Να μπω κι εγώ στο χορό κι ελπίζω αυτή τη φορά να χορέψω καλύτερα. Πάντως θα διαβάσω τουλάχιστον το ένα από τις προτάσεις του προηγούμενου συμπαίκτη μου, για την τιμή των όπλων κι επειδή το αγόρασα και αναπαύεται ακόμα στο ράφι.
Balzac Honore: Ένα πάθος στην έρημο
Andric Ivo: Το γεφύρι του Δρίνου
Celine Louis-Ferdinand: Ταξίδι στην άκρη της νύχτας
Μπράβο βρε Ελλη Κι έλεγα κι εγώ πως με ξέχασες!
Θα πάρω κι εγώ μέρος στο νέο γύρο αφού, παραδόξως, μπόρεσα να καταλήξω σε τρία βιβλία για να προτείνω. Έχουμε και λέμε:
Χούλιο Κορτάσαρ: Όλες οι φωτιές, η φωτιά
Στέφαν Τσβάιχ: Μαγγελάνος
Μιχαήλ Μπουλγκακοφ: Ο μαιτρ και η Μαργαρίτα
Εγώ στις 10/11 θα είμαι στα εξωτερικά και δεν θα μπορέσω να μάθω με ποιόν κληρώθηκα μέχρι την επόμενη Δευτέρα. Αν κάναμε την κλήρωση μέσα στο Σαββατοκύριακο 5-6/11 που θα 'μαι ακόμα εδώ, πολύ θα το εκιμούσα! Να μη με τρώει η αγωνία!
Το ξανασκέφτηκα και αποφάσισα να μην πάρω μέρος τελικά.
Φοβάμαι πως δεν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω, παίζουν και 2 επαγγελματικά ταξίδια μέχρι το τέλος του χρόνου.
Συγνώμη κι από δω Στιλλ ιλλ που σε ξέχασα... (και οι άλλοι αν δείτε ότι καθυστερώ να σας προσθέσω στην λίστα της πρώτης ανάρτησης του νήματος ενημερώστε με).
Επανέρχομαι μετά από καιρό, και με χαρά βλέπω ότι οργανώνεται και πάλι νέος γύρος!
Συνήθως κληρώνομαι με άτομο που οι προτάσεις του μου είναι τελείως άγνωστες. Αξίζει όμως να διαβάσεις κάτι που δεν το είχες στα σχέδια σου.
Οι δικές μου προτάσεις:
*Και με το φως του λύκου επανέρχονται - Ζ. Ζατέλη
*Ο νάνος - Π. Λάγκερκβιστ
*Κυνηγοί κεφαλών - Νέσμπο