Εσύ πόσα αδιάβαστα έχεις;

Λοιπόν, με κάνατε να ντραπώ. :ντροπή:
Όλοι ξέρετε τον ακριβή αριθμό των αδιαβαστων βιβλίων, που έχετε ή θέλετε να αγοράσετε για να διαβάσετε. Λίστες, σημειώσεις...μπράβο σας, παιδιά!
Προσωπικά έχω σκόρπιες σημειώσεις, λίστα στο κινητό, λίστα σε τετράδιο, αρχείο στο λάπτοπ, screenshots από παρουσιάσεις βιβλίων...
Είστε μια αφορμή για να συμμαζέψω όλο αυτό το υλικό. :σαςευχαριστώ:

Προσωπικά, μέχρι το δέκα ξέρω να μετράω. Μετά κουράζομαι και διαβάζω.
Θα μπορούσε κάποιος να με πει και τσιγκούνη. Δεν αγοράζω με πολύ μεγαλύτερους ρυθμούς από αυτούς που διαβάζω. (ή ίσως όχι τόσο βιβλιόφιλο; Τσιγκούνη πείτε με - με το άλλο θα παρεξηγηθώ).

Λοιπόν, με κάνατε να ντραπώ. :ντροπή:
Όλοι ξέρετε τον ακριβή αριθμό των αδιαβαστων βιβλίων, που έχετε ή θέλετε να αγοράσετε για να διαβάσετε. Λίστες, σημειώσεις...μπράβο σας, παιδιά!
Προσωπικά έχω σκόρπιες σημειώσεις, λίστα στο κινητό, λίστα σε τετράδιο, αρχείο στο λάπτοπ, screenshots από παρουσιάσεις βιβλίων...
Είστε μια αφορμή για να συμμαζέψω όλο αυτό το υλικό. :σαςευχαριστώ:
Μας εχει σωσει το goodreads. ΒΤW, αυτα τα 300 και 400 που γραφετε παραπανω, τα εχετε αγορασμενα ή απλα ειναι αυτα που θελετε να διαβασετε και θα τα αγορασετε καποια στιγμη;

Εγω ειμαι στα 66, αγορασμενα που περιμενουν να ερθει η σειρα τους.

Τα 300-400 είναι αυτά που θα ήθελα να διαβάσω, αλλά δεν τα έχω αγοράσει...
Μέσα στη λίστα του goodreads είναι βέβαια και κάποια από αυτά που έχω βέβαια.

Με τα ηλεκτρονικά βιβλία είναι πολύ διαφορετική η φάση, τα έχεις στη συσκευή σου γενικώς και αορίστως, χωρίς να σε κοιτάνε με μομφή από τα ράφια της βιβλιοθήκης σου ή από τις βιτρίνες των βιβλιοπωλείων. Νομίζω ότι τα νέα βιβλία είναι από τα πολύ λίγα πράγματα για τα οποία νιώθω απέραντη απληστία και όσα κι αν έχω, ποτέ δεν μπορώ να πω, ΟΚ, τώρα χόρτασα, είμαι καλυμμένη για το επόμενο διάστημα.

Έχουμε και τέτοιο νήμα; Τα δικά μου αδιάβαστα είναι 22 στο σύνολο σαν βιβλία και το ένα απο αυτά έχει 6 τόμους. Σε καλό δρόμο είμαι :))))