Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Άσε ρε, επιτέλους πήραμε τις τρίχες μας πίσω. Αναμένω και την μόδα με τα μουστάκια. :ναι:

Έλλη Μ

Συντονιστής
Γινεται λόγος, από όλους τους μεγάλους οικους μόδας, κομμωτικής, στάιλινγκ, για το μεγάλο κάμμπακ, AW 2018-2019, του μουστακιού.
Προτείνεται με χρυσή αλυσίδα στο λαιμό και οδοντογλυφίδα στα χειλη. Τώρα που έχεις την πληροφορία εκ των έσω, έχεις όλο τον χρόνο μέχρι τα επόμενα γενέθλια της λέσχης και καμία δικαιολογία να μην πειραματιστεις. Και σου δινω το λόγο μου οτι θα σταθώ για αναμνηστική φωτογραφία, σα να ημουν στο Μαντάμ Τισό.:θρρρ:

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Επβαλεται τετοια αμφιεση στο λεγομενο Καφε ΠΑΣΟΚ

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Δεν υπάρχει λόγος να πειραματιστώ. Συνήθως τα καλοκαίρια τσιμπάω το λουκ μου. ;) Σιγά μην περιμένω την μόδα να βγάλω τα μεράκια μου. :ρ

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
και γιατί όχι καί τα δύο; :)))

Έλλη Μ

Συντονιστής
Σας σεβομαι αμφοτερους, αλλα μη διστασετε να ζητησετε στιλιστικες συμβουλες, σε περιπτωση που το φτασετε τοοοοσο μακρυα κι αφησετε χαιτη, μουστακι και κομπολόι.:))))
Μια σεζον μάη στάηλ ροξ, τιποτε δε σας εμαθε; :))))

Σας μιλαω ως ανθρωπος κι ως μανα. :ρ

Last edited:

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
μάθαμε να ξινίζουμε τα μούτρα μας και να λέμε "εγκώ ντεν είμαι γκια ντύο" :))))

Αμάντα μου, πάρε μπόλικες κονσέρβες μαζί σου όμως γιατί το μενού των Μογγόλων είναι μπλιαχ! :)))) Μιλάω για τους νομάδες, που ζουν σε σκηνές κλπ, στις πόλεις μπορεί και να έχουν κανένα MacDonald's.

Έλλη Μ

Συντονιστής
Θα τα παρατησω όπου να'ναι και θα παω να κερδισω ενα αστερι μισελεν#μαστερσεφ#κοντιζάς:αγαπώ:
:)))):))))

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω κινηματογραφιστής με ποδήλατο στο Μαρόκο.

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Μιας και έχω τάσεις φυγής (πρόβλημα αυτό) :θα τα παρατήσω όλα και θα πάω στη Μογγολία.
Συμπτωματικά, χθες βράδυ ήμουν με κάποιον που θα πάει στην Μογγολία και ψάχνει παρέα. Αν ψήνεσαι για σοβαρά, πες μου να το δείτε. :))))