Ιντερνετικό ραδιοφωνικό θέατρο επί εποχής Covid19

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων
Αυτή τη φορά η εκδήλωση που αναρτάται εδώ αφορά μία σειρά ραδιοφωνικών θεατρικών έργων που δημιουργήθηκαν από σημαντικούς καλλιτέχνες της εποχής μας, μεγαλύτερους και νεότερους ηθοποιούς και μουσικούς, υπό την αιγίδα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.
Όσοι ακούγατε στην ερτ το θέατρο της δευτέρας, ξέρετε ότι μπορεί η εικόνα να χάνεται, αλλά όταν οι ερμηνείες είναι δυνατές και το έργο καλοστημένο το θέατρο μπαίνει στο σπίτι σου και μαθαίνεις έργα και κείμενα που δεν ήξερες.

Από αύριο θα είναι δωρεάν και προσβάσιμο στο κοινό το πρώτο έργο που επιμελήθηκε ο Καταλειφός. Ενώ παίζουν οι: Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Δημήτρης Ήμελλος, Μαρία Καλλιμάνη, Στέλλα Κρούσκα, Γιάννης Νταλιάνης και Γιάννης Τσορτέκης. Την πρωτότυπη jazz μουσική σύνθεση υπογράφει ο Δημήτρης Τσάκας. Ερμηνεύουν: Δημήτρης Βερδίνογλου (πιάνο), Κίμωνας Καρούτζος (κοντραμπάσο), Παναγιώτης Κωστόπουλος (ντραμς), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο).
Στον παρακάτω σύνδεσμο του Φεστιβάλ υπάρχουν οι λεπτομέρειες και οι ερμηνείες, ελπίζω όσοι τα ακούσετε να τα απολαύσετε! :γιούπι:
 
Top