Θα ήθελα να...

Εμπνεόμενη από το νήμα μ'αρεσει- δεν μ'αρεσει-, είπα να φτιάξω ένα νήμα για αυτά που θα θέλαμε ή δεν θα θέλαμε...

Σκέφτηκα πως οι προτάσεις θα ξεκινάνε ως εξής:
Θα ήθελα να...
Θα ήθελα να μην...

τα θέλω δεν θα έχουν περιορισμό. Μπορεί να είναι φανταστικά, μέχρι απλά καθημερινά πράγματα.

Ξεκινάω εγώ λοιπόν,

Θα ήθελα η Θεσσαλονίκη να έχει λιγότερο καυσαερίο. Κάποια στιγμή άκουγα ραδιόφωνο και πέτυχα τον Σερβετά να λέει την εξής ατάκα
"Η Θεσσαλονίκη έχει τόσο καυσαέριο που μπορείς να κάνεις γκράφιτι στον αέρα"
Ή κάπως έτσι το έθεσε. Είχα ταυτιστεί.

Θα ήθελα να γινομουν private eye για μια μέρα. Με όλες τις αμερικανικές αηδιες. Με Συνεργάτη σε αυτοκίνητο να πίνουμε μιλκσεικ και να τρώμε πατάτες τηγανητές, και ταυτοχρόνως να παρακολουθούμε.

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
Θα ήθελα να παρω ενα όμορφο καλοκαιρινο καπελο σε στυλ μπαρόκ, για να το φοραω καθε μερα.:αγαπώ: Εχω ερωτευτεί ήδη ένα και επειδη ειναι one size ειναι προτιμοτερο να παω στο καπελαδικο να το δοκιμασω. Διαφορετικα θα το παραγγελνα διαδικτυακά. Ευχομαι συντομα να με βγαλει ο δρομος προς τα εκει. :φρύδια:

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Θα ήθελα αγάπη και ειρήνη για όλο τον κόσμο (το εννοώ κι ας μην είμαι μοντέλα).
Θα ήθελα να μπω σε μια χρονομηχανή και να ζήσω διάφορα, όπως να πάω στο Φεστιβάλ του Γούντστοκ ή να βρεθώ σε μια μάζωξη της ομάδας Ούλιπο.

Στα πιο καθημερινά, θα ήθελα να περάσω ένα ωραίο καλοκαίρι με ευχάριστες εκπλήξεις (πριν ξανακλειστούμε στο τέλος της σεζόν).

Θα ηθελα να μην υπηρχαν (ανιατες) ασθενειες, και διποδα και τετραποδα να πεθαιναν μαθουσαλες, απο καρδια, στον υπνο τους.
Θα ηθελα την χρονομηχανη της Πεταλουδας για να πηγαινα στο 2005 και να ζουσα την ιδια χρονια, καθε χρονια (σαν την ημερα της μαρμοτας σε ετησια εκδοχη).

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
@Αντέρωτας δεν έχεις φάει ποτέ, να υποθέσω, μπέργκερ με πατάτες συνοδεία μιλκσεικ φράουλα. 🍓 :αγαπώ:
Δεν ξέρεις εσύ από γκουρμέ πιάτα.:θρρρ::αγκαλιά:

Θα ήθελα να πάω μόνη μου πριν τελειώσει το καλοκαίρι ένα ταξίδι Άμστερνταμ ή Βερκελώνη. Οψόμεθα!🥳

Last edited:
@Αντέρωτας έχεις δίκιο. Δεν μου γεμίζει το μάτι ο συνδυασμός.
Συμβιβάζομαι με σφολιάτα (αφού μιλάμε για ελληνικά δεδομένα) που είναι και η αγαπημένη σου. 🙃
(Αρκεί να έχεις βρει περίεργο γείτονα για παρακολούθηση)

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
@Χρυσένια Κι εγώ ψήνομαι για Βαρκελώνη. :αγαπώ: Ήταν στα σχέδια μου να την επισκεφτώ αλλά με τη πανδημία αναβλήθηκε όπως και τόσα άλλα ταξίδια.
Αυτό ήταν κεκαλυμμένη πρόταση;:))))
Ραντεβού στη Βαρκελώνη, έξω από το μουσείο Πικασο. Θα είμαι Εκείνη με το φλοράλ φόρεμα και το μπαρόκ καπέλο :φρύδια:
Αστειεύομαι.:θρρρ:
Ή και όχι...:φρύδια:
:τρέλα::τρέλα::μουάχαχα::μουάχαχα:

Last edited:
Ραντεβού στη Βαρκελώνη, έξω από το μουσείο Πικασο. Θα είμαι Εκείνη με το φλοράλ φόρεμα και το μπαρόκ καπέλο :φρύδια:
Το μουσείο Πικάσο είναι MUST see στη Βαρκελώνη - απλά υπέροχο. Πρέπει να το δει κανείς για να μπορέσει να καταλάβει και να θαυμάσει την ιδιοφυΐα του καλλιτέχνη. Τεράστιος!
@Χρυσένια , το φλοράλ με το καπέλο είναι συνηθισμένο dress code τουλάχιστον εκεί - θα έχουμε μπερδέματα.

Αγγίζεις την τελειότητα (σε κάπως ρευστή και τετράγωνη μορφή), δηλαδή! Από ποια περίοδό του; Είσαι μπλε μήπως;
Δεν εχω την εξειδικευμένη γνώση να σου απαντήσω, όμως με απλά λόγια : με κοιτάς ώρες και ψάχνεις απεγνωσμένα βρεις νόημα στην εικόνα. :ωραίος: