Σωστά
@Χρυσένια δεν είπαμε τι είναι...
Λοιπόν για εμένα είναι αυτός/η που θεωρεί τον εαυτό του/της ανώτερο σε σχέση με εσένα, σε κάνει να πιστεύεις ότι όλα αυτά που είσαι είναι λάθος, βρίσκει πάντα κάτι αρνητικό να πει για εσένα, σε προσβάλλει ακόμα και μπροστά σε άλλους, σε κάνει να αμφισβητείς τα πάντα και να φοβάσαι να μιλήσεις γιατί 1. ξέρεις ότι θα γίνει φασαρία (σε αρκετές περιπτώσεις πέφτει και ξύλο) 2. δε πιστεύεις ότι θα πεις κάτι της προκοπής.
Ένας άλλος τύπος κακού παιδιού είναι αυτός/η που σε κοιτάει
μόνο για τα χρήματά σου ή για το status σου και φοράει όχι μόνο μάσκα, αλλά αρματώνεται με υποκρισία λες και πάει στο πόλεμο (αυτό το κάνουν κυρίως οι γυναίκες... και φυσικά υπάρχουν άντρες που το κάνουν).
Και ένας τελευταίος τύπος που θα περιγράψω είναι αυτοί που ξεφεύγουν από αυτό που είπε η Χρυσένια ότι δε θεωρεί ως κακό παιδί. Δηλαδή είναι αυτός/η που κάνει άστατη ζωή αλλά στο όνομα αυτής δε λογαριάζει ανθρώπους. Θα τους ισοπεδώσει, θα τους χρησιμοποιήσει ως εισόδημα, θα κοιτάξει να τους εθίσει σε ναρκωτικά και θα να τους προωθήσει σε πληρωμένο σεξ.
@Βιβλιολάγνος είμαι φαν του Κάβιλ (προσωπικά μου άρεσε περισσότερο όταν δεν ήταν φουσκωμένος) από τότε που έπαιξε στον Μόντε Κρίστο, ωστόσο, δεν ξέρω... πάντα μου έβγαζε μια επιφύλαξη... Πέρα από αυτό δε ξέρω το κατά πόσο μπορούμε να μιλάμε για ηθοποιούς που ως σε ένα βαθμό προσπαθούν να δείχνουν ότι είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι με αξίες στο κοινό τους, πόσο μάλλον που τα τελευταία χρόνια έρθει τα πάνω κάτω.