Εχω ξεχάσει να αναφέρω 2 πολύ ωραία βιβλιαράκια που πήρα δώρο από τον Μπου για την γιορτή (παρόλο που από φέτος σταμάτησα να την γιορτάζω, εκείνος δεν πτοήθηκε) και τα γενέθλιά μου, πριν κάποιους μήνες.
Το ένα είναι το "Εγκλημα στην Βουδαπέστη", του Κόντορ Βίλμος και το άλλο το Planet of the Apes, του Pierre Boulle, στο οποίο βασίστηκε η ταινία. To γαμάτο είναι ότι έχει τρισδιάστατο εξώφυλλο, με δώρο τα ειδικά γυαλιά
Επίσης, για τα γενέθλια πήρα δώρο από τον πατέρα μου το "Παζάρι των Κακών Ονείρων", του Κινγκ. Ειδική παραγγελία, εννοείται!
Σήμερα πήγα στο καφέ Εναστρον, στην Σόλωνος και αντάλλαξα το "Μωρό μου", του Μαρή και το Όλα τα Πτώματα έχουν Ίδιο Χρώμα", του Μπόρις Βιαν με τα εξης:
1) "Η κόκκινη χορεύτρια", του Ρίτσαρντ Σκίνερ. Βασισμένο στην ζωή της Μάτα Χάρι.
2) "The girl who saved the King of Sweden", του Jonas Jonasson. Ο τύπος που έχει γράψει τον Εκατοντάχρονο που πήδηξε από το παράθυρο και εξαφανίστηκε.
Για όποιον ενδιαφέρεται, εκτός από το Εναστρον, υπάρχει η δυνατότητα να ανταλλάξει κάποιος βιβλία του, και στα καφέ Thinking Cup, στα Πατήσια και στο γνωστό και μη εξαιρετέο Mollini, στην Ιπποκράτους.