Καλησπέρα!

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Καλησπέρα σας! Ευχαριστώ για την αποδοχή. Είμαι ο Λάμπρος, στα δεύτερα -άντα, εκπαιδευτικός. Φιλοδοξώ να συμπληρώσω τη λευκή σειρά των εκδόσεων "γράμματα", τη σειρά "συγγραφείς από όλον τον κόσμο" του Καστανιώτη, να βρω επιτέλους τα δυο βιβλία του King που μου λείπουνε (και είναι πανάκριβα), να πιάσω μερικούς μικρούς ακόμα στόχους (Nesbo, Kerr, βιβλιοθήκη space). Και φυσικά να προλάβω να τα διαβάσω...

Καλώς ήρθες @ΜιΛάμπρος! Ελπίζω να σου αρέσει η παρέα (που κατά την άποψή μου είναι εκπληκτική) και να περάσεις ωραία στη ΛτΒ. Εύχομαι να συμπληρώσεις τη βιβλιοθήκη σου με αυτά που θες!

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Καλωσόρισες @ΜιΛάμπρος! :διάβασμα4: Εύχομαι όπως μαζεύεις τα βιβλία, έτσι και να τα διαβάζεις. Αν και όπως θα δεις σε αυτό το νήμα πχ, αυτή η "μάστιγα", των αδιάβαστων βιβλίων, κυνηγάει τους περισσότερους βιβλιόφιλους.

Είμαι παλιά φαν του αγαπητού μας βασιλιά, ποια βιβλία του είναι αυτά που δεν κυκλοφορούν και μοσχοπωλιούνται;

Ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα.

Καλωσόρισες @ΜιΛάμπρος! :διάβασμα4: Εύχομαι όπως μαζεύεις τα βιβλία, έτσι και να τα διαβάζεις. Αν και όπως θα δεις σε αυτό το νήμα πχ, αυτή η "μάστιγα", των αδιάβαστων βιβλίων, κυνηγάει τους περισσότερους βιβλιόφιλους.
Μακάρι!

Είμαι παλιά φαν του αγαπητού μας βασιλιά, ποια βιβλία του είναι αυτά που δεν κυκλοφορούν και μοσχοπωλιούνται;
Η "Οργή" και "Η μακριά πορεία" από τον Κέδρο.

Πεταλούδα

Προσωπικό λέσχης
Είχα διαβάσει πριν πολλά χρόνια όλα όσα είχε γράψει ως Ρ. Μπάκμαν, όλα ωραία ήταν, "Η μακριά πορεία" ήταν το αγαπημένο μου.

Εξεπλάγην (πρέπει να το είχα ξαναδεί, τώρα που το κοίταξα το θυμήθηκα) που σε μια γνωστή σελίδα πώλησης βιβλίων έδιναν μόνο 180 € :)))) την "Μακριά Πορεία", ενώ στην "Οργή" η τιμή του έφτανε τα 900 €. :ζντόινγκ:

Είχα διαβάσει πριν πολλά χρόνια όλα όσα είχε γράψει ως Ρ. Μπάκμαν, όλα ωραία ήταν, "Η μακριά πορεία" ήταν το αγαπημένο μου.

Εξεπλάγην (πρέπει να το είχα ξαναδεί, τώρα που το κοίταξα το θυμήθηκα) που σε μια γνωστή σελίδα πώλησης βιβλίων έδιναν μόνο 180 € :)))) την "Μακριά Πορεία", ενώ στην "Οργή" η τιμή του έφτανε τα 900 €. :ζντόινγκ:
Η "Μακριά πορεία" σε σελίδα πώλησης μεταχειρισμένων βιβλίων (απ'όπου ψωνίζω πιο τακτικά απ'όσο θα ήθελα) είναι στα 189€. Η "Οργή" από 500 έως 800...

Πεταλούδα

Προσωπικό λέσχης
Πάντως αν μπορεί να τα διαβάσει κάποιος στο πρωτότυπο θα έχει τρία κέρδη: και θα τα έχει διαβάσει και θα συνειδητοποιήσει ακόμα πιο πολύ πόσο εξωπραγματικές είναι αυτές οι τιμές και θα έχει κρατήσει τα 800 € να πάει διακοπές. :μαναι:

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.