Θερινό Bazaar Βιβλίου "Άγρας", 8 - 10 Ιουνίου 2018

Το φετινό Καλοκαιρινό Παζάρι των εκδόσεων "Άγρα" θα πραγματοποιηθεί από τις 8 ως τις 10 Ιουνίου στο βιβλιοπωλείο τους, Ζωοδόχου Πηγής 99 Εξάρχεια

Παρασκευή 8 Ιουνίου 15.00 - 20.00

Σάββατο & Κυριακή 9/10 Ιουνίου 11.00 - 20.30

400 διαθέσιμοι τίτλοι, όλοι με έκπτωση 50% !!!

https://www.culturenow.gr/therino-bazaar-apo-tis-ekdoseis-agra/

Ευκαιρία να προμηθευτούμε κανα βιβλίο από εκδόσεις για τις οποίες ακούγονται καλά λόγια. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Μπου :)

Αν και τελειώς υποθετική η ερώτηση, μιας και ακόμα δεν ξέρουμε ποια θα ειναι σε προσφορά, για πείτε κάποιους τίτλους των εκδόσεων Αγρα που αν τους δούμε να τους πάρουμε χωρίς δεύτερη σκέψη :ρ

Η Άγρα στο θέμα τιμής είναι απαράδεκτοι.
Στις νέες κυκλοφορίες ειδικά οι τιμές ειναι πολύ ψηλές. Λούμπεν μυθιστορηματάκι του Μπολάνιο. 120 σελίδες βιβλιαράκι 11 ευρώ. Το άγρυπνο μάτι του Λε Φανού 120 σελίδες 10 ευρώ. Εγκώμιο των πουλιών 50 σελίδες 7 ευρώ.Εκτός ελέγχου Τ.Μπάλαρντ 120 σελίδες 10 ευρώ.
Εντελώς απαράδεκτοι. Τα βιβλία αυτά κι άλλα τόσα έπρεπε να είναι στα 5 ευρώ.
Να μην σκέφτεται καν να το αγοράσει ο άλλος.

Τελικά πέρασα χτες το μεσημέρι από το Παζάρι και πήρα το "Φαρενάιτ 451", όπως ανέφερα ως στόχο σε παραπάνω ανάρτηση !!! :σάλια:

Μία σημαντική διαφορά από πέρυσι : δεν έδιναν ένα βιβλίο - δώρο (δική τους επιλογή βέβαια) αλλά είχαν γενική έκπτωση 30% σ'όλους τους τίτλους - ακόμη και τις νέες κυκλοφορίες. Αυτό μόνο για τις 3 ημέρες του Παζαριού...

Είχα κοιτάξει τον τιμοκατάλογό τους στις ενότητες ελληνική και ξένη πεζογραφία και σημείωσα δύο βιβλία, αλλά μου φάνηκε κάπως φτωχός να πω την αλήθεια και τελικά δεν αγόρασα κάτι. Άλλωστε έχω κάποια αδιάβαστα που είναι σε αναμονή. Για την ιστορία, τα βιβλία που σημείωσα είναι το ''Εκτός ελέγχου'' του Ballard και το ''Πατέρες και γιοι'' του Τουργκένιεφ. Δεν με τράβηξαν αρκετά, ίσως κάποια άλλη φορά.

**Ευτυχώς για μένα που υπήρξε αυτή η διαφοροποίηση φέτος. Τα βιβλία δεν είναι χαρτοπετσέτες :χαχα:

Τελικά πέρασα χτες το μεσημέρι από το Παζάρι και πήρα το "Φαρενάιτ 451", όπως ανέφερα ως στόχο σε παραπάνω ανάρτηση !!! :σάλια:

Μία σημαντική διαφορά από πέρυσι : δεν έδιναν ένα βιβλίο - δώρο (δική τους επιλογή βέβαια) αλλά είχαν γενική έκπτωση 30% σ'όλους τους τίτλους - ακόμη και τις νέες κυκλοφορίες. Αυτό μόνο για τις 3 ημέρες του Παζαριού...
Όντως, και εγώ το παρατήρησα!
Αλλά έχουν βγάλει ωραίους νέους σελιδοδείκτες (μου άρεσε εκείνος με την κεφαλοννίτικη κατάρα).

Πήγα και φέτος Παρασκευή μετά την δουλειά και έχω την εντύπωση ότι είχε λιγότερο κόσμο από πέρσι (θυμάμαι ότι η ουρά για το ταμείο έφτανε έξω από το κτήριο). Νομίζω όμως ότι είχανε βάλει και δεύτερο ταμείο στον χώρο του μπαζάρ και για αυτό να μου φάνηκε λιγότερο.

Προσωπικά, σε μπαζάρ εκδόσεων όπως η Άγρα πιο πολύ εστιάζω στα μη-λογοτεχνικά βιβλία, ανάμεσα σε άλλα πήρα τα Ανέκδοτα του Προκόπιου και το Μελικοί, σε επιμέλεια/μετάφραση του Γιάννη Δάλλα (αρχαίες Ελληνίδες ποιήτριες for the win!:ξεφύλλισμα:)

Οι σελιδοδείκτες είναι σούπερ Ασάρα, έχεις δίκιο !!! Πήραμε μπόλικους (καμιά εικοσαριά),την Κυριακή όμως αρκετοί είχαν τελειώσει... :ουχ:

Για εικόνα είχε ένα διάβολο από μια βυζαντινή τοιχογραφία και από κάτω έγραφε
Να μπει ο διάολος μέσα σου και να κρατάει ένα τσουβάλι αχινούς και να΄χεις λόξιγκα.
Ωραία φαντασία έχουν στην Κεφαλλονιά :κατάρα!: