Είναι καλή η ποιότητα της ελληνικής έκδοσης του "Death Note";

Σκέφτομαι να μου κάνω δώρο τις γιορτές. :γιούπι:
Δεν έχω καταλήξει ακόμα στο τι θα πάρω.
Μέσα στη λίστα με τα βιβλία που θέλω είναι και το Death Note από τις εκδόσεις Anubis.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος το έχει για να μου πει αν είναι σε καλό ποιότητα και μετάφραση.
Γενικά αν αξίζει η αγορά του όσο αφορά την ποιότητα.
Σαν κόμικ το γνωρίζω και φυσικά είμαι φαν της σειράς.

Αν δε αξίζει το έχω βρει και στα αγλικά.
Πάνω κάτω βγαίνουν στην ίδια τιμή.

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Σελεφά, καλωσόρισες στο φόρουμ μας, γενικότερα :)

Οι τίτλοι στα νήματα θα πρέπει να είναι πιο περιγραφικοί γιατί όπως τον είχες, νόμισα πως μιλάμε για παρουσίαση του βιβλίου. Τον αλλάζω τώρα εγώ. :)

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων
Θα σου πρότεινα εφόσον έχεις καλό επίπεδο γνώσεων στα αγγλικά να το διαβάσεις στα αγγλικά το συγκεκριμένο manga και όποιο άλλο θελήσεις να διαβάσεις. Η μετάφραση δεν είναι άσχημη -έχω διαβάσει τον πρώτο τόμο-, αλλά πιστεύω πως χάνει ακόμα περισσότερα, αν σκεφτείς ότι οι μεταφραστές βασίζονται συνήθως στην αγγλική μετάφραση και όχι στο πρωτότυπο κείμενο.

Βέβαια, αν προτιμάς -μιας και δεν είναι πολλά τα μεταφρασμένα manga- να το έχεις στα ελληνικά, είναι δική σου επιλογή.

Ναι αυτό σκέφτηκα και εγώ. Λίγα είναι στα ελληνικά.
Η ίδια η ποιότητα της έκδοσης πώς είναι;
Ρωτάω γιατί τα τελευταία χρόνια δε μου αρέσει η ποιότητα των εκδόσεων Anubis...

Last edited by a moderator:

Σαώρη

Μπορεί να υπάρχει ένα κάποιο κοινό/fans των ιαπωνικών animations στη χώρα μας, ωστόσο το αγοραστικό κοινό είναι μικρό και θα έδινε δύσκολα τα χρήματα ακόμα και για προσεγμένες σειρές. Οπότε και οι εκδοτικές δεν μπορούν βγάζουν πολλά και συχνά, ειδικά από σειρές που δεν είναι ήδη πετυχημένες έξω ή και εδώ ως anime και ως manga.

Καλή είναι, αλλά αν η ποιότητα της αγγλικής υπερτερεί θα σου έλεγα να κοιτάξεις προς τα εκεί. Ωστόσο είναι ξεκάθαρα προσωπική υπόθεση το τι θα κάνεις. Αν είσαι Αθήνα πήγαινε στο Solaris (μεγαλύτερη ποικιλία) και το Tilt και ξεφύλισσέ τα. Το πρώτο ειδικά έχει σε αρκετά και τα αγγλικά και τα ελληνικά.

Δε μένω Αθήνα.
Ωστόσο, θα κοιτάξω μήπως το βρω, ώστε να έχω ξεκάθαρη ιδέα του τι γίνεται.
Ευχαριστώ πολύ.

Σαώρη

Και μερικά καταστήματα των public φέρνουν. Δεν ξέρω που μένεις, για να σε βοηθήσω.