Τώρα ή κοιμούνται ή παίρνουν μάτι σε καμιά παραλία.Αξία θα έχει ακόμα να γράψει και κανένας πιο σοβαρός από μένα πάνω στο θέμα, γιατί μέσα στην αμάθειά μου πλασάρομαι ως ειδήμων![]()
Υπεροχότατε, υποβάλω τα σέβη μου, αλλά το γάντι δεν το σηκώνω. Εγώ μίλησα μόνο για μαύρους, καψερούς, σαν τη ράτσα μου (στο λίγο πιο καψαλισμένο). Εσύ το διευρύνεις ακόμα περισσότερο... συνεπώς.... βουρ στον πατσά αγαπητέ Στράτη.Η αλήθεια είναι Άγγελε πως το θέμα που έβαλε ο Μονόκερος έχει μεγάλη αξία ως προς τις νέες λέξεις
/ δε θυμάμαι, κάπου πρέπει να υπάρχει και σχετικό νήμα για λεξιπλασία,
αν θυμάμαι λάθος και δεν υπάρχει, τότε αξίζει ν' ανοίξει το νήμα ο φίλος Μονόκερος και να τα πούμε εκεί.
Χοχο χοΥπεροχότατε, υποβάλω τα σέβη μου, αλλά το γάντι δεν το σηκώνω. Εγώ μίλησα μόνο για μαύρους, καψερούς, σαν τη ράτσα μου (στο λίγο πιο καψαλισμένο). Εσύ το διευρύνεις ακόμα περισσότερο... συνεπώς.... βουρ στον πατσά αγαπητέ Στράτη.
Ρίξε απλόχερα φως στο σκοτάδι μας αγαπημένη Ρεγινόρα γιατί το διαβάζουν πολλοί το νήμα και θα ξεχάσουν και αυτά που ξέρουν ;)![]()
Φιλιά Στράτη μου, θα συνεισφέρω με πιο ήρεμο μυαλό.![]()
Συμφωνώ ότι οι δημοσιογράφοι παραπλανούν και διογκώνουν τα πράγματα πολλές φορές, όμως δεν νομίζω ότι είναι το ίδιο να βλέπεις θρίλερ (το rotten.com δεν το ξέρω) και το ίδιο να βλέπεις σεξουαλ. κακοποιήσες παιδιών στο διαδίκτυο. Στην πρώτη περίπτωση βλέπεις κάτι ψεύτικο, με ψεύτικο αίμα, κραυγές κτλ ενώ στην δεύτερη κάτι πέρα για πέρα αληθινό. Μπορεί όλοι που το βλέπουν να μην είναι εν ενεργεία" παιδεραστές, όμως κάποιοι θα είναι σίγουρα "εν δυνάμει". ΅Επίσης, άλλο να το δεις μια φορά από περιέργεια ή καφρίλα (που πάλι δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου) και άλλο να το βλέπεις συστηματικά και να σου αρέσει κι όλας. Εκεί, πιστεύω ότι είναι θέμα σεξουαλ. προτίμησης, με την ίδια λογική που αν σ΄ αρέσει μια συγκεκριμένη σεξουαλική στάση όταν την βλέπεις σε πορνό ενηλίκων, τότε θα ήθελες, λογικά, να την κάνεις κι εσύ.Νομιζω υπαρχουν πολλες φορες που προσπαθει να δημιουργηθει αρνητικη εντυπωση απο τους δημοσιογραφους. Αλλο παραδειγμα ειναι ισως ο χαρακτηρισμος "παιδεραστης" για το ατομο που απο καφρίλα ή άλλες διαστροφές, παρακολουθει παιδεραστικά βίντεο. Η παρακολούθηση σε καμια περιπτωση δεν εξισωνεται με σεξουαλικες προτιμησεις. Ολοι μας εχουμε κυνηγησει και παρακολουθησει παραξενα πραγματα στο ιντερνετ, μακαβρια ή διαστροφικα, και λιγο ή πολυ εχουμε γουσταρει με την καφριλα, αλλα αυτο δεν μας κανει διεστραμμενους. Ο παιδεραστης ειναι αυτος που εχει διαστροφη στις σεξουαλικες προτιμησεις και μπορει να βλαψει ενα παιδι, οχι ο καφρος που γουσταρει καφριλικια στο δικτυο. Αν ειναι ετσι να ονομασουν "δολοφονους" οσους επισκεπτονται το www.rotten.com και οσους βλεπουν θριλερ.