"Δωράκι" από τα διαγραμμένα της τοπικής βιβλιοθήκης.
Άφησα και ένα δυο και για κάποιον άλλον...
Βέβαια βοήθησε το γεγονός ότι δεν ήξερα τους άλλους συγγραφείς... και ότι αν έπαιρνα και άλλα δε θα μπορούσα να τα κουβαλίσω στο σπίτι, αφού είχα δανειστεί και 3 βιβλία.
Εκτός το η αγάπη άργησε μια μέρα, που νομίζω είναι μελόδραμα (;), δε ξέρω τίποτα και για κανένα, πέρα από τους συγγραφείς.
Αν ξέρετε... δώστε μου τα φώτα σας.
Βασικά το έβαλα στο gr...
Όσοι το έχετε διαβάσει από τη λέσχη έχετε 4 με 5...
Οπότε το εμπέδωσα ότι είναι καλό, ή τουλάχιστον ότι αρέσει.
Αν θυμάμαι καλά υπήρχε για δόσιμο και μια 2η έκδοση του βιβλίου.
Μήπως το θέλει κανείς;
ΥΓ.. Ό,τι βιβλία δεν δίνονται πετιούνται μετά από ένα διάστημα.
Α! ωραία.
Όταν με το καλό το πιάσω θα μπαίνω να σχολιάζω...
Ξαναγράφω για να μη χαθεί με τα αλλεπάλληλα ποστ...
Αν τελικά κάποιος θέλει την άλλη έκδοση του βιβλίου και εφόσον υπάρχει
να μου το πει για να πάω να το πάρω και να του το στείλω...
Από το "δωράκι" από τη βιβλιοθήκη ξέρω μόνο τον θείο Πέτρο. Αξιόλογο βιβλίο με ψυχολογικό μυστήριο και ιστορία τύπου ύβρης/νέμεσης, λίγο παρατραβηγμένο ίσως, αν και πολλές μαθηματικές ιδιοφυίες τρελάθηκαν. Παρουσιάζονται και πραγματικά πρόσωπα. Παρόλο το μαθηματικό του υπόβαθρο διαβάζεται εύκολα.
Τα δωράκια του αδερφού σου μου προκάλεσαν πολλά σάλια! Το The deep το θέλω κι εγώ οπωσδήποτε! Και το The essex serpent (έχει γίνει και σειρά) μου προκάλεσε πολύ το ενδιαφέρον, αλλά κάποιες ερωτήσεις στο goodreads λένε ότι είναι βαρετό και τρόμαξα λίγο. Εσύ το ξέρεις αυτό το βιβλίο;
Το είχε πάρει το μάτι μου όταν κυκλοφόρησε. Γενικότερα ήθελα να το πάρω, αλλά από ό,τι φαίνεται διαβάσαμε τα ίδια σχόλια στπ gr και το σκεφτόμουν. Το βρήκα μεταχειρισμένο σαν καινούργιο με σκληρό εξώφυλλο στα 3.5 ε, οπότε του είπα να μου το πάρει.
Σκοπεύω να το διαβάσω φέτος, οπότε θα σου πω. Τη σειρά δεν την έχω δει ακόμα.
Α, ωραία! Ούτε εγώ την έχω δει τη σειρά (βλέπω σιγά-σιγά την σειρά Wednesday, με τις περιπέτειες της έφηβης Adams), αλλά έχω διαβάσει ότι είναι πολύ καλή. Αλήθεια, πού το βρήκες το βιβλίο, να το χω υπόψη μου;
Το The essex serpent και το The deep τα βρήκα στο awesomebooks.
Έχει μεταφορικά 3.50 το 1ο βιβλίο και 0.90 το κάθε έξτρα.
Ωστόσο, επειδή είναι τα σκληρά εξώφυλλα η αποστολή αξίζει, γιατί συνήθως τα βιβλία είναι φτηνά.
Δεν μπήκα ακόμα στη διαδικασία για το Wednesday. Βαρέθηκα να βλέπω διαφησείς και βιδεάκια με τον χορό της.
Είπα να βάλω το His dark material. Ξεκίνησα και το 1ο βιβλίο παράλληλα, παρόλο που τη σειρά την έχω διαβάσει όταν πρωτοκυκλοφόρησε και αυτό κυρίως γιατί δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στο διάβασμα. Οπότε είπα να πιάσω κάτι που έχω ήδη διαβάσει. Ευκαιρία να θυμηθώ γιατί δεν μου είχε αρέσει καθόλου το 3ο βιβλίο.
@Διχασμένη λοιπόν...
Το ξεκίνησα. Διάβασα περίπου το 1/3.
Δεν ενθουσιάστηκα. Η πλοκή πάει πολύ αργά, άσχετα που σαν ιδέα μου αρέσει, δυσκολεύομαι αρκετά.
Είδα και το 1ο επεισόδιο της σειράς. Νομίζω η σειρά μου αρέσει περισσότερο.
Το σίγουρο είναι πως για την ώρα θα το αφήσω στην άκρη και θα το πιάσω άλλη στιγμή να δω μήπως και το τελειώσω.
Τι κάνετε βρε παίδες, άμα σας δωρίσουν ένα βιβλίο που δεν είναι του γούστου σας, αλλά δεν είναι και τελείως χάλια; Εμένα μου δώρισαν ένα βιβλίο που 'ντάξει καλούτσικο είναι, μιλάει για μακρινή χώρα, για επαναστάσεις (ναι, σοβαρά!) αλλά μου φαίνεται ότι η συγγραφέας μαντοποιήθηκε λίγο: ούτε μαγικός ρεαλισμός, ούτε παράξενες ιστορίες, ούτε δυνατή αφήγηση, απλώς μια ρομαντική ιστορία.