Και το δώρο ήταν βιβλίο!

Εμιλυ χίλια μα χίλια ευχαριστω, τι υπέροχο δωράκι ήταν αυτό:αγαπώ:φυσικά και θα ανταπωδώσω με δωρακι χριστουγεννιατικο διοτι όταν παίρνεις πρεπει και να δίνεις! ΚΑΙ καμία σχεση με τις δικές μας παιδικές διασκευές:αγαπώ:
 
Κέρδισα σε διαγωνισμό στο facebook τη "Συνωμοσία Μπόρχες" του Γκαστόν Φιόρδα από τις εκδόσεις "Όπερα". Πρώτη μου επιτυχία στο σχετικό τομέα !!!

"Θεωρία Συνωμοσίας" που αμφισβητεί τον αγαπημένο συγγραφέα του Φάρου !!! Περιμένω σχόλιο !!! :χαχαχα:
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Θα μας πεις εντυπώσεις όταν το διαβάσεις. :πάνω:
 
Σημερα, στη δουλεια, καποιος κύριος, που παντα με αποκαλει "Ελισαβετάκι" και που μαλλον με συμπαθει κάμποσο (και δε θελει πάρε δωσε με άλλον) μου εκανε δώρο τη Φιλοσοφία σε Κομικς.:λυγμ:
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Σωστός.

Δεν θα ήθελες να υπήρχε ο Αστερίξ σε πρόζα να του την φέρεις;
 
Μου κάνανε δωράκι αγκαθα κριστι και ευτυχώς, ευτυχώς βιβλίο που δεν εχω διαβασει " το ταξίδι προς το άγνωστο" ανημερα των Χριστούγεννων μαζί με έναν μεγάλο ρετρο κουκλι από τα 90 'ς /του λείπουν κάτι κουμπιά / τον οποίο και πρέπει να μανταρω κάτι που δεν ξέρω φίλοι μου/, ούτε τρύπια κάλτσα δεν ξέρω να ραφω τέτοια νυκοκοιρα είμαι χα χα ! Για να δω θα τα καταφερω.
 
Είναι με την σαλοπετα το κουμπί που έχει φύγει. Τα ρετρό πράγματα και τα μαζεύω ας είναι και λίγο σκορακοφαγωμενα.
 
Τυχερέ Χρυσόστομε!
Το μόνο κακό με τούτα τα δύο που σου χάρισαν είναι ότι πρέπει σε κανά δυό μέρες να πάρεις άλλα γιατί αυτά θα τα έχεις ήδη διαβάσει απνευστί!
 
Το έτερόν μου ήμισυ μου έκανε δώρο το IT του Stephen King, στην Αγγλική έκδοση, και με το καινούριο εξώφυλλο. Γενικά δεν μου αρέσει καθόλου όταν ένα βιβλίο αλλάζει εξώφυλλο για να πάρει της ταινίας, αλλά ειδικά αυτό είναι εξαίρεση, μιας και το βρίσκω εκπληκτικό! (αυτό το "Now a major motion picture" να έλειπε μόνο...) Είναι και από τα King που ήθελα να διαβάσω όπωσδήποτε (μαζί με τα The Shining, The Stand και Dark Tower) και μιας και μόλις είχαμε δει και την ταινία (σαφώς υποδεέστερη της παλιάς με τον Curry) ήταν το τέλειο δώρο!

 
Η αγαπημένη φίλη Σάσεναχ μου έκανε δώρο για τη γιορτή μου το "Λυτρωτή" του Νέσμπο. Χίλια ευχαριστώ !!! :γιούπι:


 
Αχ το βρήκα το νήμα! Τι ωραία. Λοιπόν, μου έκαναν δώρο το "Μελετώντας ένα φόνο" του Άρθουρ Κόναν Ντόυλ (εκδότης: Παρατηρητης και χρονολογία: 1984, παρακαλώ!)
 
Μου έκαναν κι άλλο δώρο! :γιούπι: το "Αμόκ και άλλες νουβέλες" του Στέφαν Τσβάιχ.
 
Tι σύμπτωση !! Και μένα μου έκαναν δώρο, τον Γιάκομπ Φον Γκούντεν του Ρόμπερτ Βάλζερ που θέλω καιρό να το διαβάσω. :)))
 
Ήταν αρκετό καλό αλλα δεν το θεωρώ απο τα κορυφαία του Νέσμπο. Θα μας πείς και σύ όταν το διαβάσεις.
 
Δώρο επίσης για τη γιορτή μου από την έτερη αγαπημένη φίλη Μεταλλαγμένη τα "Παιδιά του Μεσονυχτίου" του Σαλμάν Ρουσντί !!! Βιβλίο από τη λίστα επιλογών μου !!! :σαςευχαριστώ:
 
Top