Ερωτηματολόγιο έρευνας: Εμπιστοσύνη καταναλωτών στα ελληνικά παραδοσιακά τρόφιμα στη μετά κορωνοϊό εποχή (μετά Covid εποχή)

Καλησπέρα σας,
Θα το εκτιμούσα αν αφιερώνατε 2-3 λεπτά από το χρόνο σας για τη συμπλήρωση του κάτωθι ερωτηματολογίου για το μεταπτυχιακό μου, με θέμα: "ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΕΠΟΧΗ (μετά COVID εποχή)".
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfnpMawG-dYORU3FkoyIq3Lb0rPZSWNTBdGHX2yI2Ae1JD2BQ/viewform?usp=sf_link
 
@Αρετή Βασιλείου υπάρχει στο ερωτηματολόγιο ένας όρος που δεν έχει αποδοθεί σωστά.

Υγιεινή (hygiene / sanitation) είναι η καθαριότητα δηλαδή η μικροβιολογική ποιότητα του τροφίμου.
Το healthiness το οποίο προφανώς μεταφράζεται (βάσει της ανάλυσης που δίνεις: βαθμός (αν υπάρχει) συμβολής του τρόφιμου στην υγεία μας) μπορεί να αποδοθεί ως "διατροφική ή διαιτητική / αξία ή ποιότητα" ή "συμβολή στην υγεία" περιφραστικά - όχι όμως ως υγιεινή.
Απλά ως σχόλιο - αν θες το λαμβάνεις υπόψη.
 
Top