αγαπημένο μου" μπας και γλιτώσω την βιβλιοκόλαση.

Καλη χρονιά και εύχομαι να μην περάσει κάνας χρόνος πριν τα ξαναπούμε!

ΧαπιΧίππο!!
Μπορώ να σου αναφέρω τα βιβλία της δικής μου αναγνωστικής περσινης χρονιάς, χωρις αξιολογική σειρά:

1. Ολοι οι ανθρωποι του βασιλιά, του Πενν (το ειχαμε καπου συζητησει ξανα)
  2. Το πέρασμα του μακελάρη, του Ουίλλιαμς.
  3. Μεφίστο, του Μαν
  4. Καθως ψυχορραγώ, αν και θα ψυχορραγήσεις κάμποσο μαζί του. :ρ
Και το βιβλίο με το οποίο έκλεισε το 2020 (!!), ο πωλητής παρελθόντων, του Αγκουαλούζα.
Θα σου έλεγα και τους Δακτυλιους του Κρόνου, αλλά:
  1. Θα γινόμουν γραφική
  2. Ειναι απο κεινα που φέτος ξαναδιαβασα

Να πάρει, πού είναι αυτές οι βιβλιοντίσκο; Εγώ γιατί το μαθαίνω τώρα;

Δυστυχώς από προτάσεις μπορώ να σου δώσω μόνο κάτι στα αγγλικά γιατί από καιρό έχω πάψει να βασίζομαι σε ελληνικούς εκδότες να μου φέρνουν όσα ξυπνούν την περιέργειά μου, αλλά αν τυχόν η γλώσσα δεν σου είναι θέμα, σου προτείνω το You're Not Listening: What You're Missing and Why It Matters - πιστεύω ότι θα μπορούσε να αναβαθμίσει πολύ την επίδοση οποιουδήποτε μπάρμπα, θείτσας και πάντων των νεαρών και νεανίδων στις ντίσκο.

Άντε, καλώς μας ήρθες μετά από μια δεκαετία. Μην περιμένεις άλλα δέκα χρόνια να μιλήσεις ευθαρσώς για τους βιβλιο-και ζωοφιλικούς προβληματισμούς σου, είμαστε γνώστες όλων των θεμάτων και πάντα θα έχουμε μια άκρως χρήσιμη άχρηστη συμβουλή να σου δώσουμε.

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.