Υπάρχει νήμα "συνθήματα στους τοίχους" αλλά το γκράφιτι είναι κάτι άλλο.
Μου αρέσει πολύ αυτή η τόσο αστική τέχνη. Όταν δω ένα γκράφιτι που μου αρέσει, συνηθίζω να το φωτογραφίζω και να το έχω. Ούτως ή άλλως τα γκράφιτι έχουν μικρή ζωή σε σχέση με άλλους... πίνακες που διασχίζουν τους αιώνες πάνω σε ένα τελάρο.
Ιδού μερικές φωτογραφίες που έβγαλα από γκράφιτι* που μου αρέσαν.
*ενίοτε τα ακούω και γκραφίτι
Αυτό θα το αναγνωρίσετε οι Αθηναίοι.. Απέναντι από το Θησείο πριν κάμποσα χρόνια:
[1]
Αυτό στην Αλεξανδρούπολη —αν θυμάμαι καλά— πριν μερικά χρόνια:
[2]
δεν είναι απίστευα καλοζωγραφισμένο;! μα με σπρέι;!!!
Και σημερινή σοδιά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης:
[3]
[4]
Κι αυτό εδώ μου αρέσει γιατί εδώ πραγματικά κάποια λέει τον πόνο της!!
[5]
Εάν θέλετε, βάλτε εδώ γκράφιτι που σας φάνηκαν ωραία και τα φωτογραφήσατε. Επειδή, τελικά, έχει ένα άλλο ενδιαφέρον αν η φωτογραφία είναι δική μας, διαφοροποιώ τα νήματα. Επίσης, σημειώστε πως φωτογραφίες που ανεβαίνουν σε αυτό το νήμα μπορεί να μεταφερθούν στον εξυπηρετητή μας και να μπει η διεύθυνσή μας (λεσχη.gr) επάνω, σε κάποιαν άκρη.
Σχετικά νήματα:
Μου αρέσει πολύ αυτή η τόσο αστική τέχνη. Όταν δω ένα γκράφιτι που μου αρέσει, συνηθίζω να το φωτογραφίζω και να το έχω. Ούτως ή άλλως τα γκράφιτι έχουν μικρή ζωή σε σχέση με άλλους... πίνακες που διασχίζουν τους αιώνες πάνω σε ένα τελάρο.
Ιδού μερικές φωτογραφίες που έβγαλα από γκράφιτι* που μου αρέσαν.
*ενίοτε τα ακούω και γκραφίτι
Αυτό θα το αναγνωρίσετε οι Αθηναίοι.. Απέναντι από το Θησείο πριν κάμποσα χρόνια:
[1]
Αυτό στην Αλεξανδρούπολη —αν θυμάμαι καλά— πριν μερικά χρόνια:
[2]
δεν είναι απίστευα καλοζωγραφισμένο;! μα με σπρέι;!!!
Και σημερινή σοδιά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης:
[3]
[4]
Κι αυτό εδώ μου αρέσει γιατί εδώ πραγματικά κάποια λέει τον πόνο της!!
[5]
Εάν θέλετε, βάλτε εδώ γκράφιτι που σας φάνηκαν ωραία και τα φωτογραφήσατε. Επειδή, τελικά, έχει ένα άλλο ενδιαφέρον αν η φωτογραφία είναι δική μας, διαφοροποιώ τα νήματα. Επίσης, σημειώστε πως φωτογραφίες που ανεβαίνουν σε αυτό το νήμα μπορεί να μεταφερθούν στον εξυπηρετητή μας και να μπει η διεύθυνσή μας (λεσχη.gr) επάνω, σε κάποιαν άκρη.
Σχετικά νήματα: