Ματριξ ιν ταιμ ένα από αυτά τα δύο είναι το τέλος..Εγώ είδα το Godzilla, λες να γίνουν έτσι οι εμβολιασμένοι;
Ματριξ ιν ταιμ ένα από αυτά τα δύο είναι το τέλος..Εγώ είδα το Godzilla, λες να γίνουν έτσι οι εμβολιασμένοι;
Το 4 το είδα πρόσφατα μια βλακεια και μισή και το 2 3 χάλια οπότε το 1 που ητνα κορυφή..Ποιο απ' όλα τα Matrix; Το 1, το 2, το 3 ή το τελευταίο;
Με το καλοΝαι αλλά στα άλλα έπαιζε η Μπελούτσι. Άμα μπω στο Matrix να το ευχαριστηθώ τουλάχιστον
Προσωπικά έχω αλλεργία στους ψέκες, τους τσαρλατάνους, τους μάγους κάθε θρησκείας, τις εναλλακτικές / κινέζικες / ιβοριανές ιατρικές, στις συνωμοσίες και εν γένει σε κάθε είδους αντιεπιστημονική μπούρδα.Εναλλακτικά μπορούμε να έχουμε υφάκι και να πουλάμε πνεύμα μιλώντας για ψέκες, πρόβατα και ντονέρ μοσχαρίσιο.
Μπα, το μετράω κάθε μέρα. Ίδιο είναι. Δεν ξέρω άμα κάνω τέταρτη δόση. Κάτι άκουσα ότι το κρίσιμο νούμερο είναι το 7. Στην έβδομη θα έχει συντελεστεί το κακό.Και που ξέρουμε τι κάνει το εμβόλιο στο μόριο; Και αν το μικραίνει περισσότερο και το κρύβουν;
Βλέπεις, πάντα υπάρχει αντίλογος
Τι να πω. Κάθε άνθρωπος έχει τα χόμπι του...Μπα, το μετράω κάθε μέρα.
Πρέπει να αλλάξουμε και την ονομασία της αφρικανικής σκόνης που μας πνίγει κάθε χρόνο;ΜΕτα απο το θεμα της πολιτικλυ κορρεκτ ονομασιας των μεταλαξεων (αντι Αφρικανικη, Ινδικη κλπ)
Θα χρησιμοποιούν το Α αναλόγως της ποιότητας της μετάλλαξης. ΑΑ αν είναι καλή ΑΑΑ αν είναι κορυφαία, ΑΒ αν είναι μέτρια ΒΒ αν μοιάζει πιο πολύ σε συνάχι κλπ, κλπ.Όταν με το καλό φτάσουμε στην ωμέγα - δηλαδή το τελευταίο γράμμα της Ελληνικής αλφαβήτου, τι θα γίνει;
Οπως λέει και ο Ευγένιος, όμως, Κριτόνιον, η λεπτομέρεια ειναι ο λεπτοδεικτης του κόσμου.@Έλλη Μ εάν κολλάς στη λεπτομέρεια, χάνεις το ζουμί.
Μπορει να αρχισουν να τις ονομαζουν οπως τις κακοκαιριες.Όταν με το καλό φτάσουμε στην ωμέγα - δηλαδή το τελευταίο γράμμα της Ελληνικής αλφαβήτου, τι θα γίνει; Θα αρχίσουν τα δίφθογγα;
Ευχαριστουμε τους μεγιστανες που δινουν τροφη τους συνωμοσιολογους που λενε οτι "η πανδημια εγινε για να τα κονομησουν"Ευχαριστουμε τους Σουηδους που πανε γυρευοντας να επιβεβαιωσουν τους συνωμοσιολογους
Πιστοποιητικό εμβολιασμού και σε... τσιπάκι: Μοιάζει με κόκκο ρυζιού και τοποθετείται κάτω από το δέρμα - Σε ποια χώρα κάνει θραύση | in.gr
Στη Σουηδία το πιστοποιητικό εμβολιασμού χρησιμοποιείται πλέον για εκδηλώσεις άνω των 100 ατόμων.www.in.gr