Διάβασε ένα ακόμα αγαπημένο μου βιβλίο (έκδοση 2016)

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Συγνώμη κυρά Έλλη μ'. Αλτζχάιμερ είχε κι γιαγιά μου εδά απου το σκέφτομαι. Προσέθεσα και την Ακτίδα οπότε ως τώρα έχουμε 18 συμμετεχούμενους. Πωλίνα αν θες έχεις ως τις 10/11 καιρό να το ξανασκεφτείς.

Last edited:
ενταξ', μανα μου, δεν εγινε τιποτις.
Αρκει να με βαλεις στις πανω πανω σειρες, δεν μπορω τη γαλαρία, ο ντοκτορ κατι ειπε για στενωση.

Μετά από πολλή σκέψη (=peer pressure από Στιλλ :αγαπώ: ), λέω να πάρω κι εγώ μέρος.

1) "Μυγαλή η δηλητηριώδης αράχνη" του Τιερύ Ζονκέ.
Σελίδες: ~132.
Τιμή: Κάτω από 12 ευρώ.

2) "Εννέα Ιστορίες" του Τζ. Ντ. Σάλιντζερ.
Σελίδες: ~210

3) "Φαντάσματα" του Πολ Όστερ.
Σελίδες: 96

Το ήθελες να πάρεις μέρος απλά δεν το είχες συνειδητοποιήσει. Ουτε ύπνωση ουτε τίποτα παρα μονο λακιρντι χρειάστηκε να εφαρμόσω (γατάκι Φρόυντ).:αγαπώ:

Παρότι τις δύο τελευταίες φορές που πήρα μέρος τίμησα το ζευγάρι μου διαβάζοντας μια εκ των επιλογών του, δίχως όμως να βρω ανταπόκριση...Θα συμμετέχω και πάλι ελπίζοντας ότι θα είμαι πιο τυχερός φέτος (κλάψας)

1. Η λέσχη της στιγμής - Γιώργος Κακουλίδης
2. Ουδέν νεότερο από το δυτικό μέτωπο - Erich Maria Remarque
3. Junky - William Burroughs

Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα!

1)Ο μακαρίτης Ματίας Πασκάλ - Λουίτζι Πιραντέλλο

2)Το τούνελ - Ερνέστο Σάμπατο

3)Ηταν όλοι τους τόσο καλά παιδιά... - Πατρίκ Μοντιανό

Γεια σας!
Θα ήθελα να πάρω κι εγώ μέρος για πρώτη φορά....:)

Τα 3 βιβλία είναι τα εξής:

-Ανοιξιάτικες μπόρες (ή Ανοιξιάτικα Νερά ) του Ιβάν Τουργκένιεφ
-Απαγορευμένο της Tabitha Suzuma
-Το κορίτσι με το σκουλαρίκι της Τρέισυ Σεβαλιέ

22 συμμετοχές ως τώρα. Λυπάμαι Αστραίε, δυστυχώς δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο κάποιος να μπει στη λέσχη για να δηλώσει συμμετοχή αλλά τελικά να μην πάρει μέρος (να μην διαβάσει ή να μην σχολιάσει το βιβλίο που του πρότεινε το έτερό του ήμισυ). Ελπίζω φέτος να είσαι πιο τυχερός. :)

Παρότι τις δύο τελευταίες φορές που πήρα μέρος τίμησα το ζευγάρι μου διαβάζοντας μια εκ των επιλογών του, δίχως όμως να βρω ανταπόκριση...Θα συμμετέχω και πάλι ελπίζοντας ότι θα είμαι πιο τυχερός φέτος (κλάψας)
Αστραίε το βιβλίο του Κόνραντ το έχω αγοράσει και θα το διαβάσω μέσα στις επόμενες μέρες!!! Μην ανησυχείς!!!
Μπορεί να άργησα αλλά δεν σε ξέχασα!!!!!:))))

Θα το διαβάσω μήπως και προλάβω να πάρω μέρος και σε αυτό το παιχνίδι!!!! :)

Ποιο βιβλίο του Κόνραντ ήταν η πρόταση του Αστραίου, Νικόλα;
Για την ιστορία, κι εγώ στην αγορά μιας εκ των τριών επιλογών έχω μείνει. Τουλάχιστον, στην περίπτωσή μου, ήταν αμφότερη η «απιστία», καθώς φαίνεται! :))

Last edited:
Ποιο βιβλίο του Κόνραντ ήταν η πρόταση του Αστραίου, Νικόλα;
Για την ιστορία, κι εγώ στην αγορά μιας εκ των τριών επιλογών έχω μείνει. Τουλάχιστον, στην περίπτωσή μου, ήταν αμφότερη η «απιστία», καθώς φαίνεται! :))

Οχι, αγαπητε φιλε μπειζιλ..!
Μια απο τις προτασεις σου την τιμησα καθως και την σχολιασα σε τουτη εδω την λεσχη... Αναφερομαι στα "Πορφυρα πανια" του Αλεξαντρ Γκριν..:) (Αναρτηση 77 στο συγκεκριμενο, περσινο νημα)

Last edited:
Ώ, χαίρομαι για τέτοιες διαψεύσεις φίλε! Το διαβόητο ελληνικό φιλότιμο με υποχρεώνει να βάλω μπροστά τους "Δαίμονες" το συντομότερο! ;)
Θα αναζητήσω τον σχολιασμό σου. Ελπίζω να το βρήκες τουλάχιστον ευχάριστο.

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Θα συμμετάσχω κι εγώ σ΄αυτό τον γύρο με τα εξής βιβλία:

1. Έρμαν Έσσε - "Ο λύκος της στέπας"
  2. Ουμπέρτο Έκο - "Το όνομα του ρόδου"
  3. Τρούμαν Καπότε - "Εν ψυχρώ"

Καλησπέρα,

Το βρήκα πολύ ωραία ιδέα και είπα να το προσπαθήσω κι εγώ...

Τα τρία μου βιβλία:
1) Στον ίσκιο της ροδιάς, Tariq Ali
2) Ο φιλόσοφος και ο λύκος, Mark Rowlands
3) Η μεγάλη χίμαιρα, Μ. Καραγάτσης

Δεδομένου ότι μέσω του Goodreads βρήκα κάποια πολύ ενδιαφέροντα βιβλία , λέω να δοκιμάσω να διευρύνω τους ορίζοντες μου μέσω του διαγωνισμού σας. Οι προτάσεις μου είναι οι εξής :
Η θεωρία των χορδών , Χοσε Κάρλος Σομόθα , εκδόσεις Πατάκη
Το παλάτι του φεγγαριού , Πολ Όστερ , εκδόσεις Μεταίχμιο
Έθιμα ταφής , Χάνα Κεντ , εκδόσεις Ίκαρος

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.