Νομίζω είμαι άρρωστη!!Γιατί δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.Με την ανακάλυψη της πρωτοπορίας, κάποιων παλαιοβιβλιοπωλείων και με τις προσφορές σε εφημερίδες έχω διπλασιάσει τα βιβλία της βιβλιοθήκης μου και δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω γιατί συνέχεια παίρνω κι άλλα και μαζεύονται... Και το χειρότερο;;; Δεν θέλω να διαβάσω σχεδόν κανένα απο αυτά τα αδιάβαστα ενώ τα αγόρασα όλα με χαρά και γιατί ήταν τίτλοι που ήθελα αλλά θέλω να διαβάζω άλλα πράγματα με αποτέλεσμα να αγοράζω κι άλλα. Ε όχι πείτε μου δεν είμαι άρρωστη;;; Τα αδιάβαστα βιβλία στη βιβλιοθήκη μου έχουν φτάσει 45-50 και είναι ένας αριθμός που μένει στάσιμος γιατί και να διαβάσω κανένα όλο και κάποιο άλλο θα βρεθεί στο δρόμο μου και θα το προσθέσω και αυτό στα ράφια μου. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να σταματήσω να το κάνω αυτό , όλο λέω στον εαυτό μου να κρατηθεί, πως δεν θα αγοράσω βιβλίο για μεγάλο χρονικό διάστημα όσο δελεαστική και να είναι μια προσφορά αλλά τελικά δεν τα καταφέρνω...
Υ.Γ Έψαξα λίγο και δεν βρήκα κάποιο νήμα με τέτοιο θέμα ,αν θυμάται κάποιος κάτι ίδιο ή που να ταιριάζει πολύ πείτε μου να διαγράψω το δικό μου