Διαγωνισμός διηγήματος φανταστικής λογοτεχνίας 2018

Θα ματώσουν πολλά μάτια...:))))
Άστα αυτά και δώσε στον λαό αρρωστίλα! (:μπρ:) Εμείς πότε θα το διαβάσουμε;

Εννοείς ότι χρησιμοποιείς μεγάλη γραμματοσειρά γι' αυτο ήταν πιο λιγες οι σελίδες.
Όχι, ότι ήταν μικρά τα γράμματα κι έτσι κάθε σελίδα έπιανε πολλές λέξεις.
Μεταλλαγμένη γιου αρ νοτ αλόουν. Διαβάζω την συζήτηση ^ και λέω, αφού το ίδιο πράγμα λένε, γιατί κολλάνε;
Προς υπεράσπισή μας, μερικά fonts έχουν από την μάνα τους μικρά γράμματα. Αυτή την αίσθηση έχω δηλαδή, αλλά δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα έχω οφθαλμαπατηθεί :ουχ:
Θα το λατρεψει και η Ιζι :))))
:μουάχαχα::μουάχαχα::μουάχαχα:
 
Δώσε στον λαό είπαμε, τι τελικό οκ; (δεν χρειάζομαι υπογλώσσια, είμαι ψημένη, έχω διαβάσει Μπατάιγ :ρ, ΣΤΕΙΛΤΟ!)
 
Στο έστειλα μαζί με ένα μικρό μπόνους!

Ξέχασα να σου πω, ο Μπατάιγ είναι η έμπνευσή μου!

Πλάκα κάνω, έχω διαβάσει μόνο το πρώτο κεφάλαιο της Ιστορίας του Ματιού που λέει για τον παπά και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και αποφάσισα ότι δεν είναι μένα :πανικός:
 
Είδα Μπατάιγ και είπα να μοιραστώ και εδώ την δυσφορία μου για το πρόσωπο του. Εμετούλης απο τα μάτια.
 
Ααα Στιλλ. Έχεις παραξενέψει πάρα πολύ! :χαχα: & :αγκαλιά:
Διάβασα την ιστορία της Μεταλλαγμένης. Αυτά τα "θα ματώσουν πολλά μάτια" και πως "ο Οργουελ, ο Χάξλευ, και οι λοιποί κάνουν βαρελάκια στον τάφο τους" μην τα ακούτε. Το κορίτσι μας το έχει. Όπως κι εγώ έχω ένα ωραιότατο κατάνα και ένα κοντάρι του αικίντο. Αν τα κουβαλήσω μαζί στην επόμενη μάζωξη, μη με παρεξηγήσετε. Από χθες που διάβασα την ιστορία, έγιναν τα αγαπημένα μου αξεσουάρ :))))
 
Μου εξαψατε πολύ το ενδιαφέρον βρε παιδιά. Βρε Μεταλλαγμένη γιατί να μη θαυμάσουμε κι εμείς το ταλέντο σου; :)))
 
Θα πάει κανείς σας στο Fantasmagoria; Πήρε κανείς μέρος στον διαγωνισμό; Είδα τώρα την κριτική επιτροπή και απαρτίζοταν απο γνωστά άτομα του χώρου. :)
 
Δεν πήγα στο φεστιβαλ αν και θα ήταν μια καλή αφορμή για να επισκεφτώ ξανά τη Θεσσαλονίκη :αγαπώ:

Λοιπόν, το βιβλίο εκδόθηκε ήδη και περιέχει 45 από τις ιστορίες που ξεχώρισαν (ελπίζω να μην ήταν 46 οι συμμετοχές :ρ ). Παρατήρησα ότι ο πρώτος νικητής είχε βγει τρίτος στον περσινό διαγωνισμό οπότε ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος.

Δυστυχώς δεν βρήκα βίντεο με την απονομή του βραβείου από τον Μάστερτον.
 
Πάντως ξεχώρισες σίγουρα κατά μία έννοια. Είσαι η μόνη που έχουν γράψει με πρώτο το μικρό και μετά το επίθετο... :θρρρ::θρρρ:
 
Ναι, είναι κουφό αλλά αυτά μου συμβαίνουν συνέχεια :))))

Πάντως, αυτή η εμπειρία με έκανε να συνειδητοποιήσω πιο έντονα ότι ζούμε στην εποχή που κυριολεκτικά μπορεί ο οποιοσδήποτε ταλαντούχος ή μη να γράψει ό,τι του κατέβει και αυτό να καταστεί άμεσα προσβάσιμο στο κοινό, ακόμα και να κυκλοφορήσει σε βιβλίο.
 
Last edited:
Θα είναι το επόμενο βιβλίο που θα αγοράσω, για καθαρά εγωιστικούς λόγους (θέλω να κάνω μόστρα :)))) ). Πέρα από την πλάκα, καλή συνέχεια σε όσους συμμετείχαν, πάντα τέτοια ;)
 

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Το πήρα το βιβλίο! Πάαααρα πολύ καλαίσθητη έκδοση! Χίλια μπράβο σε όποιον έκανε με τόσο μεράκι την καλλιτεχνική επιμέλεια. Με τόσα που έχουμε ακούσει για τους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς, δεν περίμενα ότι απ' αυτόν θα προέκυπτε ένα τόσο όμορφο αποτέλεσμα.

Από τις ιστορίες, έχω διαβάσει μόνο αυτήν της αγαπημένης μου φίλης, Μεταλλαγμένης. Πρόκειται για μια σκοτεινή ιστορία που αποτίει φόρο τιμής στην "Αντικαπνιστική Α.Ε." του Σ. Κινγκ (ένα απ' τα καλύτερα διηγήματα τρόμου που γράφτηκαν ποτέ) χωρίς να την αντιγράφει. Παράλληλα, είναι μια εκσυγχρονισμένη εκδοχή του μύθου της ευχής που (για κακή τύχη του πρωταγωνιστή) πραγματοποιείται, μια που σε εποχές παρακμής όπως αυτή που ζούμε, το άπιαστο όνειρο ενός ανθρώπου μπορεί να μην είναι τα αμύθητα πλούτη ή η παντοτινή νεότητα, αλλά απλώς... μια καλή δουλειά. Θα έκανε και πολύ ωραίο επεισόδιο του Twilight Zone. Μια ιστορία, με λίγα λόγια, κομμένη και ραμμένη ακριβώς πάνω στο γούστο μου! Μπράβο Μεταλλαγμένη!!!

Θα επανέλθω με εντυπώσεις για τα υπόλοιπα διηγήματα :)
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Βεβαίως, έχω την περιέργεια.

Μπράβο Μεταλλαγμένη. :γιούπι:
 
Θα έκανε και πολύ ωραίο επεισόδιο του Twilight Zone. Μια ιστορία, με λίγα λόγια, κομμένη και ραμμένη ακριβώς πάνω στο γούστο μου! Μπράβο Μεταλλαγμένη!!
:πάνω: και με ωραίες "εικόνες" να προσθέσω, και όταν λέω ωραίες, εννοώ ανατριχιαστικές.
 
Top