Ηλικία Μελών

Ποια είναι η ηλικία σας??

• Total voters
    285
Έψαξα μέσα στο φόρουμ αλλά δεν βρήκα ίδιο νήμα.. Αν υπάρχει και απλά δεν το είδα εγώ, παρακαλώ να σβηστεί..

Για να δούμε λοιπόν την ηλικία μας..!

Ωραίο το 61-200 :μπράβο:

Τι σημαίνει ότι η δημοσκόπηση είναι δημόσια και μπορούν να δουν όλοι τι ψήφισα;

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Μου κάνει εντύπωση η πολύ μικρή ηλικία κάποιων, που δείχνουν μεγαλύτεροι στις αναρτήσεις τους χάρη στην ωριμότητα και τις γνώσεις τους :μπράβο:

23!!!δηλαδη για την ακριβεια 22χρονων,6 μηνων και 27 ημερων!!!!δεν σας γραφω και ωρες γιατι θα καταλαβετε τον οροσκοπο μου και θα με ψυχογραφησετε αμεσα :τσκτσκ::τσκτσκ::τσκτσκ:

Το πιο ωραίο δεν το σχολιάσατε. Ο Μορφέας πετάει τη... βόμβα και κάνει την πάπια :χαχα:

44 και μου αρέσουν. Κι ακόμα κι εκείνα που ήταν άθλια ή μίζερα ήταν δικά μου και δεν τ' αλλάζω :)

Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπουμε νεαρά και πολύ νεαρά μέλη στη λέσχη μας, που είτε μυούνται από αρχαιότερα μέλη, είτε "σκαλώνουν" στη σελίδα μας. Θα ήταν ενδιαφέρον να μας χάριζαν πότε πότε και μια ανάρτηση! :)

Το πιο ωραίο δεν το σχολιάσατε. Ο Μορφέας πετάει τη... βόμβα και κάνει την πάπια :χαχα:
Κάθομαι απλά στη καρέκλα μου, χαϊδεύω την άσπρη γάτα μου και σχολιάζω τους άλλους, σαν άλλος Dr Evil!!!!!!!!:χαχα::χαχα:

Εγώ πάντως μπαίνω στα 24 σε λίγες μέρες!

Κάθομαι απλά στη καρέκλα μου, χαϊδεύω την άσπρη γάτα μου και σχολιάζω τους άλλους, σαν άλλος Dr Evil!!!!!!!!:χαχα::χαχα:

Εγώ πάντως μπαίνω στα 24 σε λίγες μέρες!
Να πω την αλήθεια σ' έκανα για 40άρη στρατιωτικό, λόγω αβαταρίου.. :χμχμ::ρ

@Αλίκη δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά φαίνεται τι έχεις ψηφίσει στη δημοσκόπηση :))))
Πάντως κι εγώ έχω την απορία , κάποιος που δεν ήξερε την ηλικία μου πόσο με έκανε;;;;;;:χμ:

Ε μα που φαίνεταιιιιι εγώ γιατί δεν το βλέπω; :κατάρα!:

(χάλασα το μυστήριο που μάταια πήγα να δημιουργήσω γύρω από το όνομά μου)

εδιτ: άκυρο το βρήκα!