Η ζωή (μας) την εποχή του Κορωνοϊού

Εναλλακτικά μπορούμε να έχουμε υφάκι και να πουλάμε πνεύμα μιλώντας για ψέκες, πρόβατα και ντονέρ μοσχαρίσιο.
Προσωπικά έχω αλλεργία στους ψέκες, τους τσαρλατάνους, τους μάγους κάθε θρησκείας, τις εναλλακτικές / κινέζικες / ιβοριανές ιατρικές, στις συνωμοσίες και εν γένει σε κάθε είδους αντιεπιστημονική μπούρδα.
Δεν είναι θέμα ύφους, άποψης ή στυλ.
Έχουν κινδυνέψει πολύ δικοί μου άνθρωποι στο παρελθόν από τέτοιους γελοίους. Οπότε, όταν βλέπω απόψεις περί επιστήμης και εναλλακτικές μεθόδους από ημιάσχετους εκνευρίζομαι.

'Οσο για τις φαρμακοβιομηχανίες, καλά κάνουν και πλουτίζουν.
Κάνουν έρευνα, έχουν εξειδικευμένο προσωπικό, σπαταλάν χρόνο και χρήμα και εν τέλει σώζουν ζωές.
Με γειά τους και με χαρά τους.
Τους νόμους τέλος τους ανατρέπουν οι πανδημίες κι όχι οι κυβερνήσεις.

Και που ξέρουμε τι κάνει το εμβόλιο στο μόριο; Και αν το μικραίνει περισσότερο και το κρύβουν;
Βλέπεις, πάντα υπάρχει αντίλογος
Μπα, το μετράω κάθε μέρα. Ίδιο είναι. Δεν ξέρω άμα κάνω τέταρτη δόση. Κάτι άκουσα ότι το κρίσιμο νούμερο είναι το 7. Στην έβδομη θα έχει συντελεστεί το κακό.

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
ΜΕτα απο το θεμα της πολιτικλυ κορρεκτ ονομασιας των μεταλαξεων (αντι Αφρικανικη, Ινδικη κλπ) εχω απορια απο που προκυπτουν τα γραμματα Δελτα και Ομικρον. Υπαρχει το μεμ που λεει "εμβολιαστειτε γιατι δε θελω να μαθω ολο το ελληνικο αλφαβητο", αλλα γιατι το Ομικρον ειναι μετα το Δελτα;

Καλέ μου @Αντέρωτας εγώ έχω άλλη απορία. Όταν με το καλό φτάσουμε στην ωμέγα - δηλαδή το τελευταίο γράμμα της Ελληνικής αλφαβήτου, τι θα γίνει; Θα αρχίσουν τα δίφθογγα; Και όχι τίποτε άλλο, δεν το πάνε και συστηματικά (μετά το Δέλτα πάμε στο Έψιλον γμτο, όχι στο όμικρον) και θα ξομείνουν γρήγορα από γράμματα (άσε που έχουμε μόνο 24 αντί για 27 που έχουν οι Λατίνοι)

ΜΕτα απο το θεμα της πολιτικλυ κορρεκτ ονομασιας των μεταλαξεων (αντι Αφρικανικη, Ινδικη κλπ)
Πρέπει να αλλάξουμε και την ονομασία της αφρικανικής σκόνης που μας πνίγει κάθε χρόνο;
Όταν με το καλό φτάσουμε στην ωμέγα - δηλαδή το τελευταίο γράμμα της Ελληνικής αλφαβήτου, τι θα γίνει;
Θα χρησιμοποιούν το Α αναλόγως της ποιότητας της μετάλλαξης. ΑΑ αν είναι καλή ΑΑΑ αν είναι κορυφαία, ΑΒ αν είναι μέτρια ΒΒ αν μοιάζει πιο πολύ σε συνάχι κλπ, κλπ.

@Έλλη Μ εάν κολλάς στη λεπτομέρεια, χάνεις το ζουμί.
Οπως λέει και ο Ευγένιος, όμως, Κριτόνιον, η λεπτομέρεια ειναι ο λεπτοδεικτης του κόσμου.
Για σκέψου το..
(Καλά, μην καείς κιολας!!) :))))
Αλλά, ναι, πολύ συχνά οι λεπτομέρειες σε μενα λειτουργούν ακριβως έτσι, σαν τσιχλες
.

Όταν με το καλό φτάσουμε στην ωμέγα - δηλαδή το τελευταίο γράμμα της Ελληνικής αλφαβήτου, τι θα γίνει; Θα αρχίσουν τα δίφθογγα;
Μπορει να αρχισουν να τις ονομαζουν οπως τις κακοκαιριες.

Την άποψή μου την έχω ξαναπεί εδώ, οπότε δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι (αξίζει, όμως, να ξαναπώ για τις πατέντες, και πως αν δεν εμβολιαστούν χώρες με τους πραγματικά αναλώσιμους, για τους από πάνω του ρετιρέ, επειδή φτωχοί σαν ποντίκια εκκλησίας --αγγλισμός-- δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό). Όσο για τις ονομασίες των μεταλλάξεων, στον σύνδεσμο που είχα βάλει εδώ από το twitter, ένας είχε γράψει στα σχόλια (στο περίπου) ότι όταν εξαντληθεί το αλφάβητο, θα κάνουν συνδυασμούς (πχ AΠΑ, ΔΣΦ) και έτσι η κάθε αδελφότητα θα έχει τη δική της μετάλλαξη :χαχα::πανικός:

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Ευχαριστουμε τους Σουηδους που πανε γυρευοντας να επιβεβαιωσουν τους συνωμοσιολογους

Ευχαριστουμε τους μεγιστανες που δινουν τροφη τους συνωμοσιολογους που λενε οτι "η πανδημια εγινε για να τα κονομησουν"

Αυτή η είδηση έχει ευκολότατη εξήγηση. Όταν έχεις χρήμα και εξουσία (και ευφυΐα - που προφανώς αυτοί έχουν) ξέρεις να εκμεταλλευτείς άριστα τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται -και μια τέτοια κατάσταση (όπως κάθε πόλεμος) δημιουργεί ευκαιρίες πολύ περισσότερες από ότι η ομαλότητα.
Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτοί δημιούργησαν την "μη ομαλότητα". Εκεί είναι το τεράστιο λογικό / νοητικό άλμα των συνωμοσιολόγων.
Άμα ξέρω να παίξω στο χρηματιστήριο και να κερδοσκοπήσω, από ποιον λογικό συνειρμό προκύπτει ότι εγώ είμια αυτός που έφτιαξα το χρηματιστήριο;

Αυτοί που ξέρουν να εκμεταλλεύονται ευκαιρίες, πολλές φορές τις δημιουργούν κιόλας. Κρίσεις, τάσεις κλπ. Αλλά τώρα μιλάμε για τεράστια κλίμακα και για κάτι πολύ απρόβλεπτο που θα μπορούσε να οδηγήσει στην καταστροφή αντί για την ισχυροποίηση αυτούς που, υποθετικά, προκάλεσαν την υγειονομική κρίση.

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Για τα προσχηματα τουλαχιστον θα επρεπε να συγκρατησουν τα κερδη τους. Τι θα πει ο κοσμος κι ετσι, λολ

Σοβαρα τωρα, η αντιεπιστημονικη ταυτιση συνεπειας-αιτιας, οπως ειπε ο Κριτων, ειναι συχνη πρακτικη της συνωμοσιολογιας. Δηλαδη, εγινε σεισμος και καταστραφηκε πολη Α και η πολη Β της εκανε επιθεση; Αρα, ο σεισμος προκληθηκε απο μυστικη τεχνολογια της πολης Β για να της επιτεθει αργοτερα