Και το δώρο ήταν βιβλίο!

Σήμερα πήγα στο βιβλιοπωλείο "Gutenberg" για να παραλάβω το δώρο μου από την πολυσυζητημένη κλήρωση των 100 βιβλίων του συγκεκριμένου οίκου, σε συνεργασία με πολύ γνωστή ομάδα βιβλιόφιλων του Facebook !!!

Ο καλός μου ο Φίλιπ μου έκανε δώρο το ''Εν Ψυχρώ'' του Καπότε που ήθελα πολύ να το διαβάσω και τον ευχαριστώ κι απο δω. :γιούπι:

Τα φετινά βιβλιοδωρακια των Χριστουγέννων είναι, Η σκιά στο σπίτι του Κ. Κελλη, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το συγκεκριμένο και η εκδίκηση της Ιρσα-με-το-τεραστιο-επιθετο-ντοτερ :))

Δύο βιβλία, που ήθελα πολύ να διαβάσω, με περίμεναν κάτω από το δέντρο. Τα ουγγρικά ψάρια του Γιάννη Πλιώτα και ο Αύγουστος του Γουίλιαμς.

Πριν λιγες μερες, στη δουλεια, μας περιμενε μια κουτα βιβλια. Διαλεξα 2, αφησα να παρουν και οι άλλοι συνάδελφοι, κι αφου ειδα οτι ειχαν διαλεξει, δευτερολόγησα. :)))) Επεστρεψα στο σπιτι με τα παρακατω:
Το χρέος που ξεπληρώθηκε αργα, Στεφαν Τσβάιχ.
Στον κηποτ του Επικουρου, Γιαλομ (περισσοτερο το πηρα για να μη μεινει στην κουτα).
Ο αιωνιος συζυγος, Ντοστογιεφσκι
Διηγήσεις παραφυσικών φαινομενων, Βασιλης Γκουρογιάννης
Ποτε πια μονος, Καριλ Φερέ.
:σαςευχαριστώ:

Μου έκαναν δώρο την τριλογία της Νέας Υόρκης (Οστερ)-πάνω που έλεγα να το πιάσω από την αρχή, διότι μου έχει μείνει αδιάβαστο το Κλειδωμένο Δωματιο :γιούπι:
Και από μια φίλη Ολλανδή, το DirkJan (Mark Retera). Στην αφιέρωση αναφέρει ότι το χιούμορ τους είναι κακό. Για να μου το κάνει δώρο, μάλλον με ξέρει καλά :))))
Το μόνο πρόβλημα; δεν έχω κάνει καμία πρόοδο στα ολλανδικά για να το διαβάσω. Ελπίζω στο μέλλον...

Πήρα και γω ένα δωράκι αυτές τις μέρες με καλά βιβλία και πολλή αγάπη!!!
  • Ιστορίες της ζωής σου και άλλες ιστορίες - Τεντ Τσιάνγκ
  • Ίμερος και κλινοπάλη - Κωστής Παπαγιώργης
  • Η κόκκινη αλεπου . Ξυλοδαρμοί - Κωστής Παπαγιώργης

Τα Χριστούγεννα ως είθισται, με τη σχέση μου ανταλλάσουμε βιβλία, οπότε:
Το μαγικό τραγούδι των Σανάρα από εμένα γι' αυτόν (κλείνει αυτή η τριλογία)
Σάσεναχ, η ξένη από αυτόν για εμένα (κι ανοίγει μια 9λογια).
Παρατήρησα οτι το Σάσεναχ, που νόμιζα είναι το πρώτο βιβλίο από Outlander, στα ελληνικά είναι το πρωτο μισό δυστυχώς, οπότε τα επόμενα θα αγοραστούν στα αγγλικά. Ειλικρινά, πρέπει να σταματήσουν να το κάνουν αυτό που χωρίζουν σε τόμους τα βιβλία.

Εμένα οι περισσοτεροι με ρωτανε οταν ειναι να μου παρουν βιβλίο...
Στον σύζυγο εκανα λίστα με ποια βιβλία θέλω. Δεν υπαρχει περίπτωση να πέσει έξω...
αχχααχαχαχα

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Όπως είναι η 'λίστα γάμου'.

"Θα βρείτε 'λίστα βιβλίων' για μένα στο συγκεκριμένο βιβλιοπωλείο." :ρ

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων
Κάπου πρέπει να το έχω γράψει πάλι. Ζηλεύω εσάς που σας κάνουν δώρο βιβλία από την οικογένεια -ακόμα και αν δεν είναι αυτά που θέλετε-! Παράπονο το έχω με τους φίλους/συγγενείς, όταν βλέπω τη βιβλιοθήκη και είναι μόνο βιβλία που έχω αγοράσει. Λες και δεν με ξέρουν πόσο τα λατρεύω! :χαχα:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Ίσως πρέπει να τους το πεις πιο ξεκάθαρα;