Όχι, μη! Συγνώμη για την καθυστέρηση. Δεν είμαι πολύ εξοικειωμένη με το περιβάλλον, δεν είχα και πρόσβαση σε υπολογιστή. Θα προσπαθήσω να είμαι πιο συνεπής.Οκ λοιπόν. Αν δεν έχουμε νεα τους ως την Δευτέρα θα κληρωσουμε τους μοναχικους στους Μπαλαντερ.
Λοιπόν Λεμονόπιτα "Το κορίτσι με τα πορτοκάλια" ήταν το πρώτο βιβλίο που διάβασα το 2018. Είναι το τρίτο βιβλίο του Γκάαρντερ, μετά τον "Κόσμο της Σοφίας" και "Το μυστήριο της τράπουλας". Μου άρεσε αρκετά. Ο τρόπος γραφής του είναι απλός, όπως τον θυμόμουν, μιας και έχουν περάσει 15 χρόνια από την τελευταία φορά που διάβασα βιβλίο του. Το βιβλίο δεν κουράζει και χωρίς να χάνεται η ροή της ιστορίας ο Γκάαρντερ παραθέτει και τις επιστημονικές, φιλοσοφικές του ανησυχίες. Θα διαβάσω στη συνέχεια το βιβλίο του Μαρουκάμι.Γριλε σ'ευχαριστω για την πληροφορία...για ο,τι νεότερο, τα λέμε εδώ! ??
Γεια σου Γριλε! Καλη χρονιά, χρόνια πολλά κ καλες μας αναγνώσεις το 2018! Αχ πολύ χαίρομαι που έκανες την αρχη με το Κορίτσι κ σου άρεσε! Ναι γράφει απλα κ έχει ροή (αν κ παλιότερα που είχα διαβάσει ενα άλλο δικο του δε μου άρεσε καθολου, Μέσα απο τον καθρέφτη κάπως έτσι αν θυμάμαι). Το συγκεκριμένο με άγγιξε αρκετά, τυχαίνει κάποιες φορες να μας αγγίζουν βιβλια χωρίς κάποιο λογο συγκεκριμένο, απλως κ μονο επειδή μας βρίσκουν την κατάλληλη στιγμη. Εγώ αγόρασα τον Εκκλησιαστη αλλά ακόμη δεν έχω ξεκινήσει κάτι γιατί έχω ακόμη 2 που δεν έχω τελειώσει. Θα επανελθω μόλις κανω κάποια προοδο!Λοιπόν Λεμονόπιτα "Το κορίτσι με τα πορτοκάλια" ήταν το πρώτο βιβλίο που διάβασα το 2018. Είναι το τρίτο βιβλίο του Γκάαρντερ, μετά τον "Κόσμο της Σοφίας" και "Το μυστήριο της τράπουλας". Μου άρεσε αρκετά. Ο τρόπος γραφής του είναι απλός, όπως τον θυμόμουν, μιας και έχουν περάσει 15 χρόνια από την τελευταία φορά που διάβασα βιβλίο του. Το βιβλίο δεν κουράζει και χωρίς να χάνεται η ροή της ιστορίας ο Γκάαρντερ παραθέτει και τις επιστημονικές, φιλοσοφικές του ανησυχίες. Θα διαβάσω στη συνέχεια το βιβλίο του Μαρουκάμι.