Ωραια ΠΟΛΥΝΙΟΥΣ θα διαβασω τον ΜΑΡΤΙΝ ΗΝΤΕΝ η την ΠΤΩΣΗ του ΚΑΜΥ που ξεχωριζεις τοσο και που ηδη τα εχω στη βιβλιοθηκη μου!!Μετα τα συζηταμε!Φιλια!αντίνα, νομίζω δεν το έθεσα καλά. Δεν μπορώ σ' αυτήν την φάση να ξεχωρίσω κάποια ως πιο τοπ. Σίγουρα ο Καμί με τον Ξένο και την Πτώση ή ο Τζακ Λόντον με το Μάρτιν Ίντεν και το Κάλεσμα της Άγριας Φύσης, ο Μποντλέρ,
Χορεύτρια ...μαθαίνω ότι εχεις διαβάσει το κλείδι ... οποτε τροποποιώ την λίστα μου
- Βολική αναισθησία - Κωστάκης Ανάν
- Σκηνές από τον βίο του Ματίας Αλμοσίνο – Ισίδωρος Ζουργός
- Ταξίδι στην άκρη της Νύχτας - Celine
Η σειρά της επιλογή σου , θα σου πρότεινα να είναι και η σειρα με τα οποία τα αναγράφω...αναμένω και τις δικές σου αλλαγές δίοτι τα δύο τελευταία τα έχω διαβάσει....καλη ανάγνωση
Πολύ ωραία, βιβλίο και ταινία. Μια μικρή διόρθωση: ο πρωταγωνιστής ονομάζεται Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ (Gael García Bernal).Προεπιλογή
Τα "ημερολόγια της μοτοσυκλέτας" περιγράφουν γιατί και πως αποφάσισε να γίνει επαναστάτης.Γυρίστηκαν ταινία το 2004,σκην.Βάλτερ Σάλες,πρωτ.Γκαμπριέλ Γκαρσία Μπερνάλ.
Gael García Bernal
Άμα μάθεις κάτι λάθος...Μάλλον θεώρησα πως είναι το ίδιο όνομα!!!Πολύ ωραία, βιβλίο και ταινία. Μια μικρή διόρθωση: ο πρωταγωνιστής ονομάζεται Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ (Gael García Bernal).