Εφαρμογή Tapatalk

Με αφορμή τις τεχνολογικές εξελίξεις και ενδεχομένως τις διευκολύνσεις που παρέχουν αρκετές φορές, θα ήθελα να ρωτήσω αν υφίσταται η δυνατότητα παροχής της ιστοσελίδας μέσω της εφαρμογής Tapatalk για λειτουργικό σύστημα iOS. Αν δεν παρέχεται στην παρούσα περίοδο, θα μπορέσει να γίνει μελλοντικά; Θεωρώ ότι θα ήταν χρήσιμο ως προς την αμεσότητα για παρακολούθηση και συμμετοχή στο forum. Ευχαριστώ.
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Το είχαμε δοκιμάσει για λίγον καιρό και δεν θελήσαμε να το "φορέσουμε". Κατά κύριο λόγω, τότε, διότι δεν υποστήριζε τις διαφημίσεις της google οι οποίες πληρώνουν για την φιλοξενία του φόρουμ. Δεν ξέρω εάν στο μεταξύ έχει αλλάξει κάτι, δεν ξανασχολήθηκα κι αυτήν την στιγμή δύσκολα να ασχοληθώ καθώς δεν έχω χρόνο ή διάθεση, σχετικά. Λυπάμαι.
:ανέκφραστος:
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Έριξα, στο μεταξύ, μια ματιά. Δεν είδα ενθαρρυντικά μηνύματα. Εντωμεταξύ, το πρόβλημα είναι πως το λογισμικό πάνω στο οποίο τρέχουμεέχει αναβαθμιστεί ώστε να είναι πιο φιλικό προς τα κινητά αλλά αυτή η αλλαγή κοστίζει κάποια χρήματα και το χειρότερο, την τελευταία φορά που έλεγξα ήταν αρκετά προβληματική κι ακόμα δεν έχουμε προβεί εμείς σε σχετική αναβάθμιση.

Στο αδερφό φόρουμ, που τρέχει σε διαφορετικό λογισμικό, έκανα σχετική αναβάθμιση και δείχνει (μέσω πλοηγού) πολύ καλύτερα σε κινητά.

Εδώ, δυστυχώς, για την ώρα υπάρχει αδυναμία για κάποια σχετική αλλαγή.
 
Κατανοητό, ευχαριστώ για την ενημέρωση. Αν μελλοντικά υπάρξει περίπτωση να αλλάξει κάτι, ευχαρίστως να διαβάσω νέα σου.
 
Top