Διάβασε ένα αγαπημένο μου βιβλίο — 4 (Οκτ 2014)

Εγώ επειδή είχα πολύ θετικά αποτελέσματα από αυτο το νήμα, οπότε θαρρώ πως θα πάρω μέρος και σε άλλο, αν τελικά ξαναγίνει! ;)

Last edited:

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Κι εγώ θέλω. Να τελειώσει η καινούρια συνανάγνωση πρώτα ή να ξεκινήσουν όλα μαζί;

@Κορτο, κατεφθασα. Αν και άργησα ολίγον τι, τελείωσα το Σινταρτα το οποίο το βρήκα πάρα πολύ ωραιο. :))) .....
Πραγματικα Κορτο, απόλαυσα κάθε στιγμή ανάγνωσης του, και σε ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου που το πρότεινες γιατί πέρα του ότι δε θα το έπαιρνα μόνη μου γιατί δεν το ήξερα καν το βιβλίο, μου έμαθες επισης και το Εσσε, του οποίου η γραφή κι ο οιρμος με κρατούσαν διαρκώς σε εγρήγορση!! :μπράβο::ευχαριστώ:
Πραγματικά χαίρομαι που σου άρεσε Βάγγυ (ομολογώ είχα λίγο άγχος, πάντα έχω άγχος όταν προτείνω βιβλία σε άλλους γιατί όπως και να το κάνουμε ο καθένας μας είναι διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικά γούστα) ειδικά αφού ο Σιντάρτα είναι πραγματικά ένα αγαπημένο μου βιβλίο. Και εγώ με αυτόν έμαθα τον Έσε :).

Τώρα όσον αφορά την δημιουργία του Διάβασε το αγαπημένο μου βιβλίο Νο5. Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από το άνοιγμα του παρόντος νήματος (21/10/2014) όμως το να ανοίξουμε άμεσα νέο νήμα μπορεί να αποτρέψει άτομα που θα ήθελαν να λάβουν μέρος σε κάποια από τις (δυο κατά τα φαινόμενα) συναναγνώσεις. Θα πρότεινα λοιπόν να περιμένουμε να ξεκινήσουν οι συναναγνώσεις και να κάνουμε κίνηση για το πέμπτο διάβασε... στο τελευταίο 10ήμερο του Οκτώβρη, αν συμφωνείτε κι εσείς φυσικά.

Μπου Ράντλι τώρα κατάφερα να ξεκινήσω ένα από τα βιβλία που μου πρότεινες!!!
Να περιμένεις λοιπόν τις εντυπώσεις μου από τα ''Οργισμένα Νιάτα'' του Τζων Όσμπορν.
Όχι τίποτα άλλο, μόλις που προλαβαίνω πριν αρχίσει νέο νήμα!! :)

Μπράβο Μιντόρι!!! Περιμένω τη γνώμη σου και να το συζητήσουμε!!!
Μπου Ράντλι τα βιβλιοέφαγα τα "Οργισμένα νιάτα"!!
Αν και ποτέ δεν έχω διαβάσει θεατρικό, ομολογώ ότι μου άρεσε πάρα πολύ!!!
Μου κρατησε το εναδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος!Θίγει πολλα ζητήματα και οι χαρακτηρες είχαν βάθος...
Αναπάντεχα καλό!

Σπεύδω να σχολιάσω "Το Σπίτι των Πνευμάτων", πριν αρχίσει το νέο μέρος!
Πάντα ήθελα να το διαβάσω & βρήκα την ευκαιρία με την πρόταση της Βου Παπ.
Με συνεπήρε η εναλλαγή πραγματικού & εξωπραγματικού & είναι πλέον από τα αγαπημένα μου. Συνεχίζω και με άλλα βιβλία της Αλιέντε.

Έχω σκοπό να διαβάσω και τις 2 άλλες προτάσεις κάποια στιγμή γιατί μάλλον τα γούστα μας συμπίπτουν.

@ Μιντόρι χαίρομαι εξαιρετικά που σου άρεσε!!! Δεν είναι τυχαίο πως θεωρείται έργο σταθμός που εγκαινίασε το μοντέρνο θέατρο!!!