Συμβαδίζω με Χρυσένια κι όχι με Κρίτων, πρόλαβα δηλαδή την Βουγιουκλάκη και να φανταστείτε εκείνη την περίοδο χόρευα στα κλαμπς (όχι μαζί με την Αλίκη)
@Λένκοβιτς, σήμερα είδα ανακοίνωση ότι άνοιξε η δημοτική βιβλιοθήκη της περιοχής μου, για κοίταξε και στην δική σου μπορεί κάτι να έχει αλλάξει.
Πάντως δεν έχω διαβάσει κανένα από αυτά που επισύναψα, αλλά έχω δύο. Το βιβλίο "
Ο αλγόριθμος της μελαγχολίας" κάπου έχει χωθεί αλλά είμαι σίγουρη ότι το έχω. Επίσης έχω το "
Ο θείος Πέτρος και η Εικασία του Γκόλντμπαχ" και ανακάλυψα κάτι ενδιαφέρον: το βιβλίο το είχα κερδίσει στην κλήρωση του 2018 των γενεθλίων της λέσχης και μέσα στις σελίδες του βρήκα το σημείωμα της
@Βασίλισσα που πήγαινε σε αυτόν που θα το κέρδιζε και την λίστα για την κλήρωση με τα ονόματα των μελών μαζί με τα βιβλία που είχαν φέρει, που ξέμεινε μέσα στο σημείωμα, μιας και συνήθως δεν τις κρατάω όσες έχει τύχει να ετοιμάσω. Δεν ξέρω αν αυτή η λίστα θα προσθέσει κάτι σε αυτό το λογοτεχνικό βιβλίο που έχει μαθηματικό μυστήριο, πάντως και μετά τα καλά λόγια σας το προώθησα στα άμεσα προσεχώς αναγνώσματά μου.