Διάβασε Ένα (ή και Περισσότερα) Αγαπημένο μου Βιβλίο (Μέρος Δέκα Παρά Ένα)

Δηλώνω κι εγώ συμμετοχή! Θα προτείνω, κι ελπίζω να μην δυσαρεστήσω αρκετά το ταίρι μου, δύο θεατρικά κι ένα μυθιστόρημα.
Οι Βρικόλακες - Ίψεν
Ο Θάνατος του Εμποράκου - Άρθουρ Μίλλερ
Η Έρημος των Ταρτάρων, - Μπουτζάτι
Ιαβερη να πέσουμε μαζί τότε που δε θα δυσαρεστηθω. Στο περσινό παιχνίδι που είχα τύχει με την Τσίου κι είχε βάλει θεατρικό, ήταν η πρώτη φορά που διάβαζα και μου ταίριαξε πολύ. :)))

Χαίρομαι Βάγγυ που σου άρεσε το θεατρικό, φαντάζομαι σου πρότεινε τον Μαξιλαρένιο, που το είχε προτείνει και σε μένα αλλά ακόμα δεν ήρθε η σειρά του. :)))

(Βαγγυ :αγαπώ:, σου στέλνω τα φιλιά μου)
Πω πω, Ιαβερη, εγώ και ο μαξιλαρενιος είναι όπως η Έλλη με Στοουνερ (και Μπερνχαρντ); Ελπίζω να μη σου δημιούργησα τραύμα :))). Η περσινή μου τριάδα - - αν θυμάμαι καλα--είχε το "ο επιθεωρητής έρχεται". Η φετινή τριάδα θα είχε Στοουνερ, αλλά τα παλιά μέλη το έχουν διαβάσει (κι αγαπήσει)

Με χαρά θα ήθελα να συμμετάσχω και εγώ!
Παραθέτω τη δική μου τριάδα..
1.Σαλαμπω Γκυσταβ Φλωμπερ
2.Χακα Caryl Ferey
3.Το άσπρο ελάφι _Μυθοι για την εποχή μας Τζεημς Θερμπερ

Καλά θυμάσαι Τσίου, τον επιθεωρητή είχε :αγαπώ: Πάρε και τα δικά μου τα φιλιά.
Ιαβέρη κι εγώ κάθε χρόνο τη βάζω την έρμη την κλέφτρα αλλά δεν την έχει διαβάσει κανείς, οπότε εκεί, επιμένω. ?

Τα δικά μου αγαπημένα (που διάβασα φέτος) είναι:
1. Στη σωφρονιστική αποικία- Φρανζ Κάφκα
2. Ο Μαγος- Τζων Φωουλς
3. Ο πότης - Χανς Φαλλαντα

(Κάθε χρόνο μου φαίνεται πως γίνεται όλο και πιο δυσκολη η επιλογή μόνο τριών αγαπημένων)

Χαιρετώ μετά απο καιρό το φόρουμ.
1. Οι απόψεις ενός κλόουν - Χαινριχ Μπελ.
2. Το μηδέν και το άπειρο - Αρθουρ Καισλερ.
3. Χαμογέλα ρε.... τι σου ζητάνε - Χρόνης Μίσσιος

Tα Γεράκια τα έβαλα για όποιον είχε διαβάσει ήδη το πρώτο. Το Γουλφ Χωλ δεν ήξερα ότι στη μετάφραση είναι 2 βιβλία (και δεν υπάρχει λογος να είναι χωρισμένο στα δύο εδώ που τα λέμε), είχα πρόβλημα να βρω βιβλία που να ταιριάζουν στα κριτήρια γιατί διαβάζω σπάνια μεταφράσεις και δεν ξέρω τι κυκλοφορεί. Θα το αλλάξω.

Και η νέα τριάδα είναι:
  • Το Υπόγειο - Φίοντορ Ντοστογιέφσκι
  • Αστερισμός Ζωτικών Φαινομένων - Anthony Marra
  • Η Μυστική Ιστορία - Donna Tart

Λιγάκι αργοπορημένη η συμμετοχή μου, αλλά καλλιο αργά.. :)))

1. Η πείνα - Κνουτ Χάμσουν
2. Το φεστιβάλ του θανάτου - Γιάννης Μαρής
3. Βερονάλ - Τάκης Θεοδωρόπουλος

Πρόλαβα!;
Τρεις επιλογές:
1. Το βιβλίο των Μπάλτιμορ του Joël Dicker.
2. Γραφικός χαρακτήρας - Νίκος Παναγιωτόπουλος και
3. Γάλα Μαγνησίας - Κώστας Ακρίβος
(μόνο το πρώτο είναι λίγο μεγάλο - αν αυτός/ή που θα κληρωθεί με μένα το "σηκώνει" αντικαθιστώ το 2 ή 3. με άλλο μεγάλο βιβλίο)