Κατάθεσε την υπογραφή σου πριν... την χάσεις

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Αλλάζω υπογραφή και καταθέτω την παλιά:

Begin at the beginning, and go on till you come to the end: then stop.
Lewis Carroll, Alice's Adventures in Wonderland

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
ίσως το μοναδικό κόλλημα που εχω στον τύπο και όχι στην χρήση.. αλλά θα καταπέσει κι αυτό.. πού θα πάει :ρ

Να καταθέσω κι εγώ, λοιπόν, γιατί θέλω να αλλάξω:

Και να θυμάσαι τις παλιοκαραβάνες που το πάλεψαν γερά: τον Χέμινγουεϊ, τον Σελίν, τον Ντοστογέφσκυ, τον Χάμσουν. Αν νομίζεις πως αυτοί δεν τρελάθηκαν σε μικρά δωματιάκια, όπως τώρα εσύ, δίχως γυναίκα, δίχως φαΐ, δίχως ελπίδα, δεν είσαι ώριμος ακόμη. Πιες περισσότερη μπύρα, υπάρχει καιρός. Κι αν δεν υπάρχει, καλά είναι κι έτσι.

Μπουκόφσκι, "Πώς να γίνεις μεγάλος συγγραφέας"

Last edited:
Εγώ έχω μια φράση από την Οδύσσεια του Ομήρου:

αἰδὼς δ᾽ οὐκ ἀγαθὴ κεχρημένῳ ἀνδρὶ παρεῖναι."

Οδύσσεια, ρ 347

Η ντροπή δεν ταιριάζει σε αυτόν που βρίσκεται σε ανάγκη.

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Αμοντιλιάδο, η ιδέα είναι πως καταθέτουμε την παλιά. :)

Εγώ είχα το:
Να φοβηθείτε καιρούς που η ανθρωπότητα θα αρνηθεί να υποφέρει, να πεθαίνει για μια ιδέα​

Και τώρα αυτό που θέλω να το κρατήσω για πολύ καιρό:
ΑΥΤΟΣ
ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας​

Ο.Ελύτης, Άξιον Εστί

στην αρχη δεν ειχα υπογραφηι!στη συνεχεια βρηκα πως να κανω και επελεξα ως υπογραφη μια φραση απο ενα βιβλιο που διαβαζα!η υπογραφη ειναι"καθε ανθρωπος ειναι ενας ξεχωριστος κοσμος!"

Μαζί με το άβαταρ είπα ν' αλλάξω και υπογραφή. Η προηγούμενη ήταν "δεν είναι όλα σινεμά, μωρό μου..." που είναι τίτλος μιας ποιητικής συλλογής του Άρη Μαραγκόπουλου. Και το "θέλω να κάνω εγώ μαζί σου ό,τι κάνει η άνοιξη στις κερασιές" είναι στίχος από ένα ερωτικό ποίημα του Πάμπλο Νερούδα, αριθμός XIV.

Είχα το: "I forgive what you have done to me. I love my murderer—but yours! How can I?' της Έμιλι Μπροντέ και τώρα:

Je verse mon sang dans ton corps
Et je suis comme un oiseau mort quand toi tu dors

από το τραγούδι "Je suis malade"

Εδώ και πολύ καιρό είχα αυτό : "Ακουστά σ’ έχουν τα κύματα...Πώς χαϊδεύεις,πώς φιλάς ,πώς λες ψιθυριστά το "τι" και το "ε" ..."
―Οδυσσέας Ελύτης,Το μονόγραμμα
Είπα να το αλλάξω και να βάλω την πρώτη πρόταση της αγαπημένης μου Περηφάνιας και Προκατάληψης στα αγγλικά .

Πριν λιγες μερες εβαλα την πρωτη μου υπογραφη:

Όταν μιλαει η αταξια η ταξη να σωπαινει...εχει μεγαλη πειρα ο χαμος.