Δημοσκόπηση για το προφίλ των μελών

Μου αρέσει πολύ η ιδέα της Ευστρατίας! :μπράβο::μπράβο:
Αν και δεν ξέρω αν θα την αντέξει το δίκτυο εδώ μέσα! :χαχα:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
33 ήδη απάντησαν, άλλοι 17 χωράνε!! :ναι:

Επίσης θα ήθελα να υπήρχε και μια λίστα επιθυμιών του κάθε μέλους.
Με την ανταλλαγή των χριστουγεννιάτικων καρτών επειδή ήθελα να στείλω κάτι μικροδωράκια σε όσους συμμετείχαν βρέθηκα να αναρωτιέμαι για τα γούστα των περισσότερων και να ψάχνω τα νήματα για να βρω πιθανές επιθυμίες.
Γι΄ αυτό, παρακαλώ, αν είναι εφικτό, να δημιουργηθεί ένας χώρος στο προφίλ μας που θα γράφουμε τι θα θέλαμε να αγοράσουμε - έχουμε - μας χαρίσουν κλπ.

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
αληθινά, θα το κοιτάξω κάποια στιγμή.. αν με δείτε να το αμελώ, ξαναθυμήστε μου. :)

Και εγω απαντησα.Αντε να δουμε τι θα καταλαβουμε απο τα αποτελεσματα!!!!Καλα ,αν γινουν ολες οι παραπανω προτασεις πραγματικοτητα,που εμενα θα μου αρεσε παρα παρα πολυ και συμφωνω με ολες,δεν με βλεπω να προλαβαινω να διαβασω κανα βιβλιο,γιατι ολη μου την ωρα θα την περναω εδω μεσα!!!:γιούπι:

Απάντησα κι εγώ! Κάποιες από τις ερωτήσεις που ήθελαν ανάπτυξη μπορούμε να τις κάνουμε και νήματα. Για παράδειγμα, το τι ενδεχομένως δεν μας αρέσει στη Λέσχη μπορούμε να το συζητούμε και να καταθέτουμε προτάσεις βελτίωσης.

Κι εγώ που βιάστηκα να το συμπληρώσω μόλις το είδα μπας και δεν προλάβω!

Φαροφύλακα, ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσεις τα μεγάλα μέσα,
δηλαδή αυτό :αράχνη: (χιούμορ :χαχα:)

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Έκλεισαν οι 50 θέσεις αν και ο τελευταίος, μάλλον απάντησε 3 φορές! (αν κρίνω από τις ανοιχτές απαντήσεις όπως το τρία απανωτά "ότι χάνομαι λίγο" και το τρία απανωτά "Καζαντζάκης" στο google)..

δεν ξέρω αν θέλει να μου πει όποιος είναι με ένα π.μ. ποιες απαντήσεις έβαλε για να τις βγάλω τις παραπανίσιες (αν κι ίσως δυσκολευτεί, γιατί έβαλε χαμηλό βαθμό στην διαχείριση :)))) αλλά εμένα δεν με πειράζει.. έστω με ένα ανώνυμο ημέιλ, ώστε να έχουμε πιο έγκυρα αποτελέσματα )

"Παρακαλείται ο ένοικος που πιέζει επίμονα το θυροτηλέφωνο του διαμερίσματός του, να το πιέζει μια μόνο φορά καθώς δημιουργείται σύγχυση στα παρακείμενα διαμερίσματα, με αποτέλεσμα να απαντούν όλοι.

Ευχαριστώ,
Εκ της διαχείρισης"

(Πιστεύω πως αν έβαζες "πώς αξιολογείτε τον Μαέστρο, οι συνειρμοί θα ήταν υπέρ σου :))) )