Διάβασε ένα ακόμα αγαπημένο μου βιβλίο (έκδοση 2016)

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Καλε μου Μπου δεν σε ξεχασα!
Σε εχω στο προγραμμα για φετος σιγουρα!
Ηταν μια περιεργη χρονια ρε γαμωτο!

Θα δηλωσω το βραδυ συμμετοχη και θα μαι πολυ τυχερη αν ξαναπεσω μαζι σου! :)))

Να μπω κι εγώ στο χορό κι ελπίζω αυτή τη φορά να χορέψω καλύτερα. Πάντως θα διαβάσω τουλάχιστον το ένα από τις προτάσεις του προηγούμενου συμπαίκτη μου, για την τιμή των όπλων κι επειδή το αγόρασα και αναπαύεται ακόμα στο ράφι.

Balzac Honore: Ένα πάθος στην έρημο
Andric Ivo: Το γεφύρι του Δρίνου
Celine Louis-Ferdinand: Ταξίδι στην άκρη της νύχτας

Ε θα δεις τα αποτελέσματα την επομένη... Να κάνουμε την κλήρωση στις 10/11 το βράδυ; σας φαίνεται μεγάλη η αναμονή;

...έχει την (ηθική) υποχρέωση να (προσπαθήσει να) διαβάσει τουλάχιστον ένα βιβλίο από την λίστα του μέλους με το οποίο κληρώθηκε.
Μιας και (καθυστερημένα) διαβάζω το βιβλίο της εκδοσης 2015, η δική μου τριάδα είναι:

Το σπίτι του ύπνου - Jonathan Coe

Το σβήσιμο - Percival Everett

Περί ηρώων και τάφων - Ernesto Sabato

Προσπαθησα να επιλέξω βιβλία που δε κοστιζουν πάνω απο 15€.

Last edited:
Μέσα και γω!:τρέλα: Τα βιβλία που επιλέγω:
1)Το κιβώτιο, Άρης Αλεξάνδρου
2)Ο κίτρινος φάκελος, Μ. Καραγάτσης
3)Περί Τυφλότητος, Ζοζέ Σαραμάγκου

Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν σε κάθε δημόσια βιβλιοθήκη!

Last edited:
Μπράβο βρε Ελλη :γιούπι: Κι έλεγα κι εγώ πως με ξέχασες!
Θα πάρω κι εγώ μέρος στο νέο γύρο αφού, παραδόξως, μπόρεσα να καταλήξω σε τρία βιβλία για να προτείνω. Έχουμε και λέμε:

Χούλιο Κορτάσαρ: Όλες οι φωτιές, η φωτιά
Στέφαν Τσβάιχ: Μαγγελάνος
Μιχαήλ Μπουλγκακοφ: Ο μαιτρ και η Μαργαρίτα

Εγώ στις 10/11 θα είμαι στα εξωτερικά και δεν θα μπορέσω να μάθω με ποιόν κληρώθηκα μέχρι την επόμενη Δευτέρα. Αν κάναμε την κλήρωση μέσα στο Σαββατοκύριακο 5-6/11 που θα 'μαι ακόμα εδώ, πολύ θα το εκιμούσα! Να μη με τρώει η αγωνία!

Last edited:
Το ξανασκέφτηκα και αποφάσισα να μην πάρω μέρος τελικά.
Φοβάμαι πως δεν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω, παίζουν και 2 επαγγελματικά ταξίδια μέχρι το τέλος του χρόνου.

Καλά διαβάσματα να έχετε! :)))

Θα πάρω μέρος κι εγώ :)

Λοιπόν, τα δικά μου βιβλία έχουν ως εξής :

1. Το παιχνίδι των κρυφών ευχών Πάτρικ Ρέντμοντ
2. Σκοτεινός τόπος Τζίλιαν Φλιν
3. Ο άρχοντας της Πετρούπολης J. M. Coetzee

Παίζει να μας επιτραπεί, εάν το ταίρι μας δεν βρίσκει ή δεν μπορεί να πάρει ένα βιβλίο να του το δανείσουμε;

Αυτό είναι δικό σας θέμα. Αν γνωρίζεστε και στον πραγματικό κόσμο δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην μπορείτε...

Συγνώμη κι από δω Στιλλ ιλλ που σε ξέχασα... (και οι άλλοι αν δείτε ότι καθυστερώ να σας προσθέσω στην λίστα της πρώτης ανάρτησης του νήματος ενημερώστε με).

Όλα καλά μην αγχώνεσαι !!! Εμείς που προερχόμαστε απο μεγάλο τζάκι, έχουμε και μεγάλη καρδιά επίσης.

Επανέρχομαι μετά από καιρό, και με χαρά βλέπω ότι οργανώνεται και πάλι νέος γύρος!
Συνήθως κληρώνομαι με άτομο που οι προτάσεις του μου είναι τελείως άγνωστες. Αξίζει όμως να διαβάσεις κάτι που δεν το είχες στα σχέδια σου.

Οι δικές μου προτάσεις:
*Και με το φως του λύκου επανέρχονται - Ζ. Ζατέλη
*Ο νάνος - Π. Λάγκερκβιστ
*Κυνηγοί κεφαλών - Νέσμπο

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.