Ω, τι είχε η ηλικία μου στις 27-2-2012; :χμχμ:
Ιάλεμε... δεν μπορεί να παραμείνει παρά μονάχα ένας...
Last edited:
Απλώς, σε έκανα αρκετά μεγαλύτερο.Ω, τι είχε η ηλικία μου στις 27-2-2012; :χμχμ:
Τέλα Νουτέλα, έχουμε 2 στα 3 κοινά. Είμαι 46, φαίνομαι 36 και αισθάνομαι... 56!!!Θα ασπαστώ το ερώτημα της Ευστρατίας και θα πω είμαι 46,φαίνομαι 36,και αισθάνομαι 26!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εξαρτάται - αν ο 56άρης έχει πιάσει το τζόκερ, σίγουρα τα εκατομμυριόπουλα θα κάνουν τα 10 χρόνια στην πλάτη να φαίνονται σαν πούπουλο.Και πώς αισθάνεται ένας 56 λες; Σκέψου καλά πριν απαντήσεις...
Γι' αυτό ο χρόνος είναι ο μεγάλος Highlander : Κόβει εύκολα κεφάλια (σαν την δικαιοσύνη ένα πράμα) και δεν μπορεί να παραμείνει παρά μονάχα ένας και ακριβός. (Τί έγραψα, Θεέ μου!!)Ο χρόνος παραμένει το δικαιότερο πράγμα στον κόσμο - τα κύτταρα του Bill Gates γηράσκουν με τον ίδιο ρυθμό όπως και του κάθε άστεγου στη Νέα Υόρκη/Αθήνα/Λονδίνο κλπ.
Σεβάσμιε πατέρα η ασκητική ζωή και η προσευχή δεν σας βοήθησαν...σας πρόσθεσαν τουλάχιστον είκοσι χρόνια. Η φωτογραφία σάς δείχνει γοητευτικό μεν, ηλικιωμένο δε...Ω, τι είχε η ηλικία μου στις 27-2-2012; :χμχμ:
...Πολύ σωστά... κι αυτή είναι μια εξαίσια παρατήρηση... μόνο που ο καλός Άντσο δεν είναι παρά Βενεδιχτίνος μοναχός —που και πάλι, θα ήθελε πολύ να είναι, καθ' όσον δεν είναι παρά ένας σκέτος δόκιμος... Ώρες-ώρες σκέπτομαι πως θα ήθελα τούτο το παιδί να είχε περισσότερο μυαλό μέσα στην κολοκύθα που έχει για κεφάλι...Απολαυστικοί όλοι! Άντσο (Adso) είναι το Φραγκισκανό καλογεροπαίδι του Φραγκισκανού πατέρα Γουίλιαμ, στο Όνομα του Ρόδου του Ουμπέρτο Έκο. Εξ ου και το άβαταρ του Παρωνύμιου με τον καταπληκτικό στο ρόλο του Γουίλιαμ, Σών Κόνερυ...Ο Παρωνύμιος έχει κάνει ρόλο εδώ μέσα και του βγάζω το καπέλο γεμάτη θαυμασμό.
Ποσό δίκιο έχεις!!!!Να σε διορθώσω, αυτό είναι το όνειρο της κάθε γυναίκας άνω των 25! Το όνειρο της κάθε γυναίκας πριν τα 18 είναι να φαίνεται μεγαλύτερη.