Ηλικία Μελών

Ποια είναι η ηλικία σας??

• Total voters
    286
Ω, τι είχε η ηλικία μου στις 27-2-2012; :χμχμ:

Ιάλεμε... δεν μπορεί να παραμείνει παρά μονάχα ένας...

Last edited:
Χμ... από τις 27-2-2012 είμαι κομμάτι μεγαλύτερος...:)))) Ας μην ξεχνούμε πως η αγαθή λειτουργία της δημοσκοπήσεως, λέγω, κατακρατεί την αυτή ηλικία, όσα χρόνια κι αν περάσουν...

Διατσέντα

Λαίδη Βιβλιοδέτρα
Είμαι 61 φαίνομαι (; ίσως ; ) 51, αισθάνομαι 11...(αυτό το τελευταίο πρόβλημα βρε παιδί μου...)

Και πώς αισθάνεται ένας 56 λες; Σκέψου καλά πριν απαντήσεις...
Εξαρτάται - αν ο 56άρης έχει πιάσει το τζόκερ, σίγουρα τα εκατομμυριόπουλα θα κάνουν τα 10 χρόνια στην πλάτη να φαίνονται σαν πούπουλο. :μπράβο:

Έπιασα 2+1 απόψε δηλ €2 lol. :))))

A... το χρήμα... με τη δική του αξία... που όμως, δεν είναι δα και τόσο μεγάλη... ήθελα να ήξερα αν όλοι αυτοί που παίζουν τζόκερ έχουν σκεφτεί καλά τι προσδοκούν και τι εύχονται να τους συμβεί κερδίζοντας...

...Να, ας πούμε πως γίνομαι εκατομμυριούχος σήμερα και την άλλη μέρα η αγαπημένη μου πεθαίνει, σε τροχαίο... τι αξία έχουν τώρα τα χρήματά μου... Ω, είναι τόσα τα χρήματα που μπορούν να κάνουν... κι άλλα τόσα που δεν μπορούν... :)

Πολλά μπορείς να κάνεις... και για τους φίλους σου και για τους συγγενείς σου και για το χωριό σου να χτίσεις ένα γηροκομείο ας πούμε... την αγαπημένη σίγουρα δε θα τη φέρει πίσω, ούτε και τη νιότη που έχει φύγει.

Ο χρόνος παραμένει το δικαιότερο πράγμα στον κόσμο - τα κύτταρα του Bill Gates γηράσκουν με τον ίδιο ρυθμό όπως και του κάθε άστεγου στη Νέα Υόρκη/Αθήνα/Λονδίνο κλπ.

Last edited:
Ιάλεμε... δεν μπορεί να παραμείνει παρά μονάχα ένας...
Ο χρόνος παραμένει το δικαιότερο πράγμα στον κόσμο - τα κύτταρα του Bill Gates γηράσκουν με τον ίδιο ρυθμό όπως και του κάθε άστεγου στη Νέα Υόρκη/Αθήνα/Λονδίνο κλπ.
Γι' αυτό ο χρόνος είναι ο μεγάλος Highlander : Κόβει εύκολα κεφάλια (σαν την δικαιοσύνη ένα πράμα) και δεν μπορεί να παραμείνει παρά μονάχα ένας και ακριβός. (Τί έγραψα, Θεέ μου!!)

Καλημέρα @Χρήστο.
Τι ρωτάς βρε άνθρωπα; Ο λεβέντης του Θερμαϊκού, είναι κοντά +3 χρόνια πιο μεγάλος από τότενες, 'κείνα τα χρόνια. Τόσο μεγάλος; :αργκ:

Αυτό που λες Ασημένια, σε συνδυασμό βέβαια με κάτι βαθυστόχαστους διαλόγους με τον Άντσο.:))))

Ο οποίος παρεμπιπτόντως, ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιος είναι.:))))

Διατσέντα

Λαίδη Βιβλιοδέτρα
Απολαυστικοί όλοι! Άντσο (Adso) είναι το Φραγκισκανό καλογεροπαίδι του Φραγκισκανού πατέρα Γουίλιαμ, στο Όνομα του Ρόδου του Ουμπέρτο Έκο. Εξ ου και το άβαταρ του Παρωνύμιου με τον καταπληκτικό στο ρόλο του Γουίλιαμ, Σών Κόνερυ...Ο Παρωνύμιος έχει κάνει ρόλο εδώ μέσα και του βγάζω το καπέλο γεμάτη θαυμασμό.

Διατσέντα

Λαίδη Βιβλιοδέτρα
Χρήστο επειδή τις αλλάζω σαν πουκάμισα από πλήξη (λέω έτσι για να μην καρφώνομαι, δεν πρέπει)...δεν ξέρω ποιά απ’ όλες σ’ άρεσε...θύμισέ μου...

Απολαυστικοί όλοι! Άντσο (Adso) είναι το Φραγκισκανό καλογεροπαίδι του Φραγκισκανού πατέρα Γουίλιαμ, στο Όνομα του Ρόδου του Ουμπέρτο Έκο. Εξ ου και το άβαταρ του Παρωνύμιου με τον καταπληκτικό στο ρόλο του Γουίλιαμ, Σών Κόνερυ...Ο Παρωνύμιος έχει κάνει ρόλο εδώ μέσα και του βγάζω το καπέλο γεμάτη θαυμασμό.
...Πολύ σωστά... κι αυτή είναι μια εξαίσια παρατήρηση... μόνο που ο καλός Άντσο δεν είναι παρά Βενεδιχτίνος μοναχός —που και πάλι, θα ήθελε πολύ να είναι, καθ' όσον δεν είναι παρά ένας σκέτος δόκιμος... Ώρες-ώρες σκέπτομαι πως θα ήθελα τούτο το παιδί να είχε περισσότερο μυαλό μέσα στην κολοκύθα που έχει για κεφάλι... :χμ: Έτσι, θα με βοηθούσε κι εμένα, θα βρίσκαμε τον ένοχο στις πρώτες 50 σελίδες αντί στην 700... :χμ: ώστε κι εγώ έπειτα θα μπορούσα να αφοσιωθώ απερίσπαστος στις διάφορες μελέτες μου... :χμ:

...Όσο δε για τα λοιπά σχόλια, αυτά θα προτιμήσω να τα αφήσω στην άκρη γιατί δεν θα αποτελούσαν παρά μια θρυαλίδα για τη ματαιοδοξία ενός ταπεινού αδελφού του πένητος βίου... :χμ:

Να σε διορθώσω, αυτό είναι το όνειρο της κάθε γυναίκας άνω των 25! Το όνειρο της κάθε γυναίκας πριν τα 18 είναι να φαίνεται μεγαλύτερη.
Ποσό δίκιο έχεις!!!!
Πάντως μετά τα 25 μου άρχισαν να μικροδειχνω . τώρα στα 33 μου δεν με ενοχλεί τίποτα. Ίσως εκ του ασφαλους. Πολλοί με κάνουν για 20. Κυρίως αγόρια εκεί γύρω στα 18... :-)

Ευτυχώς είδα το νήμα πριν 30ρίσω :)
Πριν λίγες μέρες λοιπόν μπήκα στα 29 όπου σταματάω και το μέτρημα...