Καλησπέρα σας βιβλιόφιλοι!

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Καλησπέρα σας, μόλις πραγματοποίησα την εγγραφή μου στη λέσχη. Το τελευταίο διάστημα έχω αφιερωθεί στην ανάγνωση βιβλίων, κυρίως λογοτεχνικών. Το θέμα είναι ότι κάθε φορά που τελειώνω ένα βιβλίο θέλω να μοιραστώ τις σκέψεις μου και τα συναισθήματα μου, τις απορίες μου. Δυστυχώς οι παρέες μου δεν είναι φαν του αθλήματος επομένως ήρθα στη σελίδα αυτή με σκοπό να συνομιλήσω με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμένα.

Καλώς ήρθες @Φίφη . Εδώ, σίγουρα θα βρεις φαν για να μοιραστείς τα αναγνωστικά σου απωθημένα. Εύχομαι να απολαύσεις τη ΛτΒ.
ΥΓ: Δεν είσαι η μετεμψύχωση; (Είχα ένα κουνέλι Φιφή)
Σε ευχαριστώ πολύ. Όχι! Φίφη είναι το παρατσούκλι μου.

Καλώς ήρθες στη λέσχη.

Ελπίζω οι αναγνωστικες σου προτιμήσεις να συμπίπτουν με τις εξαιρετικές βιβλιοπαρουσιασεις της λέσχης που γράφτηκαν με μεράκι.
Θα χαρούμε να διαβάσουμε τις απόψεις σου, στα τόσα νήματα που διαθέτει το φόρουμ.

Καλώς ήρθες στη λέσχη.

Ελπίζω οι αναγνωστικες σου προτιμήσεις να συμπίπτουν με τις εξαιρετικές βιβλιοπαρουσιασεις της λέσχης που γράφτηκαν με μεράκι.
Θα χαρούμε να διαβάσουμε τις απόψεις σου, στα τόσα νήματα που διαθέτει το φόρουμ.
Σε ευχαριστώ πολύ. Από όσα έχει πάρει το μάτι μου μέχρι στιγμής στα τόσα νήματα νομίζω πως η λέσχη θα μου προσφέρει μια πολύ καλή λογοτεχνική συντροφιά.

Γεια σου και από εμένα...

και φυσικά η σοβαρή ερώτηση....

Αν ήσουν μετεμψύχωση θα το θυμόσουν; 😇
Γεια χαρά και σε σένα. Δύσκολη η ερώτηση σου. Με κάνεις να αναρωτιέμαι και να το σκέφτομαι. Νομίζω πως όχι. Αλλά πάλι είναι πολλές οι στιγμές στη ζωή μας που καθώς μας συμβαίνει κάτι για πρώτη φορά το νιωθουμε τόσο οικείο. Και αναρωτιέσαι γιατί..

H σωστή ερώτηση είναι : Αν ήσουν μετεμψύχωση θα ήθελες να το θυμάσαι;
Εξαρτάται από
H σωστή ερώτηση είναι : Αν ήσουν μετεμψύχωση θα ήθελες να το θυμάσαι;
Εξαρτάται από το τι είχα κάνει στην προηγούμενη ζωή.

Απλά τα πράγματα...
Αν ήσουν κουνελάκι έκλεβες καρότα από τους μπαξέδες :χαχα::χαχα:
Αλήθεια μου είναι πολύ δύσκολο να απαντήσω. Από τη μια θα ήθελα για να ξέρω τι με περιμένει στην καινούργια μου ζωή ( αναλόγως από τις πράξεις του παρελθόντος) από την άλλη για τον ίδιο λόγο όχι. Είμαι πολύ αναποφάσιστη. Εσύ ;

@Φίφη εγώ πάλι δε θέλω να ξέρω καθόλου. Μου φτάνει που ξέρω την αυριανή μέρα... βροχή, κρύο και θα πονάει η πλάτη γιατί θα είμαι ντυμένη σαν το κρεμμύδι. Και αυτό στην περίπτωση που δε γίνει κανένα απρόοπτο...
Μη φανταστείς ότι αναφέρομαι σε θανατικό.... εννοώ σε κανένα τζόκερ... λόττο... προτο... κουλοχέρη... κατιτίς τέλος πάντων, για να πάω αιώνιες διακοπές σε όλη την υφήλιο...
Οπότε άσε την επόμενη ζωή να είναι ένα kinder...

(εντομεταξύ διαβάζοντας ξανά την απάντηση μου συνειδητοποιώ πόσο σοβαροφανης ακούγεται του τύπου "στα τριακόσια μέτρα στρίψτε δεξιά"

Το μυαλό μου είναι θολό πωπωπω...

Είχα δύσκολη Κυριακή. Σχωρατε με)

(εντομεταξύ διαβάζοντας ξανά την απάντηση μου συνειδητοποιώ πόσο σοβαροφανης ακούγεται του τύπου "στα τριακόσια μέτρα στρίψτε δεξιά"
ειναι σιβυλλική κι ασε μας να αναρωτιομαστε πού θα μας πάει το gps (<----όλοι εχω τις κακες μου μέρες, Δευ-Τρ-Τετ-Πεμ-Παρ-Σαβ-Κυρ)

Last edited:

Το μυαλό μου είναι θολό πωπωπω...

Είχα δύσκολη Κυριακή. Σχωρατε με)
Για να σου πω την αλήθεια και εγώ αρχικά το θεώρησα ως ειρωνικό σχόλιο αλλά όλα εντάξει. Ολοι έχουμε δύσκολες ημέρες.

Γεια σου, Φίφη, και καλώς μας ήρθες. Αν έχεις λίγη τρέλα, εκτός από αγάπη για το διάβασμα, θα κολλήσεις ανεπανόρθωτα εδώ (αν δεν έχεις τρέλα, απλά θα κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις για βιβλία).

(μια μικρή σημείωση: όταν απαντάμε ακριβώς από κάτω δεν χρειάζεται η παράθεση, εκτός αν θέλουμε να απομονώσουμε ένα συγκεκριμένο σημείο, σε ευχαριστώ)

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.