Η Αγκάθα Κρίστι στην εφημερίδα "Παρασκήνιο"

Έλεγα, κάτι μου θυμίζει! Και συνειδητοποίησα ότι το έχω διαβάσει αλλά με άλλον τίτλο, γι' αυτό με μπέρδεψε. :ρ Απ' όσο θυμάμαι, ήταν καλό, άξιζε το χρόνο του, αν και κάπως διαφορετικό γιατί δεν έχει απ' όσο θυμάμαι τους συνηθείς ντετέκτιβ [Πουαρώ, Μαρπλ, Τούπενς (αν δεν απατώμαι, έχει και καιρό που το διάβασα)] οπότε όποιος ενδιαφέρεται, ας το πάρει, θα του αρέσει.

Ατερμων ειναι εξαιρετικο,μπηκε στα αγαπημενα μου απο Κριστι.Το συστηνω φυσικα σε ολους ανεπιφυλακτα.

Last edited:
Λοιπόν, τώρα μόλις είδα πως το Σάββατο στις 29 Αυγούστου θα κυκλοφορήσουν οι "Μεγάλοι Τέσσερις" (The Big Four ) από το 1927!!

Last edited:
Μμ... Απ' όσο μπορω να θυμηθω δεν το έχω, αλλά θα δω μετα στη βιβλιοθήκη μου για σιγουριά. Ευχαριστώ @Μπου!! :))

Παιδιά, προσφορά τέλος!!!!! Μόλις τώρα βγήκε το διαφημιστικό της εφημερίδας για Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, χωρίς βιβλίο της Αγκάθας!!!

Αα, κρίμα! Αλλά εντάξει τσεπωσαμε 3 βιβλιαράκια που δεν είχαμε. ;) Καλά όχι ότι αν δεν τα είχε η εφημερίδα δε θα τα επαιρνα, αλλά τα πήρα μια ώρα νωρίτερα. :))

Νομίζω πως από αυτό το Σάββατο η εφημεριδα δίνει μια εγκυκλοπαίδεια βοτάνων, κάτι τέτοιο νομίζω αν άκουσα καλά στην τηλεόραση...