Καλημερα απο το εξωτερικο

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Καλώς μας ήρθες. Διαβάζεις στα ελληνικά ή στη γλώσσα του εξωτερικού σου;
Βασικα διαβαζω στα ιταλικα (και στα αγγλικα, ορισμενα βιβλια) εκτος των ελληνων συγγραφεων που προσπαθω, οταν βρω την εκδοση που με ενδιαφερει, να διαβασω στην ελληνικη γλωσσα.

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Καλωσόρισες κι από εμένα! :χαχα:

Τα βρίσκεις εύκολα τα βιβλία που σε ενδιαφέρουν στα ελληνικά; Διαβάζεις μόνο σε έντυπη μορφή;

@Καστάλια παρολο που δεν αγοραζω συχνα ελληνικα βιβλια πλεον δεν εχω κανενα προβλημα να βρω κατι που εχει εκδοθει στα ελληνικα. Πηγαινοερχομαι Ελλαδα/Ιταλια σχεδον καθε μηνα.

Οσο για την εντυπη μορφη ... δυστυχως ναι. Μετα απο 10 ωρες εργασιας καθημερινα μπροστα σε πολλαπλες οθονες δεν εχω ορεξη να διαβασω σε κινητο, ταμπλετ ι kindle. Εκτος του οτι η διαστροφη μου ειναι το χαρτι ...

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων
Καλώς ήρθες!
Από τύχη έχεις επιλέξει το χαρακτικό του συγκεκριμένου χαράκτη (Φ.Β.) για το προφίλ ή τον γνωρίζεις;

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων
Ναι, όρθιο ξύλο είναι και έχει ιδιαίτερο στυλ ο συγκεκριμένος γι' αυτό σε ρώτησα, βέβαια το χαρτί δεν μπορώ να το καταλάβω από το εικονιδιάκι. Μοιάζουν λίγο οι χαρακτήρες του με του Τάσσου, αλλά δεν είναι για κανένα λόγο ίδια.

@Καστάλια Εκτος του οτι η διαστροφη μου ειναι το χαρτι ...
Βρήκες τώρα και εσύ μέρος να μιλάς για διαστροφές τέτοιου τύπου... Νομίζω ότι η πλειοψηφία εδώ (εμού εξαιρουμένης) περήφανα μοιράζεται μαζί σου τη συγκεκριμένη διαστροφή :διάβασμα7:.

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.