Καζαντζάκης στην Ημερησία!

Η Ημερησία ξεκίνησε από χθες να δίνει τα έργα του Καζαντζάκη με πρωτο το ''Ο χριστος ξανασταυρωνεται'' που έδινε πριν ένα χρόνο περίπου το Εθνος. Είναι μια καλή ευκαιρία για όσους σαν και μένα δεν είχαμε πάρει αρκετά τότε.
Την άλλη παρασκευή εκτάκτως θα δοθεί ο πρώτος τόμος του ''Καπετάν Μιχάλη''.
Άλλοι τίτλοι που αναφέρονται είναι οι ''αδερφοφάδες '' και ''ο φτωχούλης του θεού''.

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Ενδιαφέρον έχει πάντα και μια ενημέρωση σχετικά με την ποιότητα της έκδοσης (χαρτί κτλ.)

Νομίζω πως ειναι ίδια με εκείνα που έδινε πέρυσι το βήμα. Απ'οτι είδα από την διαφήμιση μου φάνηκαν ίδια. Αν μιλάμε για τα ίδια ειναι αρκετά καλή έκδοση με σκληρό εξώφυλλο.

Νομίζω πως ειναι ίδια με εκείνα που έδινε πέρυσι το βήμα. Απ'οτι είδα από την διαφήμιση μου φάνηκαν ίδια. Αν μιλάμε για τα ίδια ειναι αρκετά καλή έκδοση με σκληρό εξώφυλλο.
Με το Εθνος θες να πεις. :)) Σημερα που πηγα να παρω την Καθημερινη, ριχνοντας μια ματια και στις αλλες εφημεριδες, ειδα οτι η εκδοση ειναι ολοιδια μ' αυτην του Εθνους. Πολυ καλη ευκαιρια για οσους δε προλαβαν να τα παρουν περυσι. :)

Έχω όλη τη σειρά του Καζαντζάκη και τώρα είδα πως ήταν από το έθνος! :ωιμέ: Δίκιο έχεις Ιαβέρη! Όλο μπερδεύω τις εφημερίδες μεταξύ τους.

Μήπως ξέρει κάποιος αν θα δώσουν τον τελευταίο πειρασμό; Μου λείπει ο Β τόμος από την προσφορά του Έθνους

Δεν γνωρίζω σίγουρα αν θα δώσουν το συγκεκριμένο,αλλά επειδη πρόκειται για την ιδια σειρά που είχε δοθει με το εθνος,πιθανολογω πως ναι.

Πήγα λοιπόν την Κυριακή χαρούμενος να πάρω τον "Φτωχούλη", αγοράζω την εφημερίδα και μόλις πληρώνω βλέπω πως έχει τις "Αδερφοφάδες"!!! Κόλπο του περιπτερά,που μάλλον κράτησε ο ίδιο το καινούριο. Ευτυχώς δηλαδή που δεν το είχα από πριν....

Μπου εννοείς πως ήταν το φυλλο της Ημερησίας της 3ης οκτωβρη και ο περιπτερας το πουλησε την 10η οκτωβριου;Ή ειχε αλλαξει το βιβλιο της προσφορας μονος του,δηλ. το φυλλο ηταν της σωστής ημερομηνίας;

Η προσφορά της Ημερησίας συνεχίζεται αύριο σαββατο 24 οκτωβρίου με το βιβλίο ΄Ο Βραχόκηπος΄

Σήμερα (ήδη βγήκαμε) Σάββατο 23 Ιανουαρίου θα δοθεί η "Τόντα Ράμπα",ένα όχι πολύ γνωστό βιβλίο του Καζαντζάκη για την Ρωσική Επανάσταση!!!

Last edited:
Σήμερα Σάββατο 30 Ιανουαρίου έχουμε τον "Ηγεμόνα" του Μακιαβέλι σε μετάφραση του Καζαντζάκη...